הכר את הפורום

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif* אומייגאד.../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

../images/Emo6.gif מטורפת

חעחע למען האמת אפילו יש לי שיר אחד שלהם באמ פי.. אני לא באמת שונאת אותם.. זה היה כדי להקפיץ אותך.. כניראה שזה הצליח
תהני וכאלה!@!!

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif|אנחת רווחה|יש לך מזל.../images/Emo178.gif

אם באמת היית שונאת אותם, לא הייתי מדברת איתך. ;~; ;; |בוכהלמוות|

../images/Emo99.gif!!../images/Emo163.gif

מוריD: את יודעת שאת כוסית? ושאני אוהבת אותך מפה ועד הירח?:) וזהו. >:

חחחח הו שלום את חיה?

את יודעת שאת כוסית? לא
ושאני אוהבת אותך מפה ועד הירח?:) טוב לדעת
סתם נו!! גמני אותך!!

אממ ^^"...

ספרי על פדיחה שקרתה לך: למה את אוהבת את HIM? הם לא משהו... הידעת שאת מוכשרת? איזה במבה את הכי אוהבת? שוש, פרפר, זיופים אחרים, במבה המקורית באריזה עם התינוק או עם האריזה הכתומה?? נכון שלימונדה ורודה זה טעים?^^ את אוהבת את Thrice *-*? נכון שקצת מעצבן שכולן פה מתות על AFI? האם גם כשאת היית קטנה היית רואה את סברינה? נכון שכיף להיות מוזר?? נכון שכיף להיות נחקר? D: נכון שהפתיע אותך לגמרי שחמד קוראת בא"א?>< נכון שערוץ שש הוא לא מה שהוא היה פעם? מי היה הפוקימון האהוב עלייך?? נכון שלוזרים וחנונים זה טוווובב *-* ? do you want to feel the pain? סתם >< [אם את זוכרת את זה... כל הכבוד!!] הידעת שגודל הצוואר שלך הוא גודל ה-wrist שלך כפול שתיים? [או שלא... זו סתם מסקנה שהגעתי אלייה אחרי שעמום..^^" או שזה נכון
] נכון שמפגשי ישרא זה זוועת נעורים בשיאה בגהנום עזריאלי?? הידעת שמשעמם לי ושאני לובשת חולצה של אינויאשה?>< חוץ מפינית, איזו עוד שפה היית רוצה ללמוד? מה קרה לפרק השני של הפיק שלי?>< נכון שרעש של שואב אבק זה מעצבן? נכון שיוסלס איידי מטומטמים? נכון שאקזיט זו תכנית עלובהה? נכון שזה לא נכון? אגב, אהבת ת'סרט הזה? נכון שגם את יודעת לקרוא כתב פאקצות שוטף וגם לכתוב?
לא? באסות >< הידעת שה Jedy mind trick עובד על יותר ויותר אנשים לאחרונה?? נררממ... אני לא צריכה ללכת ^^"... אבל... נגמרו לי השאלות )): להתראות!! :)

מיכ!!

