הלה תחשבי טוב טוב

מריושי

New member
הלה תחשבי טוב טוב

על כל האנשים שאת מכירה שקשורים לסוסים צמצמי את זה לאנשים שאת מכירה מאודים ואז חפשי את כל התומר שאת מכירה משם ואז תעשי אלימינציה (שלילה) של כל אלה שלא מתאימים מבחינת שם משפחה (דוידזון?!) ואז אולי תגיעי למסקנה מי אני חוץ מזה שיש ימים שאני הסמכות העליונה בחווה (רמז?)

charliebr

New member
שי מה לא ידעת?! טוב זה אמור להיות

סוד, (כי איזה מן בלשית אני יהיה אם ידעו שאני בלשית) אבל כן יש לי סוכנות בלשות..... תפסתי מרגל נודע.... (הייתי אומרת לך את השם אבל בגלל שאם אני יגיד לך את השם אנשים ידעו מי אני) אז בקיצור אני בלשית
אבל ששששששששששששש

charliebr

New member
1. אני יודעת מה זה אלימינציה לא

צריך להפוך אותי לסתומה (
) 2. אני לא יודעת מה השמות משפחה של אנשים...... ו3. אמממ נראה לי שאני יודעת מי אתה..... עכשיו שאני חושבת על זה.... מליבו כמעט הרגה אותך כששמת לה קובן? כן אני יודעת מי אתה.....

מריושי

New member
את מי תפסת?

ואף פעם לא אמרתי שאת סתומה, להיפך...(אסור לעקוץ לפעמים?
) ועוד בת אחת עם רשת ריגול, מה יש לכן ? לאחרונה אני פוגש יותר יותר בנות עם סוכנים מפה ועד הודעה חדשה. ואני לא רוצה גשם בשבת לא אוהב להיות בחווה עם גשם.

charliebr

New member
לא הבנת אם אני יגיד את מי תפסתי

האנשים מהעולם התחתון ידעו מי אני ויבואו לתפוס אותי, בנתיים אני על זהות סמויה (לא באמת קוראים לי הילה, אני לא באמת רוכבת ואני לא גרה על כדור הארץ, זה הכל רק כיסוי לזהות האמיתית שלי.
) ואין לי רשת ריגול אני נשלחתי לדבר הזה שאתם קוראים לו כדה"א כדי לתפוס פושעים....
ואיזה בנות יש להם סוכנים?!?! כאילו יש סוכנים אבל לא מתחום הבילוש והחקר.... ומה הקשר לגשם?!?!

למעלה