קולה הכבוד איזה כייף הרגשה משחררת לא ?
י ילדה סוכר1111 New member 4/7/07 #13 פסילורוש../images/Emo24.gif אני ממש גאה ושמחה בשבילך, יודעת שהחלטות מסוג זה הן קשות אבל ההרגשה והכיף משתלמים!
פסילורוש../images/Emo24.gif אני ממש גאה ושמחה בשבילך, יודעת שהחלטות מסוג זה הן קשות אבל ההרגשה והכיף משתלמים!
פ פסיפלורה מלוחה New member 5/7/07 #23 מאווווד משחרר וזה קצת הקפיץ לי את הבטחון, אני חייבת להודות... לראות שהעולם לא עומד מלכת בזמן שאני חושפת קצת עור... היי, נחשי מה? אני כאחד האדם! לפי השמועות את בעצמך לא קטנה...
מאווווד משחרר וזה קצת הקפיץ לי את הבטחון, אני חייבת להודות... לראות שהעולם לא עומד מלכת בזמן שאני חושפת קצת עור... היי, נחשי מה? אני כאחד האדם! לפי השמועות את בעצמך לא קטנה...
E eran2020 New member 4/7/07 #14 את לא מתביישת?? להיות בים ולהוריד מכנסיים ולחשוף את הרגליים שלך?? איך את מעיזה?? את צריכה לשבת בבית ולא לצאת בכלל! סתם אני צוחק . אני לא מבין למה עד היום לא עשית את זה, מה אכפת לך מאחרים? שימי פס על כולם, יש לך רגליים מהממות. אני שמח בשבילך , תמשיכי הלאה.
את לא מתביישת?? להיות בים ולהוריד מכנסיים ולחשוף את הרגליים שלך?? איך את מעיזה?? את צריכה לשבת בבית ולא לצאת בכלל! סתם אני צוחק . אני לא מבין למה עד היום לא עשית את זה, מה אכפת לך מאחרים? שימי פס על כולם, יש לך רגליים מהממות. אני שמח בשבילך , תמשיכי הלאה.
S sharondesign New member 6/7/07 #51 אוהבת את הגישה שלך .... כל פעם מעלה חיוך על פניי...... שיהיה סופ"ש נפלא!
מ מ י כ ל 2 2 2 New member 5/7/07 #26 אני רוצה גם להשוויץ!!! לקחו שנים עד שהפסקתי להכנס לים לבושה במכנסיים ארוכים וחולצה.... זו התוצאה דרך אגב..
אני רוצה גם להשוויץ!!! לקחו שנים עד שהפסקתי להכנס לים לבושה במכנסיים ארוכים וחולצה.... זו התוצאה דרך אגב..
מ מ י כ ל 2 2 2 New member 5/7/07 #34 תודה אורית....ד"א נראה לי שאנחנו מכירות לדעתי למדת שכבה מעליי בתיכון י"ד?
פ פסיפלורה מלוחה New member 5/7/07 #29 מדהימה!!!! כל הכבוד! (אני לא מאמינה, עודדתי אותך לצאת מהארון??...) באיזה חוף זה, דרך אגב? ויש לך שם מקסים
מדהימה!!!! כל הכבוד! (אני לא מאמינה, עודדתי אותך לצאת מהארון??...) באיזה חוף זה, דרך אגב? ויש לך שם מקסים
מ מ י כ ל 2 2 2 New member 5/7/07 #33 תודה...אממ זה בחוף תל ברוך אני מודה אני עוד לא ממש חובבת של חופים הומי אדם..מעדיפה חופים כמו בשפיים...יותר רגועים.....אבל לאט לאט... ....ואני כאן תמיד אבל בדרך כלל בשקט.. ויש לך רגליים מקסימות- אם להיות כנה הזכירו לי את שלי...........תחושפי בגאווה
תודה...אממ זה בחוף תל ברוך אני מודה אני עוד לא ממש חובבת של חופים הומי אדם..מעדיפה חופים כמו בשפיים...יותר רגועים.....אבל לאט לאט... ....ואני כאן תמיד אבל בדרך כלל בשקט.. ויש לך רגליים מקסימות- אם להיות כנה הזכירו לי את שלי...........תחושפי בגאווה
S snopkeen New member 5/7/07 #40 ../images/Emo140.gif איזה יפייפיה... אנחנו מכירים כבר 8 שנים ואני עדיין מתפעל