הלב עדיין כואב...

Night-Girl

New member
הלב עדיין כואב...

עבר שבוע, שבוע שלם בלעדייך. נפרדנו עם דמעות בעיניים, מקווים שלא תהיה זו הפעם האחרונה. כואב לי עכשיו. כואב לי כמו שלא כאב הרבה זמן. המחשבות עליך, מטריפות אותי. זו לא התשוקה שמתעתעת בי, הרגשות שלי כלפייך משחקים בי כפי שהאש מתגרה במים. אני מוכנה לחזור אליך. אבל זה לא יהיה נכון. לא עכשיו, לא כך. אני חוששת מהגורל שמצפה לי אם נהיה שנינו ביחד, האם אחזור שוב אל סף טירוף כפי שהיה בעבר. הלוואי שהנביחות של הכלבה היו מסמלות על בואך עכשיו. כל כך הרבה פעמים השבוע קיוויתי שאולי זה אתה עומד במפתן ביתי וכל שיישאר הוא להתחבק ולהתנשק. לב הרוס, לב שבור, ללא אמונה.. והלב עדיין כואב, בוכה על דמעותיי המחליקות לאיטן במורד הלחי.

kokula79

New member
עברה שנה וחצי בלעדיך

והלב עדיין כואב, האם הוא יפסיק לכאוב אי פעם...האם הזמן עושה את שלו? לא חושבת שחש על זה תשובה...אני רק רוצה לומר לך שאם זה נגמר פעם אחת...כנראה היתה לזה סיבה, למה את חושבת/אני חושבת שזה לא יחזור שנית...אולי פה טמונה התשובה...אולי

ה מוזה

New member
../images/Emo20.gif לב שבור....

"לב שבור הוא לב שלם" כשכתבו לי ממש כאן את המשפט הזה ..שאלתי מה שלם בלב שבור ? זה כואב ..כל רסיס ורסיס חותך שורף וכואב עד אובדן נשימה כל כך מבינה אותך ..את התחושות של הרגש וקול ההגיון הלב שזועק והראש שלוחש בקול שקול "עוד לא .. לא כך " הלב בוכה והדמעות זולגות .. ועם הזמן הלב יחוש הקלה לאחר שהדמעות ישטפו את הכאב ובבוקר שבו תזרח השמש וקרן אור תחמם לך את הלב את תוכלי להבין את התשובה שקיבלתי כאן על השאלה .."מה שלם בלב שבור" כפי שאני הבנתי .. לב שבור זה לב שאהב חש הרגיש בעוצמה מדהימה את רגש האהבה לכן הוא שלם .. הוא לב שיכול להכיל בתוכו אהבה ולהרגיש אותה בכל נימיו והלב הזה שלך .. הוא הכי שלם שיש כי הוא הכי אוהב שיש
"..הלוואי יהיה בי כח עוד מעט לא להשבר כאן למולך הלוואי יהיה בי כח לא ליפול על ברכי מכובד אהבה.." - ריטה -

גברת ע

New member
מי כמוני יודעת את זה

עכשיו אני מרגישה אותו נשבר עוד יותר בגלל שלא הקשבתי לעצה שלכם בעצם כן הקשבתי חלקית אבל זה לא עזר

kokula79

New member
ועדיין - מה שלם בלב שבור??

האם גם אמרו כמה פעמים הלב יכול להישבר כדי להישאר שלם?? או איזה גודל של רסיסים הוא המינימלי לצורך שמירת השלמות?? כדבריך - לב שבור הוא לב שאהב חש והרגיש בעוצמה מדהימה.....האם ישנה האפשרות שהוא התרוקן, כל התחושות החזקות עייפו אותו ולכן לא מסוגל להכיל אהבה שוב... מובן שאני צינית....ורצוי להתמקד ולהתרכז בתגובה שלך ולא שלי, אבל....נכון שכדאי להסתכל על חצי הכוס השלמה, פשוט לפעמים חצי הכוס הריקה זועקת וצורחת... מוזה יקרה, הלוואי שכל דבריך יגשימו ויאמתו את עצמם במרוצת הזמן...

ה מוזה

New member
שאלתי בדיוק כמוך ..

