הלב שלי נשבר

בריט23

New member
הלב שלי נשבר../images/Emo7.gif

אני לא יודעת אם מישהו מכם זוכר, אבל לא מזמן עידכנתי בזה שאני יוצאת עם מישהו, שהקשר בנינו נמשך כבר חודש. שעל הדייט הראשון הוא כבר החליט שהוא אוהב אותי, שזה נשמע לי לא אמין וכו'. טוב, אז יצאנו חודש, חודש שהיה בשבילי נפלא, הוא היה כ"כ אוהב, מכבד, מקסים, מפנק, שכבנו (והייתי בתולה) והוא נשבע והבטיח שאותי הוא לא יעזוב, שהוא מרגיש שמצא את האחת שחיפש, שהוא רוצה לבנות איתי בית במשך הזמן, להתחתן, להקים משפחה. הוא אמר שזה החלום שלו, בחורה בתולה וטובה שתהיה רק שלו, שבי הוא בחיים לא יפגע, שהוא לא אחד כזה שיקח ממישהו משהו שהוא כ"כ שמר עליו ובמשך שנים ואז ינפנף, שהוא לא כזה, גם לא עם חברים. טוב, מה שלא סיפרתי זה מקרה אחד שלא התייחסתי אליו בדיעבד. אז כשרק התחלנו ת'קשר קבלתי טלפון מוזר מבחורה שלא רצתה להזדהות, היא אמרה לי רק שהיא חברה של לירן ("החבר" שלי) כבר שנתיים, וחקרה כמה זמן אנחנו יוצאים, אמרתי לה שאם יש לה בעיה איתו שתפנה אליו ומה היא מתקשרת אלי ומזבלת לי ת'מוח וסיימנו ת'שיחה. התקשרתי אליו, היה תפוס, נחשתי שהוא מדבר איתה. אח"כ הוא חזר אלי, אמרתי לו שההיא התקשרה, הוא אמר שהוא יודע כי זאת איזו אחת משוגעת שרודפת אחריו והוא והיא אמרה לו שהיא תפריד בנינו ותסכסך. הבנתי ששמה דנה, וזכרתי שבאחת היציאות שלנו עם חברים שלו, חבריו שאלו אותו מה עם דנה, והוא ענה שהיא לא מעניינת אותו ושהוא איתי עכשיו. שאלתי אותו מאיפה היא השיגה ת'מספר שלי, הוא ענה שאין לו מושג ושזה בטח דרך חברים שלו, או מישהו שחיטט לו בזכרון של הפלאפון ומסר לה את המספר שלי. כ"כ רציתי להאמין לו ומייד הבלגתי על הנושא הזה. ובערב יום שישי לפני שבועיים שכבו לראשונה, הוא אמר שהוא רצה למות ברגע ששמע שדנה הטרידה אותי ושאני לא יודעת כמה הוא אוהב אותי. הרגשתי בטוחה איתו, רק דברנו על כמה אנחנו מאושרים שמצאנו זה את זו, ועד כמה חיינו היו ריקניים ומשעממים כשלא היינו ביחד. הוא דיבר איתי על מעבר למגורים משותפים, על העתיד, הייתי מלאת אשליות. הייתי בטוחה שאתחתן עם הבנאדם הזה. שישי שבת שעברה הוא ישן אצלי (הורי היו בנופש) והיה לנו כיף ביחד, דברנו, צחקנו, שכבנו, הרגשתי שהוא באמת אוהב אותי, שהוא אמיתי, שהוא אוהב אותי בזכות עצמי. ומוצ"ש נסענו לקניון עשינו תמונות, הוא הזמין אותי למסעדה, היה נחמד. פתאום התקשרו אלי בחסוי (השעה היתה 2 ומשו בלילה) אני עונה "הלו? הלו?" לא עונים, נתקתי. אמרתי ללירן שיש לי תחושה שזו דנה. אח"כ שכבר הייתי בבית, לירן טלפן אלי וסיפר לי שזאת אכן היתה דנה בחסוי, ושהיא שלחה לו הודעות ואיימה עליו שאם הוא לא עונה לה היא תתקשר אלי, באמת שרחמתי עליה, לירן טען שלא היה בניהם כלום, שהוא כולה ראה אותה רק שלוש פעמים, והם אפילו לא התנשקו. לי זה היה נראה שקר, כי לא היה נראה לי הגיוני שהיא כ"כ נואשת אליו אם כלום לא קרה בניהם, בייחוד שחבר שלו שאל אותו עליה בנוכחותי. יום למחרת, לירן בא אסף אותי מעבודה, ישבנו אצלו קצת. הרגשתי שהוא מרוחק. הוא לא חיבק אותי, לא נישק, לא דיבר איתי על האהבה שלו אלי, סתם ישבנו בסלון עם אמא שלו ואחיו וצפינו במשחק כדורגל. לירן הראה לי הודעה שדנה שלחה לו, וכך היא כתבה:"אתה עוד תשלם על זה ביוקר, אני לא אנוח עד שתשיב לי את הכבוד שלי ואם לא תענה אני יאשפז אותה." (יענו אותי). זה היה ביום ראשון, מאותו יום לא ראיתי אותו יותר. חברותי מהעבודה שראו אותו אמרו לי שהוא ממש חמוד ושהוא מזה אוהב אותי