הלב שלי נשבר

אני לא מכירה אותך אבל אני ..

גאה בך :) אני כ"כ נהנית מאנשים שמעבר לכל הכאב יכולים לראות את החיובי שבכך :) ממש נהניתי לקרוא את מה שכתבת .. הייתה לי הרגשה שאיפושהוא יש סיכוי שתחושות הבטן שלך אמרו לך משהו .. לא סתם כתבתי לך להקשיב לנשמה שלך .. ומותק ? רק בבקשה ממך , אל תשכבי עם מישהו רק כי את פוחדת שינטשו אותך .. לא חסרים גברים שיחכו לך !!! לכן אני אומרת לך שאם תכירי מישהו אל תשכבי איתו רק בגלל שעכשיו את לא בתולה או מפחד נטישה אלא כי את מרגישה שזה נכון לך תעשי אך ורק מה שנכון לך

בריט23

New member
תודה לכולם, ולתקועה על הירח...

את בעצמך ראית את התגובות שנכתבו פה ואם לא התייחסת אליהן אז את יכולה לעבור עליהן שוב, רוב האנשים מאמינים שהוא באמת נוכל, ואולי רק את ועוד מגיבה אחת אמרתן שאני סתם מכניסה את עצמי לדרמות מבלי לעשות בירורים עמוקים ומעמיקים. הייתי רוצה להאמין למה שרשמת, שאני לא בסדר, שאני סתם מנפחת דברים, שהוא לא באמת "שיחק" איתי, ושאני סתם נלחצתי מזה שיומיים הוא לא התקשר. אם קראתי לו "יצור" כאן בפורום זה היה מתוך עצבים. האמת ששמחתי שהוא התקשר אתמול, אבל כולם (אמא שלי וחברות שלי ואפילו רוב מי שהגיב כאן) טענו שהוא סתם שקרן, שאם היה רוצה להתקשר אלי היה מוצא את הדרך, שהוא ניצל אותי ולא באמת אהב אותי. ואם כולם ככה חושבים אז זה אומר משהו, לא חושבת? ושוב, הלואי וכולם טועים ואת צודקת, הלואי שהוא ואני נחזור ונשלים, שהכל יחזור להיות יפה וורוד כמו בהתחלה. אבל גם היום הוא בכלל לא התקשר. אז אני מניחה שאני צריכה פשוט להמשיך הלאה ולהניח לו. ולגבי זה שאני ילדותית- את צודקת, אני די ילדותית, אני מהר מאוד מסיקה מסקנות ונכנסת לסרטים בראש, אבל אני מאמינה שאם זה היה קורה לבנות אחרות גם הן היו מסיקות מסקנות דומות ונפגעות. בכל זאת היינו כ"כ קשורים זה לזו והוא כל הזמן היה מתקשר ופתאום כמה ימים לא התראנו הוא התהפך לי ככה, אני מבינה שהוא שומר על הבנות של אחותו אבל פוגע בי שיום שלם הוא לא הואיל בטובו לעשות טלפון אחד ולברר מה שלומי. יום אחד שלא דברנו (כי לא היה לו פלאפון) וקרה שחצי יום לא דברנו, הוא ישר שלח לי הודעות ומצא איך להתקשר ואמר שהוא פחד שאכעס עליו, ואתמול? הוא שמע ת'זעם שלי ובכלל לא הוזיז לו. זה נורא פגע בי. את חושבת שהייתי ביצ'ית אליו ושזה מגיע לי איך שהוא התייחס? כי הרוב פה חושבים שהייתי בסדר גמור.. גרוע יותר היה להשפיל את עצמי ולבכות לו בטלפון כמו מפגרת........

נ ט ע 9 1

New member
וול קם טו דה קלאב..

