הלא יאומן קרה!!!

הרמוניה

New member
המוני מזלטובים../images/Emo65.gif

נורא שמחה בשבילך ומעודדת מכל הצלחה של כוחותינו ה"ותיקות" שלא לאמר משתבחות ומתישנות... שיהיה הריון קל ומשעמם ושיהיה המון אושר בסוף הרמוניה

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קולולולולולולו

שיוו, איזה כיף כאן היום, אבקת תינוקות מרחפת בחלל הפורום. והיום הוא יומם של הותיקות, מה שממלא אותי שוב תקווה ואופטימיות. שיעלה ויכפיל וישלש ויפעם, וישב אצלך לבטח תשעה חודשים. הריון בריא וארוך ריני, ולידה קלה. (בדיוק עכשיו אני בהתלבטות איך ללוות את הטיפול הבא שיהיה יעיל יותר, אז אם ההמלצה שלי טובה לך, למה שהיא לא תהיה טובה לי?
נועם

yaelhul

New member
איזה יופי ריני ../images/Emo70.gif ../images/Emo49.gif גדול

ועצום, להריון משעמם שימשך לך עוד 8 חדשים לפחות.
יעל

נוג

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo48.gif../images/Emo49.gif

ריני, איזה יופי נסים אכן קורים. הרבה הרבה מ ז ל - ט וב מאחלת לך הריון קל נוג

GALITDOL

New member
לריני../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo95.gif

את הדיקור עשית לפני? תוך כדי? שהבטא תכפיל את עצמה עד שיצא baby מקסים המון הצלחה הבשורות היום ממש מעודדות

רומי 007

New member
לריני

חדשות נהדרות אני בטוחה שאת בעננים. שיהיה לך הריון כיפי ומוצלח!

רותי1

New member
ריני מזל טוב!!! ושאלה

זה כל כך מעודד! האם אפשר לשאול אותך שתי שאלות אחת לגבי השאיבה ואחת לגבי הדיקור?

rini43

New member
לשואלות

תודה לכולן על הברכות. את הדיקור עשיתי בחודש הפסקה מטיפול וכן תוך כדי הטיפול. מומלץ. אם יש עוד שאלות-אני פה לרשותכן

gilal

New member
כן, ריני, יש לא שאלה

את יכולה לספר לי מה היתה הבעיה אצלך? האם יש מקום שגם אני אפנה לדיקור סיני אם הבעיה היא אצל הבעל? גיל

rini43

New member
תשובה לגיל

לא היתה בעייה מוגדרת מלבד גילי. לבן זוגי לא היתה כל בעיה. אבל הרופא אמר לי שהוא מטפל גם בפריון הגבר כך שזה מאוד יכול לעזור. בהצלחה

ריני ../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif

כמה מרגש - כמה מעודד - כמה מבורך אותי במיוחד מעודד הגיל שלך (אני 41) ומחכה לשים הודעה דומה בקרוב. ברכותי ואחולי להריון מושלם, לידה מושלמת ותינוק מושלם.

טלי2

New member
../images/Emo49.gif ריני !

אני ממש מתעודדת למקרא כמה מההודעות של הימים האחרוני, מאחלת לך הריון ארוך, וילד/ה מתוק/ה בסופו. ורק רק רק שיהיה טוב.

למעלה