ומת עלי ושרואים את זה, שהוא ממש מכבד אותי והכל. אז ביום שני לירן התקשר וטען שאחותו בבית חולים שהיא צריכה ללדת, ושלא נוכל להתראות כי הוא עושה בייביסיטר לבנות שלה, כי בעלה איתה בבית חולים. כך הוא גם אמר לי ביום שלישי וביום רביעי. הוא התחיל להתקשר פעם, פעמיים ביום. אמר שהוא עייף, שקשה לו לטפל לה בבנות, אחת בת 4 השניה 9 שהוא מבשל להן, מכין אותן למקלחות, מסיע אותן לגן ולבית הספר ביום רביעי הוא סיפר לי שאחותו ילדה והוא מקווה לחזור ביום חמישי הביתה. ואתמול (יום חמישי) היתה לי שיחה שלא נענתה ממנו, התקשרתי פעמיים ואין תשובה. היום הוא בכלל לא התקשר, כל היום הייתי מזה עצובה, שלחתי לו הודעה כזאת:" לירן תהיה גבר אם זה נגמר אז תסיים את זה בצורה מכובדת מבריט." בקשתי מחברה שלי שתתקשר אליו לראות אם יש צליל חיוג, היא אמרה שהיה ואחרכך משיבון. (כאילו ברור שהוא ראה שטלפנו ובכוונה ניתק) לפני שעה התקשרתי אליו בלא מזוהה והוא ענה"הלו" וניתקתי. אני פשוט כ"כ כועסת עליו, אני מרגישה מרומה, עצובה, נבגדת, אני לא מבינה איך יכולתי להיות תמימה, ואיך הוא שיקר לי בצורה כזאת. ולמה הוא לא מתייחס להודעה שלי, כי אני יודעת טוב מאוד שהוא ראה אותה. אני בטוחה שהוא ענה לי ולא אחיו. בעבודה הבנות שאני עובדת איתן אמרו לי שהוא יתקשר ועודדו אותי שהוא בטח סתם עסוק או עייף, אבל לי זה לא נראה נורמלי לא להתקשר יום שלם. בייחוד שבהתחלה הוא היה מתקשר אלי כל יום, כל שעה כמעט, גם בעבודה. אל תגידו לי להתקשר אליו, זה נראה לי משפיל, אני כועסת, עצבנית, בוכה, אוכלת ת'לב שלי. אני לא יכולה להבין את זה איך רק לפני כמה ימים הוא טען שהוא כ"כ אוהב אותי ופתאום עכשיו הוא מתעלם ממני ככה, זה כ"כ פוגע, אני לא יודעת מה לעשות. ולמה אלוהים מעניש אותי ככה, למה אף פעם אין לי מזל באהבה? סוף סוף חשבתי שזהו מצאתי ת'אהבה שלי, ת'שלווה שלי אחרי כ"כ הרבה דייטים כושלים או יציאות עם בנים שלא הלכו לי, התמסרתי לו בלב שלם, הוא כ"כ שמח שאני בתולה והבטיח להיות איתי תמיד, לאהוב ולשמור עלי. איך הוא עשה לי דבר כזה? למה לי? מה עשיתי רע? אני לא יכולה לאכול, לישון, לחשוב, בא לי להרוג אותו. אני כ"כ שונאת אותו. אשמח אם תוכלו לעזור לי או להציע לי מה לעשות. אני כועסת נורא. אבל עכשיו אני עושה אחד ועוד אחד אני מבינה שהוא סתם בנזונה מניאק וגם לא בוגר אם ככה הוא מסיים קשר בצורה כ"כ פחדנית ופתטית, ואין לי ספק שהוא עשה אותו דבר לדנה ההיא ונפרד ממנה ולכן היא רשמה לו "תשיב לי את הכבוד שלי" ולכן היא כ"כ מעורערת ומטרידה אותו וכאלה היא סך הכל מסכנה ואולי יש מצב אפילו שהוא סיבך אותה בהריון. הוא פשוט נוכל מנוול. כל מי שמכיר אותו אמר לי עליו הוא בחור טוב, אז זה ממש לא נראה ככה, לפחות לא בענייני אהבה, אווה (אחת שעובדת איתי) אמרה לי שהיא מכירה אותו יותר טוב ממני כי הם עבדו ביחד שנה באיזה סופר. היא אמרה לי היום שהוא בטח עייף ושהוא לא מאלה שנעלמים, שאם היה רוצה להפרד ממני, היה אומר לי. אבל עובדה שהוא לא, כי התקשרתי הוא ענה, זה אומר שהוא ראה ת'הודעה. בכוונה הוא מתעלם. אני כולי אכולת סרטים, שאולי הוא חזר לדנה ההיא או למישהי אחרת. הייתי בתולה והבנזונה הזה עשה לי ככה. אני לא מאמינה. כ"כ פחדתי מסקס, פחדתי לאהוב, פחדתי להפגע, מסתבר שכל החששות שלי היו מוצדקות, כי הנה אני לבד. אני לגמרי לבד, הפעם הראשונה שלי שכ"כ חלמתי שתהיה עם מי שיהיה בעלי לעתיד, היתה עם סתם בנזונה מניאק שילך לדנה ההיא ושניהם יחנקו. אני שונאת אותם!!!!!!!!!

