הלב אמא שלי לא מרשה לי לשתות קפה כיון שזה לא בריא ללב. הפורוםנותן לי חשק לשתות קפה. מה עלי לעשות?
F focus3 New member 11/4/03 #1 הלב../images/Emo185.gif אמא שלי לא מרשה לי לשתות קפה כיון שזה לא בריא ללב. הפורוםנותן לי חשק לשתות קפה. מה עלי לעשות?
הלב../images/Emo185.gif אמא שלי לא מרשה לי לשתות קפה כיון שזה לא בריא ללב. הפורוםנותן לי חשק לשתות קפה. מה עלי לעשות?
F focus3 New member 13/4/03 #3 ../images/Emo51.gifשלום רציתי לדעת איפה בדיוק באתר אני יפנה את אמא? וסתם ככה,איזה קפה אתה שותה? אבא שלי שותה קפה טורקי (לא נמס!)! יותר טעים לו לשתות קפה עם סיגריה.
../images/Emo51.gifשלום רציתי לדעת איפה בדיוק באתר אני יפנה את אמא? וסתם ככה,איזה קפה אתה שותה? אבא שלי שותה קפה טורקי (לא נמס!)! יותר טעים לו לשתות קפה עם סיגריה.
C carmonle New member 13/4/03 #4 הקישור בהודעה מפנה לשירשור בו נאמר ששתית קפה לא משפיעה לרעה על גדילה. אני בד"כ שותה אספרסו קצר. חג פסח כשר ושמח ערן כרמון
הקישור בהודעה מפנה לשירשור בו נאמר ששתית קפה לא משפיעה לרעה על גדילה. אני בד"כ שותה אספרסו קצר. חג פסח כשר ושמח ערן כרמון
נ ניב נ New member 17/4/03 #5 קפה עם הסיגריה לא בריא ללב! הבעיה כמובן בסיגריה ולא בקפה. עד 3 כוסות קפה אין בעיה בריאותית, כמובן אם אין לך בעיה כלשהי (מחלת לב או יתר לחץ דם) ניב נחמיאס דיאטן קליני
קפה עם הסיגריה לא בריא ללב! הבעיה כמובן בסיגריה ולא בקפה. עד 3 כוסות קפה אין בעיה בריאותית, כמובן אם אין לך בעיה כלשהי (מחלת לב או יתר לחץ דם) ניב נחמיאס דיאטן קליני