הלוזונים באים

יואב ק.

New member
הלוזונים באים

עוד כשעה (19:30) יחל המשחק מול מכבי פ"ת בבלומפילד במשחק חשוב מאד להפועל מול הקבוצה שכרגע במקום השני. כרגע נראה ששום מתכנן לפתוח עם כמעט אותו הרכב שפתח מול אשדוד כשדגו יורד לספסל וברדה יפתח במקומו, אני קטונתי מלהבין את ההתעקשות לפתוח עם באדיר כבלם (מותר לספסל אותו, זה לא אסון גדול), אבל אולי שום יפתיע ויחזיר את טל חן להגנה כמו שצריך. ההרכב המשוער: שביט; תומר, ואליד, חאבייר, יגאל; גילי, שי, יוסי, סלים; אליניב, זיטו יאללה הפועל מלחמה!!

vladiadom

New member
תאמיני לי פשוט בושה אני לא יכול

אחרי המשחק של היום...בחיים לא הייתה לי סערת רוחות ורגשות כזאת...אני יודע לקבל הפסדים אבל היום פשוטט השתוללתי אחרי ההפסד וסערת רוחות יותר מאשר אחרי הדרבי כן אני לא מגזים פשוט לא יאומן איזה משחק בושה וחרפה פשוט...בלי בעיטה למסגרת בבית הפועל ת"א זה לא איזה אום אל פאחם בושה וחרפה פשוט...תגיבו

בושה!!!

איזה בושה ואני לא מדבר על ההפסד אלה על צורת המשחק, 90 דקות לא להצליח להעביר 2 מסירות, תחילת המשחק נראה כמו פוטבול אמריקאי (תמיד מוסרים אחורה),די אין לשחקנים טיפה כבוד לא לסמל לא למשחק היה חסר מישהו שיעבור בן השחקנים ויחלק להם תה!!! פשוט בושה,נכון לפעמים לא הולך אבל כמו שהם "שחקו" ב ו ש ה !!!!

ReDEAD

New member
זה לא קשור לכבוד לסמל ודברים כאלה

לשחקנים אין יכולת.. והם בטח לא אשמים שכבר משחק 200 ברציפות באדיר משחק בלם.. מה שהציל אותנו במשחקים קודמים העונה זה שלמרות שהיינו משחקים רע תמיד היה את ורמוט ואוגבונה מהספסל שיביאו שינוי אבל עכשיו שהם פותחים גם היום וגם נגד אשדוד אז הם משחקים רע וגם אין את מי שיביא שינוי.. מצב קטסטרופה צריך שינוי בסגל!

יש בעייה ../images/Emo4.gif

שום הלך לחפש שחקנים בחו"ל .אין לנו בלם וזאת בעייה כי באדיר צריך ליהיות בקישור. ושם הוא טוב. אוגבונה לא צריך לפתוח אלא ליהיות מחליף. דגו היה צריך לפתוח ולא לשחק בברוגז. ששום לא יהיה קשטן. תראו נכון שהמשחק לא היה משהו. אבוקסיס עייף. וצריכים להחליף אותו במישהו שיהל משחק מהמרכז. תודו. אין לו כח. אני מקווה שיהיה טוב. אני מאמינה.נו אני אופטימית. מחכים לנו משחקים מאוד קשים. נגד בני יהודה שילחמו. ונגד ביתר. אני חושבת שאופא לא טוב לקבוצות ישראליות. אפילו שאני שמחה על המעמד והכבוד.אבל ברגע שמשקיעים שם. לא משקיעים בליגה . וזאת אמרתי מהתחלה. הלחם שלנו הוא הליגה . בואו נעודד את הקבוצה בהמשך. לא נקלל לא נהיה כקבוצות אחרות. כי זאת הקבוצה שלנו בנצחונות ובכשלונות. תזכרו את זה טוב טוב. זה שלנו לעולם ממני באהבה רבה .כינרת אחרת האדומה. חמסה חמסה שום בצל יין

הייתי בדרבי של הנוער

אתמול הייתי בדרבי. נהנתי. האמת הקבוצה נראית מצויין. פשוט לצהובים היה שוער שתפס יום טוב. יש לנו שם חלוץ שרץ ונלחם. איני יודעת את שמו. אבל באמת הם נלחמו. וככה צריך ליהיות. שוער מצויין בשם טליאס.שהציל אותנו ברגע האחרון. כל הכבוד כל הכבוד. תחייכו יש לנו עתיד חמסה חמסה שום בצל יין

למעלה