מיכ!!
ספרי על פדיחה שקרתה לך:חחחח הכי חדשה זה ניראה לי מה שקרה אתמול XD ירדתי מהאוטבוס שתפסתי מהסנטר לתחנה מרכזית באמצע שום מקום והתחלתי ללכת ברגל בלי לדעת לאן עד שהגעתי לתחנה המרכזית
למה את אוהבת את HIM? הם לא משהו... חח פוסטמה, תעלי לעלה רגע, את בטוחה שלא התבלבלת בפורום? XD הידעת שאת מוכשרת? ממ תודה.
איזה במבה את הכי אוהבת? שוש, פרפר, זיופים אחרים, במבה המקורית באריזה עם התינוק או עם האריזה הכתומה?? האריזה עם התינוק זה אוסם- כון אוסם, אבל בלי התינוק
נכון שלימונדה ורודה זה טעים?^^ לא טעמתי למעו האמת
את אוהבת את Thrice *-*? מי?
נכון שקצת מעצבן שכולן פה מתות על AFI? ממ הכל יחסי.
האם גם כשאת היית קטנה היית רואה את סברינה? בטח
נכון שכיף להיות מוזר?? את שואלת את זה כי אני מוזרה או כי את מוזרה?
נכון שכיף להיות נחקר? D: חעחע אני משערת שכאן נגמרו לך השאלות XD נכון שהפתיע אותך לגמרי שחמד קוראת בא"א?>< בהחלט. נכון שערוץ שש הוא לא מה שהוא היה פעם? אולי, אני כבר לא מופה בערוץ הזה שנים.
מי היה הפוקימון האהוב עלייך?? פיקצ'ו כמובן
נכון שלוזרים וחנונים זה טוווובב *-* ? תלוי... do you want to feel the pain? חחחחחחחחח את חייבת להפסיק עם בדיחות פרטיות! כפרע על המטורפת הזאת.. (נכון שיוצא לך להתגעגע לפעמים לבי"ח, נו היה מצחיק אבל רק בתקופה של כל המוכרים לפני שהמכת חדשים הגיעה..
) סתם >< [אם את זוכרת את זה... כל הכבוד!!] הידעת שגודל הצוואר שלך הוא גודל ה-wrist שלך כפול שתיים? [או שלא... זו סתם מסקנה שהגעתי אלייה אחרי שעמום..^^" או שזה נכון ]- חעחע תהרגי אותי, אבל בדקתי כרגע, ניראה לי שזה נכון
נכון שמפגשי ישרא זה זוועת נעורים בשיאה בגהנום עזריאלי?? יצא לי להתיקל בידיוק ב2, 2 יותר מידי.
הידעת שמשעמם לי ושאני לובשת חולצה של אינויאשה?>< לא, ממתי את לובשת אינויאשה?@!
חוץ מפינית, איזו עוד שפה היית רוצה ללמוד? ממ אני בונה על שוודית, להריחב את הצרפתית שלי, אולי דנית.. ולא דעת בטוח יש עוד.. מה קרה לפרק השני של הפיק שלי?>< אע, ניתקע קשות כמעט שחכתי.. שלחי לי שוב, הפעם את הגירסה המתוקנת! נבלה!
נכון שרעש של שואב אבק זה מעצבן? כן נכון שיוסלס איידי מטומטמים? חחחח קצת. יש להם בידיוק שיר אחד (מפורסם) שאני לא מכירה בנאדם שיודע לזמזם מעבר לפזמון
נכון שאקזיט זו תכנית עלובהה? לא אמרו שיהיה אקזיט רבולושן והאלה של יוזלס ינחו את זה?
נכון שזה לא נכון? אגב, אהבת ת'סרט הזה? איזה סרט? נכון שגם את יודעת לקרוא כתב פאקצות שוטף וגם לכתוב? האמת שלא.
לא? באסות >< חח נדפקת כן? הידעת שה Jedy mind trick עובד על יותר ויותר אנשים לאחרונה?? הא? מי?
נררממ... אני לא צריכה ללכת ^^"... אבל... נגמרו לי השאלות )): להתראות!!

להית'!