הכתבה- מי יותר גבר?

הכתבה- מי יותר גבר?

מי יותר גבר - באטמן או סופרמן? באולפני האחים וורנר מתכוונים בקרוב להעניק את התשובה לשאלה – אחת ולתמיד. ה"הוליווד ריפורטר" מדווח כי הסרט יתעד את מלחמתם של האיש בגלימה האדומה ואיש הברזל בנבלים. בסרט ישתפו השניים פעולה במטרה המשותפת: להילחם בכוחות הרשע. עם זאת, הבדלי הגישות, ואולי גם קצת האגו, יגררו אותם לעימות חריף. בסרט ישולבו עירו של סופרמן, מטרופוליס, עם גותהאם סיטי של באטמן. במאי הסרט המתוכנן וולפגנג פיטרסן הסביר מדוע מתקשים שני גיבורי הטייטס להסתדר: "הם הצד האפל והצד המואר, בעצם שני הצדדים של אותו מטבע. זהו העיקרון המוביל של הסרט, שמשקף מבחינה זו את החיים. סופרמן מייצג את העוצמה, הבהירות, האצילות והצדק; באטמן הוא אפל, אובססיבי, נוטר ונוקם. מכיוון שהם כל כך שונים זה מזה, המפגש לא יכול אלא להסתיים בהתנגשות. זה יהיה קרב הטיטנים". "לסופרמן יש הבחנות חדות על טוב ורע, וזה כבר לא כל כך פשוט בעולם של ימינו, בעוד שבאטמן נוטה להרס עצמי", ממשיך פיטרסן. "הוא מגיב לפעולה אלימה במיוחד בדרך שכמעט מפילה אותו". פיטרסן, שביים את "הסערה המושלמת", עוד לא החל בליהוק שחקנים לסרט. עם זאת, הוא מסכים לגלות כי הוא מעדיף פנים חדשות יחסית לתפקידים הראשיים. על התסריט חתום אנדרו קווין ווקר, שכתב את "שבעה חטאים". צילומי הסרט יתחילו ככל הנראה בתחילת השנה הבאה. אז מי לדעתכם יותר גבר?

KerenWelling

New member
כאילו דה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סופר מן!!!!!!!!!!!! באטמן הוא כ"כ לא רגיש ולא נחמד..., הוא אפל, מסתורי מאוד, וקר..., משום מה נדמה שאין לו בעיות, כאילו מה?!, הבחור עשיר, מפוסם, כל הבנות רוצות אותו... אבל סופרמן הוא שונה...הוא רגיש, אוהב, נחמד לכולם, מצטנע, שומר על פרופילך נמוך, וכולם אוהבים אותו (לואיס במיוחד...חחח...), הוא חתיך לא נורמאלי (איך אני חולה כשהוא מסתובב בבית בתחתוני בוקס.......וואייייייייייייייייייייייייייי, או כשיש סצנות מצחיקות על סקס, וסצנות רומנטיות עם לואיס), בגלל שהוא חייזר (שונאת לקרוא לו ככה....,אבל זה דיי נכון...), הוא צריך לשמור על הזהות שלו סודית בשביל שלא ינסו לכלוא אותו ולחקור אותו ולא יניחו לו בשקט..., יש לו בעיות של יום -יום. בעיות אהבה, משפחה (חחחחח, הורים), עזודה, ובקיצור חיי חיים מושלמים!!! הוא לא עשיר..., והוא דיי חנון כזה (מסכן איך ירדו עליו בתיכון...
), הוא כל הזמן בסכנת התגלות, וליונל ולקס לות´ר פשוט לא עוזבים אותו במנוחה!!!! (בסרט ובסדרה לואיס וקלארק...בסמולוויל זה קצת אחרת- הם זילפו כמה פרטים)...

