הלבדיות הזו

תמיר 101

New member
הלבדיות הזו

הלבדיות הזו כפי שנגלת לי. הלבדיות הזו היא להיות ולא להיות, לראות ולא לראות, לדעת ולא לדעת. הלבדיות הזו היא כמו חלל המכיל הכול וכלום. הלבדיות הזו היא תנועה שאין בה תנועה, היא תחושה שאין בה תחושה או תחושה של ריקות מלאה. הלבדיות הזו היא תחושה של יודע ולא יודע, של נוגע ולא נוגע, של חי ולא חי. בלבדיות הזו אין תחושה של פחד או שמחה ומה שיש זו רק תחושה של יצירה, של התרחבות אין סופית המאפשרת לגעת ולא לגעת, להיות ולא להיות ומתוך כל זה ליצור כל דבר ללא פחד או שמחה. מתוך אותה לבדיות, יש תנועת יצירה שאין בה שום קונפליקט. זה כמו לבנות מגדל מקוביות צבעוניות ולאף קובייה לא איכפת היכן היא משובצת ומה צבע. אין שום קונפליקט בין הקוביות ואין שום קונפליקט בקובייה עצמה. וכשאין שום קונפליקט יש את ההבנה השלמה שיוצרת יצירה שלמה. האם הלבדיות היא התחנה האחרונה? מתוך הלבדיות התגלה לי דבר מדהים. הדבר הקשה ביותר הוא לפרש אהבה, הדבר הקל ביותר הוא לעשות אהבה. שבת שלום אום שאנטי אוהב תמיר

netad169

New member
בוקר טוב, תמיר ../images/Emo42.gif

דבריך הדהדו בי. חשה אותם בעוצמה ומתחברת. גם אצלי, המפגש עם עצמי, מחולל שינויים והבנות. מתמיר ישן בחדש. תודה.

קניתי לי פיסת לבד

וקראתי שמה לבדיות כאוחז קצה חוט חלמתיה ועלתה בי שאלה אם תחנה סופית היא לי והרי מוזר הדבר הזה, הן פיסה בלבד היא ונותר ממנה עוד גליל שלם, שאמנם לא קניתיו לי (מחוסר ממון? מחוסר רצון? משובע?) ונותר הוא בבית המסחר בו מצאתיו. דאגה אינה שורה בי ובמחוזותי יען כי הבטיחני הזבן שתמיד אוכל להוסיף לי עוד פיסה מגלילו העב עוד הוסיף ואמר בחיוך אוהב "אני לשירותך והלבד נמצא בשפע בידי, גם אם תרכוש לך גליל זה במלואו, יש לי עוד גליל ועוד גלילים רבים בצבעים נוספים" אל ארמוני חזרתי ובידי פיסה זו שבחרתי נפשי רוגע רב נמצא לה יען כי עומד הוא לשירותי אני אוהב אותו, ממש מלאך

netad169

New member
קניתי לי פיסת יחדיו

ושם קראתיה "זוגיות". גם ממנה גליל ארוך הן יש. האמנם פשרה?

קניתי לי פיסת פשרה

ולא ידעתי את פישרה שמה בפי "קושי" כי כושי כלב קט גלילים ארוכים מהם נארגים יקומים חיים שלמים לא יספיקו לאורג את חייו, כדי לצרוך ולו גם גליל אחד שלם מהם על כן יארוג אריג פלאי לשימושו אריגים רבים על מדפים חלקם נסתרים יקח פיסה מזה עוד פס מההוא יערבם, ימיסם זה בזה יניח בו ויצור את סיפור חייו על מצבתו יופיעו אותיות אש ויאמרו כי נקודה זוהרת היא ברשת אם פשרה בידי הן הולך הנני במדבר, ציה דרכי

netad169

New member
קניתי לי פיסה של הבנה (אולי....)

בלב מדבר פשרות צועדים אנו. זיעה נוטפת ממצחנו קריאתנו למים חיים עולה. כשהכל בכל מתערבב ונהייה מתמסמס הייחוד אל תהום הנשייה.

