הלא יאומן קרה!!!

rini43

New member
הלא יאומן קרה!!!

בנות יקרות, אני דומעת כולי- כרגע סיימתי לדבר עם האחות והתשובה היא : ביתא 104. זוהי ההפרייה השישית (!) אולם הפעם ליויתי אותה החודש וחצי של דיקור סיני על פי המלצת נועם - במכון בראשית אצל ד"ר סיטרמן . ה-IVF היה באסותא אצל פרופסור דור. לא ציינתי שאני בת 44- ולכן הגעתי לטיפול- לא מסיבה מוסברת כלשהיא. אני עדיין בשוק. תודה לכולן על התמיכה -הייתי רוב הזמן קוראת פאסיהבית אבל עדיין הפורום עזר לי מאוד גם בידע וגם רגשית.

איזה יום נהדר ! איזה בשורות !../images/Emo49.gif

שיהיה לך המון מ-ז-ל ט-ו-ב ! זה פשוט יום של בשורות טובות... שיהיה לך הריון קל וארוך !

ריני עשית דרך ארוכה

מזל טוב קרה ותאמיני איזו בשורה איזה יופי לשמוע שיתברך כל הפורום הזה אני מאושרת מהבשורות של אלסי ושלך שיהיה לך כל מה שחלמת מזל טוב

באאבו

New member
וואוו.. הנה עוד זר פרחים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואו, ריני, איזה יופי! מזל טוב! שיהיה לך הריון מקסים, בריא ונהדר!! איזה יופי! הנה, זר הפרחים, למפרע עד הלידה..

רינתילה

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני נורא שמחה בשבילך ריני! שיהיה הריון קל ונעים, ושיגמר בתינוק מתוק ובריא! כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רינת.

מיכל ק-ש

New member
איזה יום שמח, יום של הפתעות, ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

העולם מלא ניסים ונפלאות! אני ממש מאושרת בשבילך. איזה יופי. שיהיה לך הריון קל ובסופו ילד בריא ומקסים.

לימי *

New member
איזה חדשות טובות! עשית לי את היום

וזה אחרי שהייתי די מדוכאת בגלל הפיגוע אתמול. היום שהגעתי לביה"ס ללמד הסתבר לי שזה אבא של תלמיד שלנו. שיהיה לך קל והמון המון מזל טוב!!!!

01ניב

New member
אין מילים ../images/Emo49.gif

אין מילים לאושר שאת הסבת לי לפחות, ולתקווה שהפחת בכולנו שיהיה לך הריון מושלם וקל, ורק אושר המון המון מזל טוב !!!!!!!!!!!

עידית ד

New member
איך כוכי פתחה לנו כאן שרשרת הריונות

עכשיו אין ברירה ואני גם אכנס להריון
מזל טוב ענקי שיכפיל בגדול שהדופק יהיה חזק קצת הקאות בדרך ולידה קלה קלה איזה כייף עידית

gilal

New member
מדהים, 3 בנות ביומיים../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

הלוואי על כולנו. אולי הן פתחו את המזל. איזה כיף לשמוע. מרגש עד דמעות. כל פעם מחדש. המון
ו-
ושכל הזמן תזרח

רומי^^

New member
מזל טוב ריני../images/Emo65.gif

להיות אמא בגיל 44 זה להיות אמא ממש, אבל ממש בשלה!!!!!!!!! מאחלת לך הריון כייפי וקל. קבלי הרבה הרבה
ים

מרב.

New member
ריני- מזל טוב ../images/Emo48.gif

איזה יופי- עוד הריון, עוד הריון לא סתם, אלא כזה שקורא תגר על הטבע... רוצה לאחל הריון מאושר ומלא, מלא כמו שרק הריון יקר שכזה יכול להיות, ומלא ב-40 שבועות, ב-280 ימים, ב-6,720 שעות ו-403,200 דקות מתוקות ויקרות מפז... שתזרחי ותתמלאי בחיים ובאושר, מרב

ריני, המון המון המון מזל-טוב

שיכפיל, ישלש ויבעט והלוואי ופתחתן כאן היום שרשרת הצלחות שתרוקן את הפורום מיושביו
מרב

מזל טוב, מזל טוב!!!

איזה יום מוצלח, שתי בשורות נפלאות בוקר!! שיהיה לך הריון קל וארוך ונ-ה-ד-ר, שבסופו תחבקי את הבונבון שלך המתוק... רק אושר.

למעלה