הלוואי....

הלוואי....

הלוואי ויכולתי לעוף למקום רחוק. מקום בו הדמעות אינן חונקות והאושר הוא בהישג יד. מקום בו אני ארגיש נאהבת ורצויה ולא מנודה ושנואה. מקום בו המציאות שלי תראה אחרת. אבל זה רק חלום ואשליה, ולעוף אינני יכולה. אך אני טובעת בסבל ובכאב ובחוסר רצון לחיות. אני טובעת ואף אחד לא מושיט לי יד. אלה שאהבו אותי באמת עזבו אותי, נטשו אותי לאנחות- אין לי כבר סיבה לחיות. אולי יותר מכל אני שנואה על עצמי. השנאה שלי אוכלת אותי מבפנים. אני רק רוצה שיחבקו אותי ושלא יגידו מילה. למה הריקנות לא עוזבת אותי? אין לי מפלט בשום מקום. שמישהו כבר יציל אותי מהסיוט הזה. אני רוצה רק שהאדמה תיפתח ושאני פשוט יפול לתהום. למה כל כך קשה להגיד מילה טובה? אני הבת שלהם והם מתייחסים אליי כאילו אני זרה. למה אין אף אחד שמבין? אני מרגישה שמשהו לא בסדר איתי. זה גורם לשנוא את עצמי יותר ויותר. הריקנות הורסת אותי לאט לאט ואני מרגישה שאני כבר לא יכולה להתמודד יותר. אין בי כוחות להתמודד עם הסבל והכאב. אני רק צריכה מישהו אוהב... כמו זה שהלך ממני והשאיר אותי להתמודד לבד עם המציאות האכזרית הזאת. עם המציאות שלי שכולה כאב ובכי שלא עוזבים אותי אפילו לא לרגע אחד של מנוחה. רוצה ליפול לתהום... חני

dance of life

New member
את יכולה

לעוף אם רק תרצי. בלבך ובנפשך. והכאב שבך יתמוגג ביום שבו תמצאי את האמת שבך ואת החבר האמיתי הזה שכולנו מחפשים.. אמנם אני עצמי עוד לא מצאתי אך יודעת שאמצא, וכך גם את ובאותו יום המציאות שלך תשתנה, והתהום שאת רוצה שתפער, תרצי שרק תבלע את העבר שלך ולא את עצמך. אוהבי את עצמך ויאהבו אותך אחרים. ואני יודעת כמה זה קשה כשאין מי שאוהב באמת, כשאין כתף מבינה ואין איש שיזכיר לך שאת משהו... שאת אדם, שגם לך מותר לשמוח... אך אל תוותרי ימים של אושר מגיעים בזמנים בהם הכי לא תצפי להם... והם יהיו שווים כל שניה מתוקה.. כל רגע, כל חיוך, כל מבט. היוזר שלי פתוח למסרים אם תרצי אוזן קשבת בינתיים עצמי את העיניים דמייני שאת כן עפה, למקום הכי טוב לך בעולם וכשתפקחי את עיניך, העולם כבר לא יראה נוראי כל כך כי תלכי בתחושה שאת חייבת למצוא את המקום הזה שעושה לך טוב. ויש כזה, את רק צריכה לחפש.. בהצלחה.. *חיבוק* ימים טובים בפתח.. האמיני וזה יקרה.

תודה...... ../images/Emo24.gif

אני מודה לך על המילים היפות שאמרת לי... אני יודעת שימים אלו יבואו.. השאלה היא מתי.... אני מנסה שלא לטחון לי את המוח במחשבות . אבל הייאוש נכנס בתוכי והוא לא עוזב, גם אם מבחוץ אני צוחקת ומחייכת כאילו כלום. מבחוץ שמח ומבפנים עצוב...

piloni

New member
לעוף כמו ציפור

קטע מתוך שיר, אולי הוא לא המתאים ביותר.. אבל המילים של לעוף, לנסוק הזכירו לי אותו והוא גם שיר מקסים!! אני מצטטת קודם את הפזמון שלו במודגש ואחרי כן את השיר כולו למען יראו כולם ויהנו ממנו לפחות כמוני. כמו ציפור מטורפת את נוסקת לרום וצונחת כאבן נוגעת בחום לעולם לא נצרבת פתע הרעד ואת לא נשמרת, נקשרת לתמיד ציפור מטורפת מילים: איציק איינהורן לחן: נחצ'ה היימן רוח זורע עלים על מדרכת ואין איש יודע לאן את הולכת עיר טרם ערב לוטשת עיניים כשאת מצטמררת עם רטט של קיץ. כמו ציפור מטורפת את נוסקת לרום וצונחת כאבן נוגעת בחום לעולם לא נצרבת פתע הרעד ואת לא נשמרת, נקשרת לתמיד. ים של נובמבר גועש לרגלייך גלים נשברים על חופיך כל הליל מלח של אשד סמוקת לחיים צוחקת בחושך חובקת שמיים. כמו ציפור מטורפת את נוסקת לרום וצונחת כאבן נוגעת בחום לעולם לא נצרבת פתע הרעד ואת לא נשמרת, נקשרת לתמיד. גשם ורעם, עיר מתעטפת ואת עוד עם טעם שפתיו מרחפת נרטבת במים, נפרדת מסלע חוזרת לבית הוא שם מחכה לך כמו ציפור מטורפת... כמו ציפור מטורפת את נוסקת לרום וצונחת כאבן נוגעת בחום לעולם לא נצרבת פתע הרעד ואת לא נשמרת, נשארת לתמיד... הלוואי שתנסקי לרום ושלעולם לא תפגשי באבן, אבל אל תשכחי לבוא לבקר אותנו כאן למטה, טוב?

תודה....

תודה על הכל... על המילים היפות ועל היחס החם. המילים נורא נורא יפות. אני מקווה שבסופו של דבר אף אחד מאיתנו לא יתרסק על אבן. לדעתי זה הפחד הגדול שלנו- להמריא עם החלומות אבל אנחנו לא נותנים לעצמנו להמריא גבוה מדי. רק חבל שהפחד הזה הוא ששולט לנו על החיים. אז אל תתנו לפחד לשלוט לכם על החיים!

למעלה