ואוו .. נראה לי שכתבת

הכל בנשימה אחת...
תראי, אני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל אז אני אחשוב על תגובה ואכתוב לך מחר.. בנתיים, רק שתדעי שקראתי הכל...

shirazlovemor

New member
../images/Emo24.gifבובה,

קראתי הכל..קודם כל, תהיי חזקה מתוקה, כי אף אחד לא שווה את הצער והכעסים שאת חווה עכשיו. אני יכולה להגיד לך שגם אני זכיתי בחיי להתקל בדיוק באותו דפוס התנהגות. גבר שמזבל תשכל בלי סוף ומכניס אותך לבועת אשליות שבסופו של דבר מתנפצת לך בפרצוף. כל הציפיות שהיו לך לגביו נכרטות במכה אחת כמו בגליוטינה. זה קיים, וזה קורה, ותאמיני לי שאת לא הראשונה וגם לא האחרונה שמעניקה במתנה את הלב השברירי שלה לאחד שלא שומר עליו כמו שצריך. הבנתי שהסיפור ביניכם עדיין לא לגמרי סגור.. עוד לא יודעים מה קורה. אז את השאר אני אגיד לך אחרי שתדעי בבירור מה קורה. מעבר לזה, במידה ויתברר שהוא יצא מניוק- אני מבטיחה לך שאת עוד תמצאי את האחד שלך. אני זוכרת את עצמי במצבך. אמרו לי הרבה "את עוד תמצאי את האחד שלך" וסירבתי להקשיב כי הייתי מקובעת עליו ורציתי רק אותו, אז אני מתארת לעצמי שגם את כרגע נמצאת במצב הזה. אבל היום אני יודעת שכולם צדק, והנה היום אני נמצאת במקום אחר לגמרי וטוב לי! אני מבטיחה שאם הוא לא האחד שלך- האחד האמיתי עוד יופיע. בקשר לעניין הבתולין, את ממש ממש לא צריכה להרגיש רע או להתחרט. מה שהיה היה. עשית את זה עם בנאדם שאהבת, רכשת נסיון וזה נהדר. אז לא תתחתני איתו- לא יקרה כלום. לא חיייבים להתחתן עם הסקס הראשון, באמת! [= מתוקה, תזכרי מה שאמרתי לך, בסוף את תהיי בסדר! ואפילו עוד יותר בסדר. תתייחסי אל הקשר הזה כאל עוד נסיון שצברת בחיים. למדת לקחים, התפקחת, התחשלת. הכל לטובה! שולחת לך חיבוק ונשיקה ענקיים
שירז.

תנשמי עמוק ../images/Emo24.gif

לא כל כך הבנתי ממה שכתבת, למה הוא כזה מנוול ומסריח. אולי קרה משהו? אם הבנתי נכון, הוא לא עונה לך היום ואתמול? אתמול הוא התקשר? והיום לא? לא צריך ישר להסחף עם מחשבות ולשלוח הודעות זועמות על סיום הקשר... את לא יודעת מה באמת קרה.. תנסי להירגע, וחכי מה ילד יום... זה מוקדם מדי להתחרפן בגלל זה... דבר מאד חשוב שאת צריכה להבין- זה שהיית בתולה, זו לא בעיה שלו. ככשני אנשים נכנסים לקשר, ומחליטים לשכב, כל אחד עושה את השיקולים שלו, אם הוא רוצה לעשות את הצעד. ואת עשית את השיקולים שלך והחלטת שלמרות שאת בתולה ופוחדת והכל, את רוצה לשכב איתו. את לא יכולה להפיל את האחריות להחלטה שלך, עליו. וזה שהוא היה הראשון שלך לא מבטיח שהקשר לא ייגמר. תאמיני לי, את חייבת להפסיק לחשוב בצורה כזאת. את צריכה להבין שאת לקחת את ההחלטה- ושכבת איתו, תוך כדי לקיחת סיכון- שאולי בהמשך הקשר משהו לא יסתדר ואתם תפרדו. אבל ההחלטה היתה שלך בלבד. את רק תכניסי את עצמך לסרטים בחשיבה כזאת ותחשבי שכולם רוצים רק לנצל אותך. זה לא נכון, בחור ששוכב עם בחורה לא יכול להיות אחראי לכל מה שיקרה לה אחר כך, בגלל זה צריך לחשוב טוב לפני שעושים צעד כזה. את צריכה לדאוג לעצמך ולא לצפות שידאגו לך. זה לא שהוא זרק אותך למחרת. זה לא שהוא נהיה מגעיל למחרת. אולי משהו לא מסתדר ביניכם אבל את חייבת להפריד את זה מהסקס, וזה הזמן הכי רגיש עבורך כי בדיוק בתקופה הזאת את מעצבת את כל הגישה שלך כלפי סקס, וזה יכול להשאיר משקעים לעתיד. אני פה בשבילך אם את צריכה...