כמוני כמוך ..באותם רגעים שהלב נשבר לו לרסיסים זה כואב .וואו..כמה שזה כואב ומאוד קשה לראות מבעד לכאב את השלמות ,כל שיש הם רסיסי רגש ולב לב הוא משהו מדהים ..הוא לעולם אינו חדל מלאהוב גם לאחר שהוא מתרסק .. לאחר שאוספים את הרסיסים וזה תהליך של זמן ,לאחר מכן יש עוד מקום לאהבה חדשה והלב השבור הוא השלם כי מי שלא אהב בימיו לא ידע מהו כאב האם עדיף לחיות ללא כאב ובלי אהבה ? אותו הלב שכאב הוא לב שידע להכיל בתוכו אהבה ואם יש דבר שהלב תמיד ימשיך - זה לאהוב .. חצי הכוס הריקה קיימת ,השאלה מב אנו בוחרים לשמוע האם את הזעקה שלה או את התקווה של חצי הכוס המלאה .. גם אני מקווה שכל דברי יגשימו ויאמתו את עצמם בשבילך ,בשבילי ועבור כל מי שליבו חפץ באהבה

קאריני21

New member
היי לכן!

קראתי קצת ... ואני כל כך מבינה. מצטערת שאני נדחפת ... אני פשוט מרגישה שאני לא לבד. כתבתי שיר ... מקווה שתאהבו ... 31.5.03 – שנה מאז שדיברנו פעם ראשונה 18.6.03 – שנה מאז שנפגשנו לראשונה 17.7.03 – שנה מאז שהתנשקנו לראשונה 28.7.03 – שנה מאז שהפכנו לזוג 2.8.03 – שנה מאז יום הולדתי 7.8.03 – שנה מאז שעשינו אהבה 30.8.03 – שנה מאז פציעתך 16.9.03 – שנה מאז הפרידה הראשונה 23.9.03 – שנה מאז שחזרנו כי יש בנו אהבה 21.10.03 – שנה מאז הפרידה הסופית 15.12.03 – שנה מאז נותק הקשר בנינו לתמיד 18.12.03 – שנה מאז שהשתגעתי. עוד מעט גם אני אהיה פרודה מהחבר שלי קרוב לשנה .... ועדיין הלב שלי שבור. ניסיתי קשר חדש והוא נכשל. כל כך שנאתי את עצמי. שנאתי את עצמי שהייתי עם הבחור השני... !!

היי קאריני..

את ממש לא נדחפת ! כתבת יפה... ואת יודעת מה הכי מתסכל אותי? שאם את תשאלי את הבחור מה היה בתאריך ____ הספציפי הזה הוא לא ידע.. כנראה רק אנחנו הבנות זוכרות הכל ... אני מקווה שתתגברי, שתמצאי את האהבה האמיתית שלך..

קאריני21

New member
היי מותק!

אני חושבת שחלק מהתאריכים הוא דווקא כן יודע .... אבל אין מה לעשות, אכן בנות זוכרות הכל . זוכרות הכל בראש, הכל בלב ... זוכרות הכל. האהבה האמיתית שלי כבר לא תהיה שם בשבילי אני מניחה. אני... אני... אני ויתרתי על האהבה. המושג הזה מסבך יותר מידי את החיים.

ואווייי ... ../images/Emo12.gif

אם היית כאן לידי.. הייתי מנערת אותך!!! מה זה ויתרת על אהבה? לוותר על אהבה , זה לוותר לחיות! חסר לך שתוותרי.. החיים ממשיכים , את תחזרי אליו או שתמצאי ( או מישהו ימצא אותך) בחור אחר.. אל תגזימי בתגובות.. זה עכשיו , זה הרגע . ככה את מרגישה עכשיו... יגיעו עוד ימים וההרגשה שלך תשתנה . אולי זו הייתה אהבה מיוחדת ,משהו שלא תשכחי לעולם.. אבל יש שם חיים מעבר ... מישהו שמחכה רק לך.. תני לזמן לעשות את שלו - הזמן אומנם לא משכיח אבל הוא מגליד את הפצעים , נשאר שם איזו צלקת , צלקת לטובה - למדת עוד משהו בחיים ... תשימי יוד ותצאי לדרך , אל תסתכלי על העבר תביטי תמיד עם הראש קדימה ובגאווה.. שיהיה לך עתיד זוהר , מאושר ומלא מלא אהבה...

קאריני21

New member
מתוקה!! ../images/Emo13.gif

לפעמים לוותר על האהבה זה לוותר ... על עוד פגיעה נוספת. תראי, אני כבר קרוב לשנה מרגישה... כל כך בעעעעע... ניסיתי קשר חדש ...שהיה כזה גרוע ... שאפילו השטן היה יותר ידידותי לידו!! די! מספיק! חאלאס!
מקווה שיגיעו הימים בהם האושר ישוב אליי. תודה מותק!!

למעלה