ביושר קניתיה

יען כי שלי היתה היא מלכתחילה הציור כבר צויר הטווה טווה עומק רב, נפח נוצר צבעים חיים ניתנים בו תהום על קצה הר והם על קליפה

netad169

New member
הקשיבי למים ../images/Emo182.gif

הקשיבי למים, הקשיבי לרוח, הקשיבי לעשב כשהוא רוטט. הם שיעידו הם שירעידו הם שיגידו את האמת. מה שאומרים אנשים הם אומרים בלי דעת, והמילים הן רק מילים, עוברות בלי געת. הקשיבי לחושך, הקשיבי לשקט, הקשיבי לשמש כשהוא לוהט. ואת לא נרגעת, האם את דומעת? אולי את שומעת קולות אחרים. אהוד מנור.

hikok

New member
בוא תגלה לי

איך עושים אהבה בלבדיות הזו זה מעלה לי חיוך להתחיל בלבדיות ולגמור בלעשות אהבה באהבה סיגל

פיסות בד

רבות אספתי בחיי ותפרתי אותן אחת לאחת כמו שמיכה גדולה שמספרת את סיפור חיי, חלקן כבר בלו משימוש והיה צריך להחליפן וחלקן מבריקות מפחד לגעת אך בבואי להתבונן באומץ בשמיכתי הדבר הכי ברור שם זה הגיוון- זה כנראה מי שאני , פעם לבד ופעם יחד , פעם עצובה ופעם מאושרת , פעם בזוגיות ופעם בלעשות אהבה ואפילו שהדבר חוזר פעם נוספת , הוא חוזר בצבע או צורה שונה וממלא את שמיכת הטלאים בעניין
הדבר הכי זה שזו השמיכה שלי נראה לי שסיימתי צד ראשון ועכשיו מתחילה לתפור את הצד השני.

תמיר 101

New member
אין מה לגלות

את עושה את זה כאשר את לא עושה את זה לעצמך. ולעשות אהבה הוא לא סקס!!! אום שאנטי אוהב תמיר

hikok

New member
כל הזמן יש מה לגלות...

אם אתה עושה את זה כאשר אתה לא עושה את זה לעצמך למי אתה עושה את זה כשאתה בלבדיות , לרוח... עשייה היא כאשר אתה נוכח בחומר עם הרוח או בלי הרוח אותו הדבר בלעשות אהבה אפשר עם כל מה שאתה כולל הגשמי , ואפשר לעשות עם הגשמי עם המיניות בלבד אפשר לעשות אהבה ואפשר להיות באהבה מבלי העושה פשוט להיות ולהישאב לתוכה לילה טוף באהבה סיגל

תמיר 101

New member
סיגל יקרה

את לא העושה (מחשבה כי את היא העושה היא אשליה) את לא המגלה (הדבר מתגלה מעצמו) הדבר היחיד שאת יכולה הוא להיות נוכחת. אבל אז, זה לא את העושה (בעלת התפיסות והדימויים) אבל אז, זה לא את החושבת (בעלת ההתניות והפחדים) כאשר אדם נימצא בלבדיות הוא רואה שהכל נעשה מעצמו. הדבר נעשה מעצמו ושואב את האדם (החושב שהוא העושה/מגלה) לתוך אותה תנועה. כאשר את נימצאת בלבדיות את היא לא את, את היא לא המגלה (הגילוי רק משתקף למציאות החיים ממך) את היא לא העושה (העשייה רק נעשת דרכך) לכן, הדבר הכי קשה הוא לפרש אהבה וכאשר משתחררים מהפרשנות (של כול דבר) מגלים כי העשייה היא הדבר הקל ביותר, מכיוון שהעשיה היא לא שלך, היא נעשת רק באמצעותך, את רק הכלי שמאפשר לתנועת מציאות החיים להתהוות וליצור את התנועה החדשה. אום שאנטי אוהב תמיר

hikok

New member
אלו החיים , גם וגם

כמו שיש גם גוף וגם רוח , גם הכרה בתוך זמן ומקום וגם מעבר גם נפש ונשמה ואנרגיות כך עצמי הכולל , שאינו מזדהה או לא מזדהה עם חלק מסוים גם מודעת חושבת מרגישה מתנסה ומגלה , עושה מציאות מתוך מהות העצמי המקורי , המשתוקק לבטא עצמו להגשים עצמי באמצעות הכלים שהטבע העניק לי, וגם "נדחפת" מופעלת אנרגטית ללא מחשבה מכוונת , מציאות המתרחשת ובאה לביטוי כאילו אין כלים מגבילים בכל מקרה זהו מפגש , מפגש ביני לבין מציאותי , ביני לבין הטבעי שבי באהבה סיגל

למעלה