בריט23

New member
סוף סוף הוא נזכר להתקשר!../images/Emo46.gif

היצור סוף כל סוף נזכר שאני קיימת, התקשר אלי מחסוי ב-12 וחצי בלילה, שמתי אותו על ממתינה כי דברתי עם ידיד שלי. שסיימתי לשוחח עם ידיד שלי, אז לירן (היצור) התקשר. עניתי לו "מי זה?" כי בהתחלה באמת לא ידעתי מי זה כי זה היה בלא מזוהה, הוא אמר לי "מה רציני?" (יענו מה את באמת לא מזהה אותי??) שאלתי שוב מי זה, והוא חיקה את הקול שלי. אמרתי לו שהוא דפוק בראש וניתקתי ת'שיחה. הוא שוב התקשר. שאלתי שוב מי זה, הוא לא ענה ושאל אותי מה עשיתי היום, עניתי לו שאני לא מספרת מה עשיתי היום למישהו שאני לא מכירה. הוא שאל אם יש לי מישהו, עניתי לו בציניות:"וואלה לא יודעת. היה לי חבר אבל הוא לא התקשר אלי יומיים אז אממ כנראה שלא." אז הוא אמר:"מה אני יעשה, אני בלי פלאפון." אז עניתי לו שוב בציניות "אה, וואלה? באמת? זה מוזר כי אתמול התקשרתי פעמיים והיה צליל חיוג." בקיצור היצור תירץ לי שאין לו פלאפון, סגרו לו ת'שיחות, הוא אפילו לא יודע למה סגרו. אמרתי לו שיש לי הרגשה שהוא מסתיר משהו, שאני לא בנויה למשחקים, שאם הוא רוצה לגמור את זה נסיים את זה יפה ואני מאחלת לו רק טוב ושלהעלם ככה זו לא צורה, זו דרך פחדנית, מפגרת ופתטית. אז הוא אמר "אני לא מבין למה את כועסת עלי, אני מצדיק אותך, אבל אין מה לעשות. גם לי קשה בלי פלאפון." הוא אמר שהוא בבית של אחותו עדיין, שומר לה על הבנות, בעלה איתה בבית החולים, ביום ראשון הוא יחזור כי משחררים אותה. הוא אמר לי "אפילו תבואי תיראי בעצמך שאני לא משקר עלייך" (כאילו שהיתה לי אפשרות לבוא) הוא אמר שחבר שלו איתו ושהוא התקשר מהפלאפון של חבר שלו. שאלתי למה הוא לא ניסה עוד מזמן להתקשר, הוא שוב ענה שאין לו שיחות ושהוא לא מאלה שמבקשים שיחות מאחרים. אמרתי לו שאני כבר לא יודעת מה להגיד לו חוצמזה שלא מתאים לי כל הנדנד הזה, שהיום הוא איתי - מחר מי יודע? שאני צריכה קשר יציב, שאני אדע איפה אני עומדת. הוא הבין ואמר שהוא מצידיק אותי שזה לא בסדר מצידו אבל אין לו מה לעשות בעניין, הוא שאל מה החלטתי, אם אני פשוט רוצה לחתוך ת'קשר או לא. והבהיר שהוא לא מחזיק אפחד בכוח, שאלתי מה הוא רוצה. הוא ענה שהוא לא רוצה לחתוך, אמרתי שגם אני לא, שבכל זאת אני רוצה לנסות. ואז הוא חקר עם מי דברתי בממתינה והתחמקתי, (כי הוא קנאי ולא מוכן שיהיו לי ידידים) בסוף עניתי שעם ידיד, אמרתי לו שחשבתי שזה נגמר בנינו אז דברתי עם הידיד. לירן נשמע מעוצבן. הוא אמר לי "אוקי אין בעיה." אמרתץי "טוב ביי" הוא ניתק ולךפני כן סיכם איתי שמחר בבוקר הוא יתקשר. חברה שלי אומרת שאם יש לי טיפת כבוד- אז לא לחזור אליו. לדעתה הוא זבל, חרטטן ושקרן. היא אומרת שהוא סתם משקר ומשחק משחקים, משחק איתי ביויו, שאני ארגיש אשמה. מה דעתכם? אני רק יודעת שהרגשתי קרירות בקול שלו ואדישות ושזה עולה לי על עצבים. בכל אופן הבהרתי לו שאם הוא משקר או דובר אמת, זה בעיה שלו והוא מרמה רק את עצמו ולא אותי ושלא אכפת לי. מה נראה לכם? עניתי לו כמו שצריך? ותודה רבה על התגובות, באמת עזרתם לי. :)))

NiKi†a

New member
ואוו קראתי הכל ../images/Emo3.gif

ממ אבל אמרת שהתקשרת אליו אח"כ מחסוי והוא ענה, אז איך לא היה לו פלאפון? לדעתי זה תירוץ ממש מטומטם כי את יודעת שכן היה לו פלאפון. ואני חושבת שאם באמת לא היה קורה משהו, אז הוא היה מוצא דרך לדבר איתך, הרי הוא בבית של אחותו, יש שם טלפון לא? יומיים לא לדבר סתם "כי לא היה לו פלאפון" זה קצת מוגזם ולא הגיוני. בעיקר אם אתם בקשר ממש טוב והוא אוהב אותך. אני די בטוחה שקורה משהו.. לדעתי תפגשו פנים מול פנים תדברו על זה ותשאלי אותו מה הולך, יותר קשה לשקר ככה. [את גם יכולה לשאול את האחייניות שלו אם הוא באמת היה איתן כל הזמן ועם מי, הן קטנות ולא ישקרו לך P:...אבל על זה הוא יכול לכעוס וקצת להרוס לכם את האמון]

