הכתבה של שגיא

שנבי

New member
הכתבה של שגיא

זה אני זה שאמרתי לו על זה השבוע באתי לקחת את המבחן והתפלאתי מהציון כי לדעתי עשיתי מבחן מעולה שאלתי את המורה והיא אמרה: "איך אתה מצפה לקבל ציון טוב אם איך שאתה מתנהג בשיעורים" אז שאלתי אותה אם היא נותנת ציוני מבחנים על סמך התנהגות בכיתה והיא אומרת: "כן אאההה לא בדיוק" לדעתי זה בושה שאנחנו צריכים לחיות עם מורה כזאת ואי אפשר לעשות כלום

שנבי

New member
כן

כן איזה מורה שכונה נראה לי אנסו אותה היא מוציאה את זה עלינו מה נראה לך מבחן כזה קל כאלה ציונים גרועים?

N o u s h

New member
אני בהלם!

ידעתי היא שכונתית אבל עד כדי כך?? "וואלק הוא עצבן אותי אז אני אוריד לו בציון", בחזרה לשכונה!!!

SagiPumy

New member
מורה שכונתית, מקומה בשכונה.

ולכן אי אפשר להתלונך על כך שדווקא עירוני ג' שכר את שירותיה. צר לי שנפל בגורלנו ללמוד בזמן שנת השבתון של המורה הרגילה שמכינה לבגרות לבית ספר (ולה יש את כל מה שאני מבקש, ע"ע הכתבה שלי באתר השכבה). אורי חברי העיר לי שזה לא אשמתה, שהיא צריכה לצבור ניסיון וכו'... מי שקרא את המדור שלי, באמת ראה שאני לא ממש מאשים אותה. ובכל זאת, לפי ממה שאני יודע (ואני מודה שזה לא הרבה) מי שלומדת הוראה ועוד אין לה תואר, קודם כל צוברת ניסיון בתור סמינריסטית (אסיסטנטית למורה). זה נשמע מאוד תמוה שמישהי צוברת ניסיון בעת לימודיה בכך שהיא מכינה 2 כיתות, 70 תלמידים לבגרות. אבל אני חוזר לנקודה שלי ממקודם, אין להאשים את המורה, אלא את מי שבחר להעסיק אותה. נו טוב, הבית ספר שלנו בעצמו צובר ניסיון כבר במשך 40 שנה, ולא נראה שהוא למד הרבה

N o u s h

New member
מילים כדורבנות פומי!!

תמיד ידעתי שאני טובה בלבחור פרטנרים..:)

למעלה