הלב מסרב - שיר

super-cat

New member
הלב מסרב - שיר

הלב מסרב לשכוח את מה שכבר קרה, הלב מנסה להשכיח, ולהחזיר הכל בחזרה. אך שום דבר לא קורה, הכל נשאר כמו תמיד, ושום דבר לא גורם, לי או לך להתמיד. אין אהבה גדולה, אין שמחה בלב, יש רק עצבות גדולה, ותחושת מחסור וכאב... תגיבו בבקשה...

טוב אז...

אני חייבת לדעת. את ילדה עדיין נכון? כאילו בגיל התכוונתי.. כי הכתיבה שלך.. עם כל ה"כאב" בשיר--- מועבר בתורה כזו שבעצם אין כאב, מן אילוץ... ואל תעלבי---- האם באמת הרגשת ככה, או שכתבת על זה כי כולם כותבים?

super-cat

New member
תראי...

אני לא כותבת על דברים שאני לא מרגישה אותם, אחרת הם לא יוצאים אמינים. מצטערת אם לא אהבת את השיר, ותודה על התגובה הכנה. אני פשוט עוברת כרגע תקופה מאוד מאוד מאוד קשה, והמון דברים קורים לי, וזה מה שיצא... כתבתי את זה היום אחרי הצהרים... ויום שבת הולך להיות עבורי יום יחסית מותח, מסיפור מאוד מאוד ארוך שאני מעורבת בו כבר מספר חודשים, וכתבתי את זה על מנת להפיג טיפה את המתח שנצבר אצלי בתקופה האחרונה... יש לי עוד כמה שירים כאלה, ואני מתכננת לפרסם אותם פה, עוד מעט.... אז שוב תודה על התגובה הכנה!
ובאמת שלא נעלבתי או משהו... אל תטעי...

זה לא

שלא אהבתי... הוא היה קצת מבולבל לי! בכל מקרה אשמח לקרוא דברים שלך להגיב בכנות ואולי נעזור אחת לשניה להתפתח בכתיבה.. (לי אגב יש עוד שם - לעיתים גם ילדה!)

super-cat

New member
תודה!

אני ממש מודה לך! אהה, ואשמח לקרוא עוד דברים שלך. בינתיים, הוספתי עוד כמה שירים בפורום, אם תסתכלי היטב...
ושוב תודה על התגובה הכנה!

super-cat

New member
באמת חבל..

אבל ככה אני מרגישה... ואני מקווה שזה יעבור... כשתחליט שאתה מדבר איתי אני גם אסביר לך מה הבעיה...

Mack_ler

New member
הייתי רוצה...

באמת הייתי רוצה לדבר איתך, אבל את בעצמך לא יודעת מהי הבעיה, ונמשיך את הדיון בערוצים המוכרים לנו, והיותר נוחים בשבילנו...

למעלה