הלא יאמן קרה!

הלא יאמן קרה!

אתמול בערב נסעתי לים עם אחותי ועם אבא שלי. כבר הרבה זמן לא הורדתי את המכנסיים בים, (שלא לדבר על החולצה...) והפעם החלטתי עוד באוטו שאני אוריד את המסכה ואחשוף את הרגליים השמנמנות שלי1 שכולם יכולים לקפוץ לי! ויודעים מה? זה קרה, ויש לי הוכחות! מוצג 1: רגליים שמנמנות פעם ראשונה (הן כתומות קצת כי היה עלינו אור כתום באדיבות אחת המסעדות שעל החוף)

מוצג 2: רגליים שמנמנות פעם שנייה

הייתי רוצה לחשוב שאם לא היה קר, הייתי מורידה גם חולצה... זה הצעד הבא, בכל אופן.

Eran De Niro

New member
ממממ.......

ולמה אני לא קיבלתי הזמנה לחגיגית שיזוף הלבנה הזאת ? כתום זה אחלה של צבע , (לא מבחינה אידיאולוגית )

solee

New member
פעם הבאה שזה יהיה באור יום ../images/Emo13.gif

צריך להתקדם לאנשהו לא ?!
שמחה בשבילך.

אור יום בהחלט

אולי זה ישמע כמון תירוץ אבל חשבתי שנהיה שם בשש והגענו בשמונה, למרות זאת חשבתי על לעשות את זה עוד כשתכננו לנסוע.. ככה שהתכוננתי לאור. בכל אופן- בצעדי תינוק.

עופר 123

New member
זה הכי טבעי בעולם....

הולכים לים, נשארים עם מעט בגדים. זה הכי טבעי ופשוט בעולם, ואין שום סיבה שתמנעי את זה מעצמך. כל הכבוד על המעשה האמיץ שעשית. זה עוד צעד בדרך לעשות כל מה שאת רוצה, בלי לעשות חשבון לאף אחד.
עופר

בגד ים! בגד ים!

תאמיני לי כשאני בים... לא נתקלתי במבטים נעוצים, בהתלחשויות או בכל דבר שיכול להרגיז.המדוזות ינעל העולם מרגיזות הרבה יותר ( התחילה העונה שלהם) אנשים עסוקים בשלהם, זה רץ אחרי הילד שלו, זה אוכל אבטיח וההיא בכלל שמה "לאישה" על הפנים ולא רואה כלום. אני שמנה. חוץ מגאות קלה
... כלום לא קורה בים בגלל זה יופי של רגליים, חלקות, צבע יפה ומוצקות.אין לך במה להתבייש. כל הכבוד שולחת לך חיבוק גדול!!!!!!

../images/Emo24.gif בחזרה

כן, אפילו כשקמתי התנערתי מהחול, מנענעת את ישבני לכל הכיוונים. לא מרגישה עדיין לגמרי בנוח כשאני עומדת, אבל בישיבה אני עוד בסדר. די כבר עם החששות האלה.. מה יהיה??

גרררר איזה רגליים סקסיות../images/Emo152.gif../images/Emo3.gif

יפה לך שהלכת לים תמשיכי כך!! צריך לשים זין על העולם!

למעלה