הכתבה- מי יותר גבר?

ברודי

New member
באטמן הוא סתם נרקיסיסט

כל הרעיון של באטמן זה שבסוף הוא זוכה בבחורה אצל סופרמן הוא מתחתן ומשפחה ו....מה לעזאזל הקשר? טוב בכל מקרה סופרמן לוקח על באטמן כמו כלום בגלל שבאטמן הוא בסופו של דבר בן אדם רגיל עם מספיק כסף לקנות מכוניות מגניבות וכלי נשק משוכללים, אבל אם תפתיעו אותו כשהוא ישן או משהוא תוכלו להרוג אותו כמו כלום. סופרמן לעומת זאת אומנם יש את הקטע עם הקריפטונייט אבל אל תשכחו שרק בסמולוויל הקריפטונייט כ"כ נפוץ. בלויס וקלארק, בסופרמן המצוייר ובסרט, נורא קשה להשיג קריפטונייט וזה נחשב ליקר ערך. שככה- אם הם ילחמו בקרב אחד על אחד סופרמן כ"כ לוקח אותו. אבל ת´כלס נראה לי הם בדווקא יעשו שבאטמן ינצח... לא יודעת..... אגב אנגל וסופרמן- סופרמן דההההה אנג´ל אולי חתיך ו/או חזק אבל בסופו של דבר סופרמן הוא לא בן אדם רגיל והוא הורס כל דבר שקיים כל עוד זה לא קשור בקריפטונייט. גם ערפדים גם כלבים גם חתולים....ה-כ-ו-ל....

KerenWelling

New member
זו בדיוק הדעה שלי על באטמן וסופרמן!

לגבי הכוחות שלהם... ומישהו כבר מוכן להסביר לי לעזאזל מי זה אנג´ל?!?!?!?!?! כי...זה לא משודר בארץ.......

ברודי

New member
../images/Emo177.gifאנגל...

אנג´ל זה דמות מבאפי ציידת הערפדים שהפך לכ"כ דמות מרכזית שעשו לו סידרה משלו אני לא רואה את הסידרה שלו אבל בזמנו ראיתי באפי ויש על הבן-אדם מושלמות.

angel of Death

New member
אנג´ל סידרה יפה אגב באפי ../images/Emo80.gif

ספייק (הערפד עם השער הכסוף, זה שלא מסוגל להרוד בני אדם אז הוא הורד ערפדים החארים) כזה חתיך

Buffy1

New member
אבל

לאנג´ל כבר היו קרבות קשים ביותר, בבאפי ובאנג´ל. גם לאנג´ל יש super powers. חוצמזה הוא שרד אפילו את העינויים הקשים ביותר בגיהנום במשך אלפי שנים (הזמן זז שם אחרת) וחזר לעצמו

ספיידרמן....... ../images/Emo168.gif../images/Emo121.gif

הוא לא מוזכר שם, אבל ספיידרמן הכי גבר, יותר מסופרמן ובאטמן. ואם כבר מבין שניהם: סופרמן כמובן. את באטמן אני מתעבת...... אבל ספיידרמן.....!

למעלה