קצת לא ברור לי מה הולך כאן

ולמה את כל כך זועמת כי בינתיים הוא לא עשה משהו נורא ואיום, בסך הכל שלחת לו הודעה שזה כבר טעות כי אפילו שזה נשמע צולע את אף פעם לא בטוחה במליון אחוז שהבחור קיבל וקרא (לפעמים הודעות לא מגיעות, לפעמים באמת הפלא לא עליו וכו'). נכון שיש כמה דברים שצריך לבדוק אותם, אבל את נראה לי קצת ממהרת להסיק מסקנות, למשל הדנה הזאת זה משהו שצריך לברר לעומק ויש מצב שזאת באמת מישהי שהייתה רצינית ונגמר או משהו יותר קליל (אז מה אם חברים שלו שאלו עליה? אולי זאת פשוט מישהי שהם ידעו שיצא איתה, זה לא בהכרח אומר שזה היה רציני) ואולי היא באמת מופרעת כמו שהוא טוען. את כולך רוח וצילצולים על דברים שנראה לי שקצת הוצאת מפרופורציות- הרבה אנשים סביבך מכירים אותו ומשבחים אותו, שזה כבר ייתרון בשבילך כי יש לך מושג מי הבחור. תיארת אותו כאחד שאוהב ומפנק ובגלל יומיים שלושה שלא היית מרוצה מהתנהלות הדברים שבתכלס זה דיי מוצדק אם הוא באמת שומר על שתי ילדות קטנות בשביל אחותו, וישר התפוצצת עליו בטלפון, ולא מפתיע שהוא הגיב כמו שהגיב אחרי שהתנפלת עליו ככה. לדעתי במקום ישר לצאת בהצהרות ודרמות תקבעי עם הבחור שיחה רצינית ושימי את הקלפים על השולחן, חבל לאבד אותו על דברים כל כך מעורפלים ושבכלל לא בטוח מה קורה כאן ונראה שהיה לכם ממש טוב עד עכשיו. תבריי איתו הכל, אם הוא מסתיר ממך משהו. חשוב מאוד שתהיו כנים. כרגע את סתם קופצת למסקנות מתחושות בטן ורשמים שאת מגיעה אליהם שיכולים להיות מוטעים. אם זה חשוב לך אל תתנהגי בילדותיות כזאת אלא בצורה מעשית ובוגרת. יכול להיות שאת צודקת, וגם יכל להיות שאת לא. אבל את חייבת לבדוק קודם את הדברים. בהצלחה!

חברה שלך כ"כ צודקת!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

את ממש תמימה ואני לא מבינה איך את מאמינה לשטויות שלו !!!! הוא לא מוכן שיהיו לך ידידים ? הוא מעיר לך גם על הלבוש ?? הוא קנאי?? ואת עדיין שם ????? הלווווו
אף אחד בעולם לא יגרום לי לשקר במידה ואני אדבר עם אחד הידידים שלי ... למה את מסכימה לזה ??? "הוא נשמע ממש עצבני" ? יופי . שישתה כוס מים וירגע. אם יש לו בעיות עם קיומם של ידידים שלך אז זו בעיה שלו .. אך ורק שלו ! לא הצלחתי להבין מה זה השטויות האלה של "ניתקו לי את השיחות בפלאפון" .. כאילו .. בנאדם שרוצה להתקשר- מוצא איך.. הוא שמע על גוביינא ? על טלפון בזק ? טלפון שקלים ?.... אם הוא היה באמת רוצה- הוא היה מוצא את הדרך .. אני חושבת שאת מסכימה לתת לו צ'אנס נוסף בגלל ששכבת איתו ולדעתי, זה בכלל אבל בכלל לא צריך להוות שיקול. תקשיבי, אני ממש מצטערת אבל את בחורה תמימה שהאמינה ומאמינה (?) לכל מה שהוא מספר לך .. לדעתי, לא יצא מזה טוב.

BratZit

New member
אני חושבת שיש משהו בזה

זה מאוד מאוד מוזר שהוא קנאי ככה לידידים... זה לא שאת באה לישון אצל הידיד, את כולה דיברת איתו בטלפון...וכל התירוצים האלו לא מתקבלים אם הוא כלכך אוהב אותך..דברים כאלו לא עושים לחברה שאוהבים ודואגים לה אל תעשי החלטות פזיזות, תחשבי טוב טוב אם את רוצה לחתוך תני לעוד כמה ימים לעבור וליראות איך הוא מתנהג

nate2000

New member
משהו פה לא נראה לי

כל הסיטואציה פה ממש לא ברורה. או שהבחור סיבן אותך או שהוצאת אי הבנה מפרופורציה. כמו שהציעו לפני תקבעי איתו שיחה ותדברו על הכל. גם אני אישית לא קונה את הסיפור של הפלאפון האבוד. במקום לשלוח הודעות ולרדוף אחריו תחכי עד שהוא יתקשר וז תקבעי פגישה ומשם כבר תחליטי.

תגובה

אולי הוא פחד מדנה ולכן התרחק ממך? הרי אימה עליו. יש אנשים לא ישרים, וצריך לדעת לזהותם ולהזהר מהם. העקר שלא תאבדי את עצמך. המשיכי להיות עם בטחון עצמי ולחפש את האנשים הנכונים. דעי להתגונן מהאנשים המסוכנים לך.

עצוב לי לקרוא את ההודעות שלך.

עצוב לי מהרבה סיבות...גם בגלל הדיעות שיש לך על עצמך עכשיו, גם בגלל שבאמת נסחפת, מאוד מאוד נסחפת בתוך הדיבורים... ואלו רק מעט מהדברים שגרמו לי לעצבות. אני לא חושבת שיש משהו שאני יכולה לכתוב עכשיו שיעזור. אם בדיעבד תרצי לנתח את מה שקרה,אני לרשותך

בריט23

New member
טוב, אז המניוק לא התקשר בבוקר....

