הכתרות....

הכתרות....

איזה הצגות היו לכם בהכתרה בביה"ס? ספרו לי!!! לנו היה את ההצגה "אי לייק מייק"אם זה אומר לכם משהו. זה היה כ"כ יפה!!!(כל האולפנא שלי מדברת על זה...)

טיפוסית

New member
אצלנו היה "כנר על הגג"

לא כל כך מקורי, אבל היה יפה הבנות עשו את ההצגה כמעט כמו בסרט רק שהן הוסיפו יותר קטעים מצחיקים עם השדכנית ובהכתרה של חטיבת הביינים(שאנחנו עשינו) היה על איך המורים יגיבו במקרה של מלחמה עם עיראק

yair m

New member
גם השנה בבי"ס של הבנות בחיפה...

כיתות י'ב עושים הצגה של "איי לייק מייק" אני חושב בסוף שנה.. הוא שזה היה בפורים אנני זוכר..

אושרה1

New member
אצלנו יהיה ביום חמישי " תעביר את זה

בס"ד הלאה" אני ראיתי את הסרט מומלץץץץץ אושרה

mayakol

New member
הרעיון של הסרט נפלא

והוא סרט טוב, חוץ מהסוף הקיטשי בצורה איומה....... בעעעעעעעעעעעעעע!!!!!

אושרה1

New member
אנשים!!!! וגברות(אני מניחה)

בס"ד איזה הכתרה קורעת הייתה לנווווווווווווווו שבט הרא"ה שלנו בסניפנו האהוב עשה אחלההההה אני הופעתי בהצגה וצחקנו על כל המדריכים והתקנון פשוט מעולהההההההההה אין עלינו אין היה פשוט טוב עשינו כיפה אדומה שפוגשת דמויות מהאגדות שיעני הם מדריכים ענקקק אושרה

ההכתרה-מחזור ל"ט ישיבת תקוות יעקב..

בס"ד ראשית העלנו הצגה על מגילת אסתר רק שאת דמויות המגילה הלבשנו על הרבנים אצלנו... היה מאוד מבדר ומשעשע... בהצגה היו 3 ריקודים ובהם לבשנו חצאיות של רקדניות והן היו ממש ממש קצרות.גם ריקודים אלו היו ממש ממש מבדרים! לאח מכן הקרנו סרט שהכנו: חגיגה בסנוקר, כאשר אנו מגלמים את הדמויות העלנו קטעים ומערכונים נוספים, והורדנו קטעים שונים! בסוף הסרט מראים את הרב נוסע על אופניו לבית המדרש ומתקרב למצלמה... ואז נכנס רב פורים דרך המסך לתוך הקהל שעמד ומחה כפיים! היה מרגש מצחיק וסבבה! היה אחלה של נאום ואנשים אמרו רק תגובות חיוביות!!! זהו בערך...

mayakol

New member
ואז נכנס רב פורים, אה?

רב הפורים זה אתה, ליאור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תפסיק להתחמק מהאמת...

mayakol

New member
אל תדאג ליאור.....

בשביל זה אני כאן! כדי להזכיר לך את כל הדברים שאתה רוצה לשכוח, או לחילופין "לא מוצא לנכון להעלות"....

../images/Emo8.gifתראי...

בס"ד תמיד יש לי את האופציה בתור מנהל למחוק הודעות שלא נראות לי... אז תזהרי...

mayakol

New member
את זה שכחתי!

אבל אני יודעת שלא היית רוצה לראות אותי עוזבת את הפורום לצמיתות בגלל מחיקת הודעה זו או אחרת, אז ברור שלא תעשה את זה!!!
תודה שלא תיקח את הסיכון הזה!

למעלה