ספרי על פדיחה שקרתה לך:חחחח הכי חדשה זה ניראה לי מה שקרה אתמול XD ירדתי מהאוטבוס שתפסתי מהסנטר לתחנה מרכזית באמצע שום מקום והתחלתי ללכת ברגל בלי לדעת לאן עד שהגעתי לתחנה המרכזית
למה את אוהבת את HIM? הם לא משהו... חח פוסטמה, תעלי לעלה רגע, את בטוחה שלא התבלבלת בפורום? XD הידעת שאת מוכשרת? ממ תודה.
איזה במבה את הכי אוהבת? שוש, פרפר, זיופים אחרים, במבה המקורית באריזה עם התינוק או עם האריזה הכתומה?? האריזה עם התינוק זה אוסם- כון אוסם, אבל בלי התינוק
נכון שלימונדה ורודה זה טעים?^^ לא טעמתי למעו האמת
את אוהבת את Thrice *-*? מי?
נכון שקצת מעצבן שכולן פה מתות על AFI? ממ הכל יחסי.
האם גם כשאת היית קטנה היית רואה את סברינה? בטח
נכון שכיף להיות מוזר?? את שואלת את זה כי אני מוזרה או כי את מוזרה?
נכון שכיף להיות נחקר? D: חעחע אני משערת שכאן נגמרו לך השאלות XD נכון שהפתיע אותך לגמרי שחמד קוראת בא"א?>< בהחלט. נכון שערוץ שש הוא לא מה שהוא היה פעם? אולי, אני כבר לא מופה בערוץ הזה שנים.
מי היה הפוקימון האהוב עלייך?? פיקצ'ו כמובן
נכון שלוזרים וחנונים זה טוווובב *-* ? תלוי... do you want to feel the pain? חחחחחחחחח את חייבת להפסיק עם בדיחות פרטיות! כפרע על המטורפת הזאת.. (נכון שיוצא לך להתגעגע לפעמים לבי"ח, נו היה מצחיק אבל רק בתקופה של כל המוכרים לפני שהמכת חדשים הגיעה..
) סתם >< [אם את זוכרת את זה... כל הכבוד!!] הידעת שגודל הצוואר שלך הוא גודל ה-wrist שלך כפול שתיים? [או שלא... זו סתם מסקנה שהגעתי אלייה אחרי שעמום..^^" או שזה נכון ]- חעחע תהרגי אותי, אבל בדקתי כרגע, ניראה לי שזה נכון
נכון שמפגשי ישרא זה זוועת נעורים בשיאה בגהנום עזריאלי?? יצא לי להתיקל בידיוק ב2, 2 יותר מידי.
הידעת שמשעמם לי ושאני לובשת חולצה של אינויאשה?>< לא, ממתי את לובשת אינויאשה?@!
חוץ מפינית, איזו עוד שפה היית רוצה ללמוד? ממ אני בונה על שוודית, להריחב את הצרפתית שלי, אולי דנית.. ולא דעת בטוח יש עוד.. מה קרה לפרק השני של הפיק שלי?>< אע, ניתקע קשות כמעט שחכתי.. שלחי לי שוב, הפעם את הגירסה המתוקנת! נבלה!
נכון שרעש של שואב אבק זה מעצבן? כן נכון שיוסלס איידי מטומטמים? חחחח קצת. יש להם בידיוק שיר אחד (מפורסם) שאני לא מכירה בנאדם שיודע לזמזם מעבר לפזמון
נכון שאקזיט זו תכנית עלובהה? לא אמרו שיהיה אקזיט רבולושן והאלה של יוזלס ינחו את זה?
נכון שזה לא נכון? אגב, אהבת ת'סרט הזה? איזה סרט? נכון שגם את יודעת לקרוא כתב פאקצות שוטף וגם לכתוב? האמת שלא.
לא? באסות >< חח נדפקת כן? הידעת שה Jedy mind trick עובד על יותר ויותר אנשים לאחרונה?? הא? מי?
נררממ... אני לא צריכה ללכת ^^"... אבל... נגמרו לי השאלות )): להתראות!! :) להית'!

milkshakit

New member
מור ../images/Emo25.gif

את מי את יותר אוהבת, את הפלויד או את HIM? פרטי
הבגד שאת הכי הכי אוהבת בארון שלך? ונעליים? פריט אחרון שקנית? צורבת או קונה דיסקים/דיוידי? את חושבת שאחרי הפסקת האש לא תהיה מלחמה יותר? הדבר הכי מיוחד שיש לך? הלק שאת הכי אוהבת לצבוע איתו את הציפורניים: (אם בכלל את צובעת
) הדבר הכי מעניין שקראת עליו/שמעת לאחרונה?
המוח שלי אטום כרגע אז תצטרכי לסלוח לי
LOVE YA +_+

קארייין@../images/Emo99.gif

את מי את יותר אוהבת, את הפלויד או את HIM? פרטי: קיי זה שני דברים שונים לחלוטין, כלומר על פינק פלויד גדלתי, הז'אנר שלהם והמסר שלהם שונה לגמרי מזה של HIM כמובן שגם הליריקה.. הכל כ"כ שונה אין לי בראש אפילו דבר אחד משותף לשתי הלהקות. קשה לי להגיד לך את מי אני אוהבת יותר אבל פינק פלויד זו גאונות לשמה, אבל HIM טובים בפני עצמם מהמון בחינות שלא נוגדות את אלו של פינק פלויד. מקווה שמצלחת להבין משהו.
הבגד שאת הכי הכי אוהבת בארון שלך? המחוך המעפן, אבל אני בקושי לובשת אותו כי הוא מעפן..
ונעליים? ממ ישלי סקטור חדשות שאני מאוד אוהבת.. ואולסטאר שחורות עם פיס ואנרכיזם
פריט אחרון שקנית? ממ דברים אומנתיים כאלה ו3 טבעות
צורבת או קונה דיסקים/דיוידי? תלוי בסרט את חושבת שאחרי הפסקת האש לא תהיה מלחמה יותר? למען האמת לא. לא שאני פסימית או משהו אבל ההיסטוריה של מדינת ישראל רצופה במלחמות ואינספור תקלים עם הערבים, אני לא חושבת שזה יגמר כל כך מהר, וכאן נשאלת השאלה- למה באמת- לא אוגנדה?
כה חפרתי. הדבר הכי מיוחד שיש לך? מממ אני לא מבינה את השאלה בובה.. מאיזו בחינה? הלק שאת הכי אוהבת לצבוע איתו את הציפורניים: (אם בכלל את צובעת ) יאפ אני צובעת.. או שחור או שקוף, מגוון מה?
הדבר הכי מעניין שקראת עליו/שמעת לאחרונה? ממ אינלי מושג. ספר נחשב? המוח שלי אטום כרגע אז תצטרכי לסלוח לי LOVE YA +_+ מקסימה!! גמני אוהת אותך..!
(אגב אני ממש שמחה שאבת את הפיק שלי ושל הלן
)

milkshakit

New member
דבר מיוחד מבחינת חפצים ../images/Emo140.gif

חחח ואיך אפשר שלא לאהוב את הפיק?! הוא מדהים והוא לא וילה+יונה.
@#$@!#@!$%^$%^%&%^$54

