הכר את הפורום

Crazy Diamond85

New member
כמה שאלות...

על מה את מנגנת? (חוץ מעצבים) ועל מה היית רוצה לנגן? אם היית יכולה להקליט מחדש את אחד השירים של פורטיסחרוף (פורטיסחרוף איתך) איזה שיר היית בוחרת? מי יותר הזוי? אני או טניה? תקליטים או דיסקים? איזו מעטיפות האלבומים של ברי את הכי אוהבת? איזה שיר את הכי אוהבת לנגן? האם יש לך אוספים כלשהם? מה היית רוצה ליום הולדתך? החוויה בין היותר מרגשות שהיו לך בשנה האחרונה? אני אחשוב על עוד בהמשך...

תשובות..

על מה את מנגנת? (חוץ מעצבים) ועל מה היית רוצה לנגן?אני מנגנת על גיטרה, פסנתר וחלילית (קצת) אם היית יכולה להקליט מחדש את אחד השירים של פורטיסחרוף (פורטיסחרוף איתך) איזה שיר היית בוחרת?שקיעתה של הזריחה, ללא ספק. מי יותר הזוי? אני או טניה?אל תכריח אותי לענות על זה
אתם כל כך שרוטים שאני לא יכולה להחליט... תקליטים או דיסקים?דיסקים. תקליטים זה שביר מדי. איזו מעטיפות האלבומים של ברי את הכי אוהבת? האחר. העטיפה שלו ממש יפה בעיניי. איזה שיר את הכי אוהבת לנגן?גוסטס. מאז שלמדתי לנגן את זה אני לא מפסיקה. האם יש לך אוספים כלשהם?כרטיסים של הופעות
מה היית רוצה ליום הולדתך?ווע אני לא יודעת לענות על זה! קשה מדי.. החוויה בין היותר מרגשות שהיו לך בשנה האחרונה? מפגש פורום ברי, קיץ 2005

T S F1

New member
אם הכל יהיה בסדר

נשחזר את המפגש פורום הזה בקיץ. אה, גל, תפסיק כבר לקנא כי אביה אוהבת אותי יותר.

אני כל כך כל כך בעד../images/Emo6.gif!!

(בעד לשחזר את המפגש, ובעד שגל יפסיק לקנא
)

אה ועוד משו../images/Emo3.gif

לא אמרתי שאני אוהבת אותך יותר
סתם, אני מתה עלייך ואת יודעת את זה
וצריך להיפגש. דברי איתי.

טוב :]

מה שלומך אביה? את אוהבת את המקום שאת גרה בו? יש לך סוס משלך (מה נו
)? יש לך חיית מחמד אחרת כלשהי? איזה שיר את שומעת כ-ר-ג-ע? איזה פלאפון (כאילו איזה מכשיר) יש לך? יש לו שם? באיזה עוד פורומים את גולשת חוץ מפורום ברי השולת והמאמם
? האם את מגדירה את עצמך כמכורה/אובססיבית לברי סחרוף השולת והמאמם? מה דעתך על 'תחת אש'? את אוהבת לראות טלויזיה? אילו סדרות את אוהבת במיוחד? מה את הכי אוהבת לאכול? ולשתות? מה סוג הבילוי המועדף עליך? כמה חברות טובות מהבצפר יש לך? סורי אם שאלתי מה ששאלו כבר
[אה, ואיך משתתפים גם בפינה?
]

^^

מה שלומך אביה? הכל טוב, מה איתך? את אוהבת את המקום שאת גרה בו? כן ולא. יש לך סוס משלך (מה נו)? לא ממש, אבל יש סוסה שאני רוכבת עליה רוב הזמן ומטפלת בה בקביעות. אבל היא לא שלי. יש לך חיית מחמד אחרת כלשהי?חתולים. הרבה. איזה שיר את שומעת כ-ר-ג-ע?פנתר שחור. איזה פלאפון (כאילו איזה מכשיר) יש לך?telitX60 יש לו שם?צ'ארלי. אל תשאלי
באיזה עוד פורומים את גולשת חוץ מפורום ברי השולת והמאמם ?פאוור מטאל. כרגע- זהו. האם את מגדירה את עצמך כמכורה/אובססיבית לברי סחרוף השולת והמאמם?ממממ לא לברי ספציפית, למרות שאני מאד מאד מעריכה אותו בתור אדם ויוצר, אבל אני מכורה למוזיקה. מה דעתך על 'תחת אש'?שיר יפה, אהבתי. את אוהבת לראות טלויזיה?כשיש משהו נחמד לראות אז כן. אילו סדרות את אוהבת במיוחד?4400, חברים. מה את הכי אוהבת לאכול?בשר. ולשתות?מיץ תפוזים סחוט שאמא מכינה.(כי אני עצלנית
) מה סוג הבילוי המועדף עליך?חברים. נגינה. הופעה. כמה חברות טובות מהבצפר יש לך?טובות מאד מאד? 2. אבל בכלליות רוב הכיתה הן חברות טובות שלי. [אה, ואיך משתתפים גם בפינה?] הו, פשוט תפני אליי.

למעלה