הלוּ :)

daryali

New member
הלוּ :)

מממ אני די מכורה לברי
ושאלה לי... באתר שלו יש אופציה לשמוע שירים מכל אלבום, נכון? אז ניסיתי לשמוע את 'עבדים' מתוך 'נגיעות' ומשום מה זה לא עובד...כנל גם לגבי שירים מדיסקים אחרים שם [חוץ מ'11א' ומ'סימנים של חולשה'] אצל כולם זה ככה או שזו בעיה אצלי במחשב? :)

טלולית1

New member
לי זה קרה כמה פעמים..

קודם כל,ברוכה הבאה!
גם אני מכורה לברי...חח לי זה גם קרה כמה פעמים אבל לא עם עבדים עם שירים אחרים,אולי זה בעיה באתר צריך לראות...

T S F1

New member
היי.. ברוכה הבאה :)

לגבי האתר הרישמי.. עד כמה שידוע לי הדיסקוגרפיה נמצאת כרגע בשיפוץ אז יש קצת בעיות האזנה..

קודם כל ברוכה הבאה!

בקשר לשאלה שלך, גם לי יש את אותה הבעייה, זה כנראה בגלל המדיה פלייר, צריך לדבר שם עם מנהל האתר...

daryali

New member
תודה לכולם :)

אתם אנשים נחמדים
:) ועוד שאלה לי... ממ ישנן שמועות כי הוד הברי
יופיע ב13.4 בבארבי...זה נכון? :)

מתןפ

New member
ברוכה הבאה

יש לי עצה בקשר לבעיות עם השמיעת דיסקים באתר: תשמעי את המקוריים :)

וולקאם וולקאם!

את מוזמנת לספר לנו קצת על עצמך איך התחלת לשמוע את ברי? מהם השירים האהובים עליך? מהו האלבום האהוב עליך ולמה? ואם יש, אז שיר אחד שהשפיע!

:)

ששמעתי את השיר שלו עם אביב את "סוף העולם" הקול שלו עשה לי משהו אז סתם התעניינתי בו יותר וזה וזהו...חחחח האלבום ללא ספק נגיעות...כי הוא אלבום מקסים כל שיר בו מקסים פשוט השירים שהכי השפיעו עליי הם עבדים ולב שלם..כל פעם שהוא שר אותם עולים לי דמעות..חחחחחח

T S F1

New member
אני ל-א מאמינה

אההההההההה... אחוות קריית אתא משתלטת על הפורום!!! מואהאהאהאה היי שירן.. אני טניה, גם כן מקרית אתא :) [ואם אתם מתפלאים למה אני כלכך בשוק, אז זה בגלל שהחור תחת הזה מפוצץ(!!!!) בערסים!!]

T S F1

New member
אני נטשתי יותר רחוק..

אני לומדת ב"חוגים" [זה נמצא במרכז הכרמל..] יכול להיות שראיתי אותך באוטובוס.. אני רואה הרבבבבבבבבבבבבבה מאורט באוטובוס..

Keitarou

New member
וואו... המון קרייתים בפורום... ^^

אני מקריית חיים.. כן, הבררה שבבררה.. ^^ ברוכה הבאהההה......=)

למעלה