הכתרות....

ראשית...

בס"ד אני לא מנצל את כוחי לרעה, המנצל כוחו לרעה הוא פחדן! שנית, אני לא אוהב שמאיימים עליי...

אושרה1

New member
דוגרי אני בעצמי

בס"ד בקושי זוכרת בביריה פגשתי מישהו מהסניף שלך ואז סתם דיברנו ואז אמרתי לו אה יש לכם ליאור בסניף? אמרתי לו שנראה לי שאתה בן 17 זה נכון<? אז הוא אמר: הוא כזה(לא זוכרת) אז אמרתי לו שאין לי מושג אבל שימסור לך ד"ש בכל זאת אושרה

אושרה...כנסי שנייה

ב"ה בבריה פגשת את אביחי (מק"ש) ואמרת לו "אתה מוכר לי מאיפשהו"???????????? זה ממש דחוף...

beckham17

New member
אצלנו... אוי, מה שהלך אצלנו...

היה עעעענננננקקקקק!!! בחיים לא הייתה הכתרה כזאת בכפר... בחיים!!! דבר ראשון, שינינו את הסגנון, ובמקום הצגה שמחקים את הרבנים, הרמנו הצגה מצחיקה בטירוף על הווי הישיבה. היה מעוללללה!!! אחרי ההצגה האחראי של הישיבה על תרגילי ירידה למקלטים שיחק אותה, כבקשתנו, שארה"ב תוקפת את עירק, ולכן צריך לפנות את הישיבה. ההורים בקהל נורא נבהלו, ואף אחד לא הסביר להם שזה לא באמת. זה היה החסרון היחידי בהכתרה... קיצר, משם הולכנו את כולם למגרש הכדורגל. שם הייתה ההכתרה. עשינו "מעמד הר סיני 2". עם איזה 40 פרוז'קטורים, פליקר, עשן. וזה היה בגובה עצום!!! איזה 15 מטר לפחות... אחרי זה רב פורים הופיע בראש ההר, ואח"כ הציגו אותו ושרנו לו... אח"כ הביאו את שני הסגנים על כף של טרקטור מורם גבוה. והם הצטרפו לרב בראש ההר. זה היה ממש ייייפפפפהההה!!!! מה זה התלהבתי... היה שווה את ההשקעה הרבה... ובשבת זכור היה ממש צחוקים בטיש של רב פורים, ובסעודות שבת...

הרב פורים שלכם בכפר הרא"ה...

בס"ד הוא לא אחר מאשר איתי מזרחי... עוד נציג סניף מרכז קרית שמונה המייצג את סניפנו ועירנו בגאווה!

מה באמת?!?!?!?

אני פשוט בעננים... שאתה היית רב פורים לא ידעתי.. ועכשיו איתי! איזה יופי...איזה חבר'ה צדיקים!!! יש עוד מישהו שאנ'לא יודעת???????

אליגטור

New member
אם כולם כתבו

הייתי כותב, לא מוצא לנכון להרחיב את הדיבור על זה יותר מידיי. רק אומר שהיה בהתחלה סרט שבו בירכו כל מיני מפורסמים את המחזור וראש הישיבה (טל פרידמן הגדיל לעשות), אחרי זה בסרט היו כמה בדיחות על המורים וצילומים של המחזור. היו חדשות ברדיו עם כל מיני הודעות מצחיקות. אחרי זה היתה הצגה, שעסקה בשני אנשים (פרסי ותימני) שצריכים היו להציל נסיכה ובדרך עוברים כל מיני מכשולים כמו לעבור בשלום שיעור מתימטיקה וכדו'. ובסוף הוכתר רב פורים אחרי שכל הקהל התיבש, הגיעו טרקטרונים ועשו סיבובים ורב פורים הופיע ממגדל עם עשן והקריא נאום בנוסח רשות לחתן תורה. היה נחמד.

אליגטור

New member
זו ההכתרה של ג' גב"ש

אם לאריאל יש ביקורת להעביר כצופה מהצד אשמח לשמוע.

למעלה