כפי שנחשתי, לא נראה לי שהוא יתקשר יותר. אני כמובן בשום אופן לא מתקשרת ולא אתקשר אליו יותר בחיים. נכון, עשיתי את טעות חיי לא הייתי צריכה להסכים לשכב איתו. יש מצב אפילו שאני עדיין בתולה, כי החדירה לא היתה עד הסוף ולא ירד לי דם. כל פעם הוא פתח לי מעט את החור ובעדינות כי הוא ידע שאני בתולה והוא היה הכי עדין איתי בעולם, אבל חצי מאבר המין נכנס ולא הכול, אם זה היה הכול הייתי צורחת עד לב השמים. וכל פעם ששאלתי אותו "נו, אני עדיין בתולה?" הוא פעם היה עונה שכן, פעם לא. אחרי שנכנס חצי, הוא טען שאני כבר לא, לא משנה ירד דם או לא, יכול להיות דימום פנימי. אבל בוא נניח לעניין הבתולים בצד לרגע. טעיתי, מרוב הרצון הגדול שלי בקשר ובאהבה ואושר, נפלתי קורבן לבחור מנוול מהגרועים ביותר, ששיחק אותה רציני, טוב ואוהב. חברתי טוענת שאחד שאומר כבר בפגישה הראשונה לבחורה שהוא אוהב אותה, זה כבר מעיד על איזה סעיף במוח. אמא שלי אומרת שהוא סתם כלומניק, הורי שאלו אותו למה הוא לא עשה צבא, והתשובה שלו היתה שהיה לו פרופיל 97 שזה כאילו קרבי (הלו? לקחת משו?) אמא שלי אמרה שהוא סתם טיפש. הלך כלב יבוא אחר .החלטתי שמהמצב הזה אצא רק מחוזקת ולא נואשת, שמכאן והלאה אתקדם ולא אצעד אחורה. הנסיון המר הזה יחשל אותי לקשר הבא שבעזרת ה' יהיה לי. לא להיות נאיבית מידי, להזהר, לדעת לשמור על עצמי. אמא שלי עוד מההתחלה הזהירה אותי שקשר שמתחיל בכזאת התלהבות גם נגמר מהר וההתלהבות מהר מאוד גם דועכת רק חבל שהאמנתי לו במקום להקשיב לה אבל בקטנה. מדובר בבחור ילדותי, טיפש ולא יציב. לא אחד ששווה אותי. במידה ויתקשר וישאל מה החלטתי, אגיד לו שכשהוא יחליט מה הוא רוצה מעצמו שיחפש אותי ולא לפני כן. בינתיים אמשיך לקום בבוקר עם חיוך, אחשוב חיובי ואבטח בבורא עולם, זה הסוד לחיים טובים. אין לי מה לקחת ללב מבחור שבקושי הכרתי חודש, אף אחד לא שווה את הכאב. אני גם לא מרגישה שאני אוהבת אותו, ואפילו אם נחזור אני לא אוכן להאמין לאף מילה שתצא מפיו אז אני לא רואה בזה ממש טעם. זהו. הוא לא מעניין אותי. אני שמחה בחלקי, אני יודעת שלא חסר לי כלום, יש לי משפחה מקסימה וקורת גג, עבודה וחברות אני ניראית טוב ויש לי כסף. פשוט הייתי עם האדם הלא נכון. להבא, אהיה יותר חכמה ובררנית. בחור שעל הפגישות הראשונות יגיד לי "אוהב אותך פוצי מוצי" ישר אדע שצריף לחפף וזהו. יהיה טוב, אני מאמינה :)))

אני מציעה לך

לשנות את הגישה שלך לחיים... באמת, תזרמי קצת, תשתחררי, את בחורה בת 23, אם לא תתנסי עכשיו עם בחורים אז מתי?!? וחוץ מזה: א) מה זה החישובים הקטנוניים האלה שהזין שלו כן נכנס, לא נכנס, חצי נכנס?!?!? השורה התחתונה היא ששכבתם (וגם אם לא נקרע לך קרום הבתולין אפשר להגיד שאת לא בתולה, כי מה שחשוב זה האקט עצמו ולא אם ירד דם או לא). אני מבינה שהבתולין חשובים לך ולא רצית "לבזבז" את זה על מישהו שלא שווה, ואת יודעת מה, כנראה שזה מה שכל הבנות רוצות! ובגלל זה אנחנו מחכות לאביר על הסוס הלבן ועושות מזה סימפוזיון שלם! אבל השורה התחתונה היא שבזמנו זה היה נראה לך נכון, הבחור התייחס כמו שצריך וטען שהוא אוהב אותך והיה עדין ומתחשב, אז מה זה משנה עכשיו כל השאר? זה לא שעשית את זה מחוסר רצון, אף אחד לא הכריח אותך לעשות את זה (אני מקווה) אז אני מציעה לך להשאיר את החרטות בצד ולשנות בדחיפות את הגישה, אני בטוחה שלא עשית את טעות חייך ובסופו של דבר תביני שזה עניין פעוט ושזה חלק מהניסיון חיים שאת צוברת. נכון שבמצב אידיאלי, כל הבנות רוצות שהבחור הראשון שנשכב איתו יהיה הכי מתוק בעולם ויאהב אותנו עד קצה השמיים וישאר לצידנו לנצח, אבל את יודעת מה? זה לא תמיד קורה. אחרי הפעם הראשונה מבינים שזה לא סיפור כזה גדול כמו שעשינו ממנו וזה חלק מהכיף במערכת יחסים. לא צריך בהכרח לשמור את זה לחתן המיועד, אז אין לך מה להתחרט!!!! ב) אז בחור סינן אותך. א-ז-מ-ה?!?!? נראה לי שאת הילדותית והלא יציבה. חלאס, לא סוף העלם, לא צריך לצאת בהצהרות מפוצצות חסרות בסיס. בסדר אז שכבת איתו. לא מזלזלת בכלל ובהחלט מבינה את נקודת המבט שלך, אבל בשורה התחתונה זה בסך הכל עוד קשר ברשימה שלא הלך! אני בטוחה שיהיו לך עוד הרבה חברים ועוד הרבה פרטנרים לסקס אז כאילו באמת לא ביג דיל! את לא בת 14. לדעתי ההתנהגות של הבחור אמנם לא הייתה במקום, במיוחד אחרי ששכבתם (נושא רגיש לבנות) אבל את חייבת לקחת דברים בפרופורציות, כמו "עשיתי את טעות חיי" או "נפלתי קורבן לבחור מנוול מהגרועים ביותר", בואנה הגזמת ילדה!

