הכר את הפורום

הכר את הפורום

טוב אז פינת הראיונות שלנו חוזרת. הפינה בה אתם מוזמנים לשאול את אנשי הפורום שאלות שונות, והפעם קבלו את מנהלת הפינה אביה הלא היא monster of glory. שאלות כלליות לסיפתח: גיל- מקום מגורים- שירים של ברי שאת הכי אוהבת- איך התחלת לשמוע את ברי-

T S F1

New member
אה אה!

עכשיו אפשר לצחוק עליך? סתם.. למה יש לנו 5 אצבעות ביידים? ולמה ברגליים [איכס..]? למה לא קפצתי אליך היום? למה לא קפצתי עליך היום? למה יש פרסומת מעצבנת להיכרויות בצד הדף? למה לפינוקיו יש אף ארוך? למה יש אנשים שרוטים בעולם? את מי את מגדירה כשרוט? כמה אני אקבל במתכונת המגעילה בתקשורת? ובהיסטוריה? למה המגבר שלי לא עובד? למההההההההההההה?! קיצר, מה נשמע?

האהא!!

למה יש לנו 5 אצבעות ביידים?כי אם היה לך 10 אצבעות בכל יד, זה לא היה מסתדר טוב עם השיר "10 אצבעות לי יש" ? ולמה ברגליים [איכס..]?כי אחרת לא היה לך נוח ללכת? למה לא קפצתי אליך היום?למה באמת?
את לא טובה אליי.. למה לא קפצתי עליך היום?אהמ, לא יודעת
למה יש פרסומת מעצבנת להיכרויות בצד הדף?כי הם רוצים לשדך לך חתן. למה לפינוקיו יש אף ארוך?כי אם לא היה לו אף ארוך הוא לא היה מפורסם. למה יש אנשים שרוטים בעולם?כי זה יותר מעניין ככה. תארי לך עולם בלי אנשים שרוטים.. את מי את מגדירה כשרוט?אותך
את ממש מתאימה להגדרה הזו. וגם גל.
כמה אני אקבל במתכונת המגעילה בתקשורת?100. *מחזיקה לך אצבעות* ובהיסטוריה?גם
למה המגבר שלי לא עובד? למההההההההההההה?!מה?! טרגדיה!!!
קיצר, מה נשמע?באופן מפתיע- טוב! מה איתך?

T S F1

New member
תגידי

אני נראית לך כמו אחת שתתחתן בזמן הקרוב?! אה, כן, 100 אני לא אקבל, זה בטוח.

T S F1

New member
ובדיוק בגלל זה

אני לא אתחתן בקרוב. טוב לי עם בעלי P:

יש!../images/Emo3.gif

) מקום מגורים- ניר עציון. יותר טוב שלא תשאלו. שירים אהובים של ברי: זה קשה, אבל... רואים שלא רואים, להתעורר, עיר של קיץ בהופעה.. איך התחלתי לשמוע ברי- בגדול- אחי שומע ברי, ומאז גיל קטן שמעתי שירים שלו..

Elfangor

New member
יייהא

אם היה לך ילד, איך היית קוראת לו? ואם היה לבת דודה שלך ילד והיא הייתה מבקשת שם, היית נותנת את אותו שם? למה? את נושכת שפתיים כשאת חושבת או לחוצה? ציפורניים- בפצירה או עם השיניים? את שותה קולה? מה הדבר הכי מעצבן במחשבון? הדבר הכי מקסים באסלה? פרה- החיה הכי שקסית בעולם? איך העולם נברא? והיקום? והמקלדת? אבוקדו עם כפית? תפוז עם מלח? יש לך עטים צבעוניים? יש לך מדקפיים? שלושה שירים של בי מקריירת הסולו שלו שאת הכי אוהבת: שלושה שירים של פורטיס שאת הכי אוהבת: שלושה שירים של פורטיסחרוף שאת הכי אוהבת: חשמל- טוב או רע? מתי לאחרונה יצאת לטיול בטבע? איך היה? את בעד אלכוהול? כמה פעמים בשבוע? מה ייקרה אם תזרקי את הדבר הכי קרוב ליד שלך שלא מחובר לכלום ותזרקי אותו חזק ימינה? גומיות? מסטיקים? את מנשנשת משו עכשיו? ובד"כ כשאת מול המחשב? תכנית אחרונה שראית בטלוויזיה? את יושבת זקוף או מרוחה על כל הכיסא כאילו אין לך גב שיכול להישבר מזה^^? להמשיך את השאלון? אם כן אני יחזור עוד קצת זמן, שיעורים לתיגבור מחר P:

