שמלת תחרה1
Well-known member
היכן משתפרת נעלמה לי?
כנראה נסעה לטייל.היכן משתפרת נעלמה לי?
היא נוהגת להודיע על טיול. מקווה ששלום לה.כנראה נסעה לטייל.
אולי הצטרפה בשושו לחבר אחר לספרד ולא הספיקה לעדכןהיא נוהגת להודיע על טיול. מקווה ששלום לה.
לחצי על שמה, ותראי היכן היא כותבת.היכן משתפרת נעלמה לי?
איך רואים היכן מישהו כותב מלחיצה על שמו? הדבר ה(כמעט)יחיד כשאני רואה כשאני לוחץ על שמי, זאת התחייבות של איזה אבי אחד להתעלם מהודעותי (התחייבות שלמרבה הצער הוא לא בדיוק נוהג לעמוד בה, אבל זה כבר עניין אחרלחצי על שמה, ותראי היכן היא כותבת.![]()
יש פעמים שאותו אבי אחד אוהב להשתעשע בקריאת השטויות שאתה כותב, כמו עכשיו למשל.איך רואים היכן מישהו כותב מלחיצה על שמו? הדבר ה(כמעט)יחיד כשאני רואה כשאני לוחץ על שמי, זאת התחייבות של איזה אבי אחד להתעלם מהודעותי (התחייבות שלמרבה הצער הוא לא בדיוק נוהג לעמוד בה, אבל זה כבר עניין אחר).
מנהג השמאלנים מימים ימימה (ורואים זאת במובהק גם בימינו) הוא להאשים את הצד שכנגד בדיוק בדברים שהוא עצמו נוהג לעשות. אצל חלק מהשמאלנים זאת שיטה, נובע מחשיבה טקטית. אצל אחרים זה חלק מהעיוורון שלהם והחיים בבועה של עצמם. המנהג בכל מקרה, זהה בכל המקרים ויש לכך שלל דוגמאות.לחצי על שמה, ותראי היכן היא כותבת.![]()
מה קשור שמאל ימין?! שאלתי שאלה פשוטהמנהג השמאלנים מימים ימימה (ורואים זאת במובהק גם בימינו) הוא להאשים את הצד שכנגד בדיוק בדברים שהוא עצמו נוהג לעשות. אצל חלק מהשמאלנים זאת שיטה, נובע מחשיבה טקטית. אצל אחרים זה חלק מהעיוורון שלהם והחיים בבועה של עצמם. המנהג בכל מקרה, זהה בכל המקרים ויש לכך שלל דוגמאות.
לא קשור. זאת תגובה שנועדה לשרשור אחר. אין לי מושג איך הגיעה לכאן.מה קשור שמאל ימין?! שאלתי שאלה פשוטה
משתפרת נסעה לטיול בדרום אמריקה.היכן משתפרת נעלמה לי?
הלכה להשתפרהיכן משתפרת נעלמה לי?
מי שצריכה להשתפר זו את!!הלכה להשתפר
משתפרת יצאה לטיול מרתק בדרום אמריקה.מי שצריכה להשתפר זו את!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.