היו,קיימים,ויהיו תמיד גברים חארות, צריך לזהות זאת בהתחלה ולנסות להמנע מקשר איתם(כמובן שיש גם נשים כאלו) מבינה ללבך את הכעס הפנימי לזה שהוא הבטיח שתמיד יהיה שם בשבילך ופתאום להעלם(מבחינתי גבר שלא מתקשר לפחותתת פעם ביום ולפחות בתחילת הקשר ולא מגיב להודעות ולטלפונים כמו ביומיים הראשונים הוא בבחינת גבר שנעלם.. זה לא שאתם כבר שנה חברים או משהו) זה קצת מצער ומתסכל 'לבזבז' ככה את הבתולים על גבר כזה, אבל לפעמים נופלים.. אין מה לעשות אנחנו בני אדם, אז סילחי לעצמך, והיסתכלי על זה ככה.. צברת ניסיון ריגשי ומיני, ולמדת טוב יותר לזהות מתי גבר מתכוון ומתי לא... דווקא אני מאמינה שאפשר להתאהב בחודש(לי זה קרה) אבל שבוע.. כבר טו מאץ' הזוי... אל תאמיני לכל אחד(אני גיליתי שהרבה פעמים-וזה דיי תכונה שמאפיינת גברים שכושר הביטוי שלהם שואף לאפס..-(חוץ מיהודה שלנו) הם מפזרים מילים כמו מים, כאילו פותחים ברז של מיים.. וישר: 'אני אוהב אותך' בפגישה שניה, אני אתחתן איתך בפגישה 3.. יהיו לנו ילדים משותפים בפגישה רביעית, וגם נגור יחד.. הכל מילים, אם הם לא תואמות את המעשים כבר בפגישות ראשונות, תדעי שאלו רק מילים..)

יקירתי

אם תלכי כל חייך לפי מה שכולם אומרים ולא לפי הלב שלך לא תגיעי רחוק. את תיארת כאן את סיפורך מנקודת המבט שלך וברור שהאינסטיקט הראשון הוא מייד לתמוך בך, אבל היה נראה לי כשקראתי את דברייך שלקחת דברים דיי פשוטים והפכת אותם לחמורים מאוד. אתן לך דוגמא- לי ולאקס הייתה מערכת יחסים מדהימה, אוהבת, תומכת, סמכתי עליו באלף אחוז, בדיוק כמו שאת תיארת. פעם הוא טס לחו"ל, ולא התקשר אלי כמה ימים, נורא דאגתי לו, נעלבתי וכעסתי עליו, ועוד גיליתי שהוא התקשר למשפחה שלו ואלי לא, ואפילו לא אמר להם למסור לי שהוא התקשר. אם הייתי חושבת כמוך, הייתי מייד מעיפה אותו מהחיים שלי, מקוננת על היחס הנורא, מתבאסת, נפגעת.. משתגעת מה שתירצי. בסוף כשדיברנו כעסתי עליו מאוד, ממש התפוצצתי עליו, בדיוק כמוך, אבל אח"כ כשהוא חזר לארץ ניהלנו שיחה בוגרת והגיונית והוא הבין למה כעסתי ואני הבנתי שקצת הפרזתי בכעס, ואח"כ נשארנו יחד עוד כמה חודשים ארוכים ונפלאים. את מבינה לאן אני חותרת? אני נפגעתי והתעצבנתי (והיו כמה דברים מאחורי זה, בדיוק כמו אצלך) אבל פתרנו את זה ואפילו לא שקלתי פרידה. אני ממש לא אומרת לך שאת וכולם טועים ואני צודקת. אני אומרת לך שלא הכל שחור ולבן וצריך לתת צ'אנסים ולברר דברים. כולם אומרים כולם אומרים. אז מה? אז כולם אומרים מה שנראה להם על סמך מה שאת מספרת להם מהצד שלך. מה זה עזר לך בעצם? קיבלת את דעתך בשפתם של אחרים, או את החיזוקים שרצית לשמוע בעצם?

efinka

New member
בובה, להרגע

קודם כל, כלל ברזל אם מישהו בוגד בך/זורק אותך/מסנן אותך בטלפון אז אל תתנהגי כמו פאתט ואל תרדפי אחריו(ואל תתקשרי אליו מחסוי!) ודבר שני, מומלץ לא לפתח ציפיות ואשליות לגבי אנשים בכלל ובנים בפרט כולנו בני אדם ולא תמיד מה שאת מדמיינת בראש תואם למציאות, אז אל תהיי תמימה כזו ותאמיני לכל אחד תזרמי עם החיים ותראי שפתאום באמצע שום מקום הוא יצוץ לך. אל תצפי ותכונני יותר מדי, ואז הוא יבוא עכשיו למדת בדרך הקשה את מחיר התמימות, לא נורא, מה שלא הורג מחשל

למעלה