הלב עם החיילים בצפון

שירה1973

New member
הלב עם החיילים בצפון

נשים יקרות, נתקלתי בקישור הזה לא מזמן וזה פשוט עשה לי את היום. כבר שבועיים כמעט אני מסתובבת עם המועקה הזאת בלב, חושבת על החיילים המסכנים שלנו שמעבירים ימים כלילות בלחימה בצפון, מאבדים את החברים שלהם ורחוקים מהבית ומהאהובים עליהם. חושבת הלוואי והיתה לי איזו שהיא דרך לתרום ולו במעט כדי להביע את רגשי התודה וההערכה שלי אל כל אחד ואחד מהם. אז הנה - י ש דרך ואפילו פשוטה מאד ! רשות הדואר פתחה במבצע, באמצעותם אפשר לרכוש ולשלוח חבילה לחייל במחיר של 19.99 בסה"כ. כנסו לקישור, ושלחו חבילה לאחד החיילים. זה יחמם את הלב גם להם וגם לכן, מבטיחה. http://web01.postil.com/soldiers.nsf/ad?OpenForm אנא, העבירו את הקישור לכמה שיותר אנשים. כל המרבה - הרי זה משובח בהחלט !

א י ו ש י

New member
../images/Emo51.gifכבר גנבתי לפורום אחר

שאני פעילה בו..... מרגש המבצעים הללו וההרתמות למען החיילים

שירה1973

New member
איה מתוקה ../images/Emo13.gif

אני בדיוק הולכת לצרף את הקישור גם בפורום שלי (למרות שממש אין קשר מבחינת התוכן....
) גם אותי זה מרגש, זה מזכיר לי שוב למה אני אוהבת את המדינה הזאת, על אף ולמרות החסרונות שלה. תודה שהעברת הלאה יקירתי, חיבוק גדול (אגב, זה רק אצלי או שאין אפשרות להוסיף אייקונים מתוך רשימת האייקונים לתוך ההודעה ?)

א י ו ש י

New member
בואי אלמד אותך פטנט../images/Emo13.gif

פעם הייתי בוחרת מהרשימה היום אני עושה אותם לבד.... ליד המקש shift בצד ימין יש מקש \ ולידו קו מקווקו..... לחיצה על שניהם יחד יוצרת | ברגע שאת מכניסה בפנים את המילה המתאימה יוצא איקון למשל | חיבוק | (בלי רווחים כמובן) יצא אוטומטית
צריך רק לזכור מה הקישור של המילים עצמם למשל
= | שי | ולא |מתנה|

למעלה