צודקת../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למרות שאי מסתייגת קצת מהפיסקה הראשונה. היא לא חייבת להשתחרר או לזרום אם היא לא מרגישה נוח אבל הגישה הכללית קצת עקומה, לטעמי.

מה נסגר איתך?

היית כולך מאוהבת מעל הראש ובגלל פעמיים שלוש שלא ברור בכלל מה קרה והתעצבנת סיימת? מה את ילדה קטנה? מצטערת שהעצות שלי לא חמות ותומכות כמו כולם, אבל באמת נשמע לי שעשית דרמה שלמה, והסיבה שהבחור לא התקשר היום זה בגלל איך שהתנהגת אליו אתמול (מעמידה פנים שאת לא מזהה אותו, שולחת חברות להתקשר אליו מחסוי, קוראת לו כאן "יצור" בפורום.. את בטוחה שאת בת 23?) מאיך שתיארת את הדברים, זה נשמע כאילו קרו כאן כמה דברים לא ברורים, את קפצת למסקנות והתחילה ההיסטריה... למה לא לתת צ'אנס לאנשים? הרי עד עכשיו הכל היה מושלם לא? לפי כל הסיפורים שלך פה נראה שאת מחפשת חיזוקים כדי להרגיש שעשית את הדבר הנכון, מה שאומר שאולי את לא סגורה על עצמך. למה לא להיפגש איתו ולברר מה קורה כמו שני אנשים בוגרים? יצאתם כמה שבועות לא יום יומיים ונשמע שבינתיים הוא רציני לגבייך. בגלל שניים שלושה דברים שקרו בערך באותו הזמן וגם לא ברור מה נסגר איתו בדיוק כבר הקמת מהומה והכרזת שהוא הטעות של חייך. מה הוא עשה שכל כך בגד באמונך? לא התקשר אלייך יום אחד? שיש לו אקסית מופרעת מהעבר? בסופו של דבר תעשי מה שאת רוצה כן? אבל לדעתי תתנהגי כמו ילדה גדולה ותבררי מה קורה, חבל לוותר כל כך מהר בלי שום סיבה ממשית.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

חייבת לציין שאני מאד אוהבת לקרוא את התגובות שלך

אוקיי בריט , מה אני הייתי עושה?