../images/Emo9.gif תודה ../images/Emo23.gif

מבחינת חפצים.. האמ פי שלי כמובן.. לצערי מעגל המוזיקה שלי גדל ולא כל המוזיקה שלי נכנסת שם, מה שאני מנסה להגיד זה- אין- דבר-כזה-לזוז-מהבית-בלי-האמפי!! או בלי מוזיקה

under the rose

New member
היי מור../images/Emo24.gif

לא שמתי לב לפינה... בד"כ אני בין הראשונים (יותר נכון, ראשונות) שמתחילים לשאול... טוב אז אני אתחיל... מה שלומך? מה עשית היום? באיזה אזור את גרה בארץ? צבע אהוב? מאכל אהוב? שתייה אהובה? את מנגנת? אם כן, על מה? ספר מומלץ? סרט מומלץ? תוכניות טלוויזיה אהובות? חורף/קיץ? ים/בריכה? 5 זמרים/להקות שאת אוהבת?: 5
שאת הכי אוהבת? איזה דברים של HIM יש לך? איך את מעבירה את השבועות האחרונים של החופש? את יודעת שאת כותבת מעולה (אני מתכוונת לפיק)? שיהיה לך שבוע טוב

הו היי ../images/Emo9.gif

מה שלומך? נהדר, מה איתך<? מה עשית היום? עבדתי..
באיזה אזור את גרה בארץ? דרום
צבע אהוב? שחור מאכל אהוב? ממ שניצל\טבעול תירס וסלט ארומה
שתייה אהובה? מיץתפוחים\מיץתפוזים\שוקו\קפה תבחרי..
את מנגנת? אם כן, על מה? גיטרה, כן גם חשמלית שעונה לשם פולי
ספר מומלץ? ורוניקה מחליטה למות, ארבעה בתים וגעגוע.. יש עוד הרבה.
סרט מומלץ? וול "היומן" הבנתי שלא ראית אותו. הוא ממש טוב. תוכניות טלוויזיה אהובות? פרינדס, מכושפות האוס לפעמים..אה וכמובן ארתור, רוקסטאר סופרנובה וניפ טאק. חורף/קיץ? חורף!!
ים/בריכה?
קשה לי עם שמש.
5 זמרים/להקות שאת אוהבת?: Nightwish, Orphaned Land, Led Zeppelin,Pantera,יש עוד מלא.
5 שאת הכי אוהבת? מה.?
איזה דברים של HIM יש לך? דיסק אחד חי וקיים השאר נגנבו.. משל שהם בתוך האמ פי
אה ושתי חולצות שגנבתי לידיד שלי... אני לא לובשת אותן כי הן ענקית אז אני בעיקר ישנה איתן ומסתובבת איתן בבית.
איך את מעבירה את השבועות האחרונים של החופש? עבודה, שיעורי לשון וגיחות חפוזות ת"א. את יודעת שאת כותבת מעולה (אני מתכוונת לפיק)? הו תודה רבה.

under the rose

New member
../images/Emo220.gif= דיסק

כלומר, התכוונתי ל: 5 דיסקים שאת הכי אוהבת... ו"ורוניקה מחליטה למות"- ממש אהבתי את הספר. ואם את אוהבת את הסופר, פאולו קואלו, אז אני ממליצה לך גם על "השטן והעלמה פרים"
. אהה ועוד משהו... לא ראיתי את הסוף של רוקסטאר סופרנובה היום...את יודעת מי בשלישיה התחתונה?

לא! ../images/Emo46.gif פספסתייי ../images/Emo7.gif

האמת שאני מחפשת אצת הספר הזה כרגע.. ממ ו5 דיסקים שאני אוהבת
: Pink Floyd- Dark Side Of The Moon Nightwish- Century Child Pantera- Cowboys From Hell Jack Off Jill- Clean Hearts and Grey Flowers Deep Purple- Macine Head כי אני לובשת את החולצה הזאת עכשיו
וזו רשימה חלקית כמובן..
זה רק החמישה הראשונים שעלו לי בראש או ששמעתי לאחרונה.

עכשיו ראיתי...../images/Emo9.gif

למעשה זה בידיוק מאחורי..
מגני(הבנזונה לא עף!!!
) זאירה ופטריס ממ עף\ה הביתה: זאירה.. מילא היו כמה פעמים שהיא עיצבנה אותי!..

למעלה