ווע../images/Emo3.gif
מה את שומעת עכשיו?replica-sonata arctica הבורגריה הכי טובה בעיר שלך?הא? לויודעת
אני אפילו לא גרה בעיר
מקצוע אהוב?אין כזה
מקצוע שנוא?מתמטיקה ותנ"ך. וגם מחשבת ישראל. מה את אומרת על המנהל\ת?מנהל בפורום? יואב? אה.. הוא אחלה
מה היית משפרת בתפוז?מפחיתה פרסומות. עוגיות ווניל?יאמ טוב או רע?רע. רצוי מוכיח. איזה כפתורים מיותרים במחשבון?כלמיני, אין לי כח ללכת להביא את המחשבון ולהסתכל
הכל כל כך שמיש!לא, לא ממש
סוכריות כתומות?כתום זה תמיד טוב
את גזענית?לא אז את מי את הכי שונאת?לא שונאת אפחד. מה עם היהודים?טוב תודה, מה איתך?
והאמריקקים למיניהם?אמריקאים זה טוב לפעמים. והארים? ארים
והצרפתים המסריחים?אחלה אוכל יש להם.. והיפנים המטונפים?מממ שיהיה
והבריטים הסנובים? הם נחמדים ואדיבים מדי. והאיטלקים המטומטמים? שוב- אחלה אוכל. והספרדים הערבים למחצה? טוב אני אפסיק.. זה לא שאני גזען או משו
אוטובוסים או מוניות?מוניות, אבל זה יקר יותר. כרטיסיות?כן. את נועלת דברים אישיים?בטח. ואת הבית?לא, אנחנו גרים במושב. אפחד לא נועל
אוהבת את הכיתה שלך?כן ואת הבצפר?לא חשבת על אקסטרני? כן, לא מרשים. אלוהים אוהב אותך?אין אלוהים
הוא היה רוצה לעשות לך ילד ^^?ג'יזס!
!! בנאדם תחרותי? ממש לא יצר האדם הוא:אממ... יצר האדם?
מטרת האנושות?להשתלט על העולם כמובן פרה- בתמונה או בצלחת?בצלחת! את צופה בבלוגTVים?לא אנשים שמוכרים את הפרטיות שלהם בשביל איזה דירוג 5 מול המצלמה:מה איתם? מחברות או קלסרים?קלסרים ארנק או תיק?תיק ג'ינסים? ג'ינסים זה טוב

חציל בטחינה?יאק את יורה סיכות למרחקים כשמשעמם לך?לא
ניסית בכלל פעם?לא, אני מניחה שמעולם לא הגעתי לדרגת שיעמום מספיקה
הוצאת כבר תעודת זהות?בטח אל מי התקשרת פעם אחרונה?לאמא, להגיד לה לקנות לי משו עם דיברת פעם אחרונה?עם אבא שלי, פה. עם מי את מתכתבת באייסיקיו? אין לי אייסיקיו, אבל במסנג'ר ברגע זה ממש- עם גל, נועה, יעל, אורי, מרים. עם מי את אוהבת להעביר את הזמן?מממ חברים וזה
לא מישו ספציפי. או.. כן, אבל זה לא לפה
אל תעני לי! תחזרי לענות!אף אחד לא נותן לי פקודות!!!
כמה פעמים בשבוע את עושה ספורט? פעמיים, אבל לאחרונה הפסקתי בגלל בעיות ברכיים. אני חוזרת לזה בקרוב. אכל פעם כרוב ממולא בפלפל ממולא בקישוא ממולא באורז?לא
בא לך לנסות?לא! צבע ראשון שאת חושבת עליו?שחור. האם זה הצבע האהוב עליך?בין היתר, כן אז למה חשבת עליו?כי אני אוהבת שחור. את לא חושבת שהצבע האהוב יקנא?לא
את חושבת שלטע יש רצונות?הא? כימיה או ביולוגיה?ביולוגיה. ופיסיקה? איכ הדבר הכי "טבעי" בחיים שלך?ללכת עירומה.
שיא המסחור:משינה מה את שומעת עכשיו?אמריקה, פורטיסחרוף משפי שמש למסיבות בלילה?בשביל מה? אוהבת את היום?לא ואת הלילה? כן ואת הקיץ? לא ואת האביב? לא ואת מה שעכשיו?לא את אוהבת את גלית, במיוחד עם צמות?לא אוהבת את גלית בכלל
את עדיין לא מנשנשת? כן אולי תנשנשי רק כדי שאני אוכיח טענה לאיזה חבר שלי?לא. אז עכשיו את מנשנשת?לא! יוצא לך לחטט באף להנאתך?איכ. וללקק את מה שיוצא? איכ! ולסיום אופטימי: הדבר הכי טוב שקרה לך היום (חוץ מלהגיד "השאלון המקסים שלך אלפנגור, איזו הנאה הייתה לי למלאת אותו" או משו כזה) והדבר הכי טוב השבוע (כנ"ל איסורים)? הדבר הכי טוב השבוע זה שהוא נגמר
והדבר הכי רע זה שאנחנו עדיין ביום רביעי. ובכלל, דבר טוב?חברה מאד טובה שלי באה אליי שבוע הבא

ולסיום לא אופטימי: איך העולם יחרב?פצצת אטום ענקית
את חושבת שתראי את קץ האנושות? אני מקווה שלא פסיביות שולטת?פסיביות? לא, בכלל לא להמשיך מחר אם יהיה לי זמן? אם אתה ממש רוצה