הייתי לוקחת לעצמי - זמן והרבה לא שעה, לא שעתיים, אלא כמה ימים . את בתוך תוכך יודעת את התשובות . קודם , אם זה עושה לך טוב , שבי עם עצמך , תבכי ותשפכי את הלב , תתנקי מהכאב , שחררי את המתח אח"כ שבי באמת והסיקי מסקנות, עשי סריקה לאחור מהקשר , אולי באמת היו לך כבר סימנים אז ? או שאמרת משו שהרתיע אותו? אולי שידרת לו את הפחד שלך להיפגע ולכן נרתע ? זה הסיפור שלי : בספטמבר לפני שנה : הייתה לי פגישה עיוורת הכי נפלאה עם חבר של מכר שלי . שבוע שלם התקשר התקרב צחקנו, הכול נפלא. בסוף אותו שבוע סיפר לי כי ישב בכלא על סחר בסמים ועכשיו הוא משוחרר על תנאי . נתתי לו סיכוי אך גם פחדתי , היו בי רגשות מעורבים . שבוע לאחר מכן , הוא התחיל לסנן אותי ובקיצור זרק אותי גם . כאבתי ברמות שלא ייאמנו ובמשך חודשיים לפחות נתקעתי על זה . הייתי עם עצמי ואחרי שעשיתי חושבים הבנתי שכבר אז היו סימנים , ולמרות שכאבתי את ה"פספוס" לכאורה , בגלל כל הרגעים הנחמדים , הבנתי שבאמת הכול לטובה . אחרי שבועיים הוא התקשר אליי ושיחק אותה ראש קטן בדיוק כמו שהבחור שדיברת אליו שיחק אותה ראש קטן . לא אכלתי את החרטות שלו בדיוק כמו שאני לא מאמינה למילה ממה שהבחור שלך אמר לך . זה שהם מרשים לעצמם לחרטט ברמות כאלה , גורמת לי עוד יותר להיסלד מהם. חשבי לעצמך שאולי גם בגלל עצם הקיום של הדנה המטרידנית הזו , אולי טוב שכרגע אתם לא בקשר . אני מבינה עד כמה כואב לך עניין הבתולין , אני עברתי את אותו הדבר כמוך, בגיל 19 , אחרי ששכבתי לראשונה , הבחור אמר לי "שמעי יש מצב שאהיה עם אחרות" , ובמשך שנה וחצי הייתי כואבת בגלל זה . אבל השתחררתי מזה, והבנתי שזה לא כזה נורא אם לא אהיה בתולה :) אנחנו לא חיים בימים של פעם , בבקשה אל תכאבי בגלל זה ותסלחי לעצמך תסלחי לעצמך ש"היית טיפשה" ותראי את זה בחיוביות ששוב הרגשת את אותם הפרפרים , גם אם זה נמשך רק חודש . פשוט תחשבי טוב טוב , הפעם תקשיבי למה שתחושת הבטן שלך אמרה לך במשך כל אותו החודש התשובות בתוכך . והכי חשוב , תהיי גאה בעצמך, אני קראתי את ההודעה שלך שבה כתבת שהפעם את לא עושה עניין ממין , ושאת מחליטה להסתכל קדימה , מבחינתי זה נפלא שמישהי מרשה לעצמה לזרום ולחיות, אל תתייסרי , עצם המקרה הזה לא אמורה למנוע ממך להסתכל קדימה , אלא ללמוד , כי כל מה שקורה לנו הוא לטובה זה רק אומר שמחכה לך משהו הרבה יותר טוב מעבר :) שבוע נפלא מותק

בריט23

New member
תודה מאמי ואוו איזו חמודה ../images/Emo13.gif

ונכון, עניין הבתולין מבאס אבל החלטתי לקחת את זה בקלילות. זה בסך הכל בתולין. חוצמזה, שאני עוד מעט בת 24. אז לפחות אגיע לגיל הזה לא בתולה, נכון שתמיד אזכור שהפעם הראשונה שלי היתה עם סתם איזה מניאק שרק רצה לנצל אותי, אבל לעיתים אני יכולה גם לחשוב על כך בצורה אחרת: בכל זאת, אני כבר בחורה גדולה, לא אכחיש שסיקרן אותי כל עניין הסקס, רציתי להתנסות בזה כי הרגשתי שזה קצת מבאס להיות בתולה עד גיל כזה בזמן שיש לי חברות שממזמן עשו את זה וחלקן כבר נשואות עם ילדים. האמת שגם פחדתי שאם לא אסכים לשכב איתו אז הוא יעזוב אותי, כמו שעשו רבים. שברגע שהבהרתי להם שסקס לא יהיה הם פשוט ברחו ממני. חשבתי שאולי אני עושה מעניין הבתולין יותר מידי הגזמה ושסקס זה לא דבר כזה נורא, חיכיתי לאחד, ובכן חשבתי שזה היה הוא שחיפשתי. אבל לא. זה היה בלוף, זה היה סתם מעין הכנה והכוונה לדבר הבאמת אמיתי. אני מעדיפה להביט על זה בצורה הזאת. אני כבר מרגישה יותר טוב. אני בכלל לא בוכה. אין לי על מה. זה לא שהיתה פה אהבה אמיתית, זה רק היתה מסכה של שקרים והעמדת פנים, אהבתי את האדם שהוא "שיחק" שהוא, אבל מהר מאוד התגלה לי פרצופו האמיתית, והדבר היחיד שאני יכולה להרגיש אליו זה גועל וסלידה. זה פשוט מקומם שיש בעולם הזה אנשים כאלה צבועים ושקרנים עם לב כ"כ אכזר, אבל יש קב"ה בשמים ואני מאמינה שיום אחד הוא יגרום לו לשלם על מעשיו ולהבין את הטעות שעשה. הוא ניסה להרוס פה נפש, חיים של בחורה טובה, ילדת בית ובתולה. ה' רואה הכל. ועוד משהו שלא סיפרתי: לירן היה מעשן ליידי באנגים וכאלה, כפי שכבר אמרתי: כלומניק, עבריין שלא שווה יריקה! זהו. פיניטו לקומדיה. אני ממשיכה הלאה. תודה רבה לכולם, אשמח אם תמשיכו לתת בתגובות ולתת הצעות. =]

nate2000

New member
יפה שהמשכת הלאה

לדעתי האישית ניפחת את כל העניין של הבתולין וכמו שאומרים כגודל הציפיה כך גודל האכזבה. זהו לקח לבאות. לא נורא קרה מה שקרה ותמשיכי הלאה, מה שלא הורג מחשל. מקרים כאלה מלמדים אותנו לזהות אנשים שמרמים ומנצלים ולצערינו הרב המון בנות עוברות ועברו את זה (גם בנים). נפלת בפח של בחור שידע להגיד מילים יפות במקום הנכון ובזמן הנכון וניצל את תמימותך. אני מקווה שתקחי את הדברים הטובים ותלמדי לא ליפול שוב.

למעלה