Buffy1

New member
יש סקר דומה של WB

הם שואלים מי יותר חזק - אנג´ל (ב"אנג´ל") או קלארק (ב"סמולוויל") מי אתם חושבים? תנסו להיות כמה שיותר אובייקטיבים, ושימו לב שהשאלה היא לא מי יותר שווה (אהמ אנג´ל אהמ... שששש לא אמרתי כלום
), אלא מי יותר חזק? לדעתי אנג´ל ינצח את קלארק כי: 1. הוא מתכנן את המהלכים שלו לפני קרבות קשים (ע"ע הפרקים שמשודרים עכשיו בסטאר וורלד שבהם הוא מתכונן לקרב נגד דרלה ודרוסילה). 2. יש לו הרבה ניסיון. 3. הבחור היה אלפי שנים בגיהנום וסבל עינויים קשים ביותר. קרב של כמה דקות עם קלארק לא יעשו לו כלום. מה דעתכם?

KerenWelling

New member
למה אתם לא מביעים דעה לגבי הכתבה?!?

הכוונה הייתה שתביעו את דעתכם....שתפו אותנו!

ד י י ז י

New member
אני חושבת ש..

אנג´ל!!! (למרות שאני לא כל כך אוביקטיבית אבל הכוחות של קלארק הם מעטים (בינתיים) וככה אנג´ל ינצח!!
ויש לי שאלה, שחשבתי עליה עכשיו , אם אנג´ל (או כל ערפד אחר , רק בלי נשמה..) יקח קריפטונייט , יקרב לקלארק , ואז הרי העור שלו חדיר , הוא יוכל למצוץ לו את הדם? אם כן , איזה דם זה??

Buffy1

New member
מה שבטוח

קלארק לא יהפוך לערפד
חחחח... קלארק ערפד...

Phoebe again

New member
אנג´ל! קלארק אולי לא אנושי, אבל גם

אנג´ל לא. בכלל הכוחות של קלארק די מועטים והוא לא יודע להילחם (לא התכוונתי שהוא לא חזק התכוונתי שהוא לא יודע להלחם יש הבדל גדול), ואנג´ל גם יודע להלחם, גם חזק, וגם הרבה יותר מנוסה. ואגב בלי קשר, אנג´ל הרבה יותר חתיך ויפה...

GreeCheeMan

New member
למה בכלל שהם ילחמו אחד נגד השני?

כל עוד אנג´ל לא חוזר להיות רע (כמו בעונה השנייה של באפי), אז אין סיבה שהם ילחמו כי שניהם מהבחורים הטובים (באנגלית זה נשמע יותר טוב (from the good guys))

Phoebe again

New member
אממ... אני מניחה שהם לא ילחמו...

זה סתם למקרה שהם כן... וזה דווקא יהיה גייס פייט (צ´יקס פייט נשמע יותר מידי נשי) מגניב :)

Woogyman

New member
אבל רגע...

באטמן לא אמור להיות בן אדם רגיל לגמרי שרק יודע להילחם טוב? כי אם כן, סופרמן יקרע אותו בלי יותר מדי מאמץ.. לסופר יש כוחות שבן אדם רגיל לא יכול להתמודד איתם, לא משנה כמה טוב הוא נלחם.

KerenWelling

New member
זה בדיוק ככה

וזה ברור שסופרמן ינצח... אבל אל תשכח שברוס (באטמן) הוא עשיר ויש לו המוך כח בציבור ובחברה ובבעלי ההון...

לאנה

New member
קיי, זה ממש לא קשור...........

ורק בשביל המחשבה - אמנם סופרמן יותר חזק, אבל תחשבו שבאטמן יוצא דופן, כי הוא בן אדם רגיל, בעוד ספיידרמן, אקס-מן, סופרמן, וכל השאר הם מוטציות/על אנושיים........, אז באטמן יותר חזק איכשהו לא?

KerenWelling

New member
זה נכון אבל...

לסופרמן יש גם את הרגשות האנושיים המפותחים ביותר... אז הוא בן אדם ועל אנושי בו זמנית... נ"ב: אמא או אבא של קלארק היו מכוכב ארץ (לפחות ככה נדמה לי שאני זוכרת מהסדרה המצויירת..."

למעלה