תודה לכולם, ולתקועה על הירח...
את בעצמך ראית את התגובות שנכתבו פה ואם לא התייחסת אליהן אז את יכולה לעבור עליהן שוב, רוב האנשים מאמינים שהוא באמת נוכל, ואולי רק את ועוד מגיבה אחת אמרתן שאני סתם מכניסה את עצמי לדרמות מבלי לעשות בירורים עמוקים ומעמיקים. הייתי רוצה להאמין למה שרשמת, שאני לא בסדר, שאני סתם מנפחת דברים, שהוא לא באמת "שיחק" איתי, ושאני סתם נלחצתי מזה שיומיים הוא לא התקשר. אם קראתי לו "יצור" כאן בפורום זה היה מתוך עצבים. האמת ששמחתי שהוא התקשר אתמול, אבל כולם (אמא שלי וחברות שלי ואפילו רוב מי שהגיב כאן) טענו שהוא סתם שקרן, שאם היה רוצה להתקשר אלי היה מוצא את הדרך, שהוא ניצל אותי ולא באמת אהב אותי. ואם כולם ככה חושבים אז זה אומר משהו, לא חושבת? ושוב, הלואי וכולם טועים ואת צודקת, הלואי שהוא ואני נחזור ונשלים, שהכל יחזור להיות יפה וורוד כמו בהתחלה. אבל גם היום הוא בכלל לא התקשר. אז אני מניחה שאני צריכה פשוט להמשיך הלאה ולהניח לו. ולגבי זה שאני ילדותית- את צודקת, אני די ילדותית, אני מהר מאוד מסיקה מסקנות ונכנסת לסרטים בראש, אבל אני מאמינה שאם זה היה קורה לבנות אחרות גם הן היו מסיקות מסקנות דומות ונפגעות. בכל זאת היינו כ"כ קשורים זה לזו והוא כל הזמן היה מתקשר ופתאום כמה ימים לא התראנו הוא התהפך לי ככה, אני מבינה שהוא שומר על הבנות של אחותו אבל פוגע בי שיום שלם הוא לא הואיל בטובו לעשות טלפון אחד ולברר מה שלומי. יום אחד שלא דברנו (כי לא היה לו פלאפון) וקרה שחצי יום לא דברנו, הוא ישר שלח לי הודעות ומצא איך להתקשר ואמר שהוא פחד שאכעס עליו, ואתמול? הוא שמע ת'זעם שלי ובכלל לא הוזיז לו. זה נורא פגע בי. את חושבת שהייתי ביצ'ית אליו ושזה מגיע לי איך שהוא התייחס? כי הרוב פה חושבים שהייתי בסדר גמור.. גרוע יותר היה להשפיל את עצמי ולבכות לו בטלפון כמו מפגרת........