ייהא../images/Emo3.gif

אם היה לך ילד, איך היית קוראת לו?נבוכדנצר
סתם, דור. או ניב. או משו כזה
ואם היה לבת דודה שלך ילד והיא הייתה מבקשת שם, היית נותנת את אותו שם?מממ לויודעת למה?כי אני לא יודעת
את נושכת שפתיים כשאת חושבת או לחוצה?כן. לפעמים זה משאיר ממש סימן
ציפורניים- בפצירה או עם השיניים?הא?
את שותה קולה? משתדלת שלא. זה רעל. מה הדבר הכי מעצבן במחשבון?שיש לך 1000 מקשים שאתה לא צריך באמת. הדבר הכי מקסים באסלה?ה.. אממ.. לובן שלה?
פרה- החיה הכי שקסית בעולם?הכי טעימה בעולם, כן
איך העולם נברא?תשאל את אלוהים. והיקום?כנ"ל והמקלדת?הפלסטיק והמתכת עשו ילדים וזה מה שיצא? אבוקדו עם כפית?אבוקדו
תפוז עם מלח?יאק
יש לך עטים צבעוניים?כן יש לך משקפיים?כן שלושה שירים של ברי מקריירת הסולו שלו שאת הכי אוהבת:עיר ל קיץ-הופעה, רואים שלא רואים, עוד חוזר הניגון. שלושה שירים של פורטיס שאת הכי אוהבת:לא אוהבת פורטיס
סתם, זה די השתנה לאחרונה.. ממ.. הנה בא השקט, את לא, רד מעל מסך הטלוויזיה שלי (השם הזה צריך קיצור
) שלושה שירים של פורטיסחרוף שאת הכי אוהבת:להתעורר, אמריקה, נעליים. חשמל- טוב או רע?טוב מאד. בעיקר כשדוחפים מקל מתכת לשקע.
מתי לאחרונה יצאת לטיול בטבע?ממש בשבת האחרונה. איך היה?מוי כיף! את בעד אלכוהול?במידה מסויימת, כן
כמה פעמים בשבוע?פעמיים ככה. מה ייקרה אם תזרקי את הדבר הכי קרוב ליד שלך שלא מחובר לכלום ותזרקי אותו חזק ימינה?אז הדבר הזה יישבר או ישבור את הראש של אח שלי
גומיות?מה איתן? מסטיקים?זה טוב. את מנשנשת משו עכשיו?לא ובד"כ כשאת מול המחשב? לא תכנית אחרונה שראית בטלוויזיה?קצרים, נדמה לי
את יושבת זקוף או מרוחה על כל הכיסא כאילו אין לך גב שיכול להישבר מזה^^?מרוחה על כל הכיסא, כמו תמיד
להמשיך את השאלון? למה לא?

Bari west

New member
חחח ממש הצחקת אותי בתשובות

בעיקר ב"מקלדת:הפלסטיק והמתכת עשו ילדים וזה מה שיצא?" XDDDDDDD

T S F1

New member
אה..

את לא בעד אלכוהול? ~נזכרת בערב שלפני הסילבסטר~ P:

Elfangor

New member
היאר מכה שנית:

מה את שומעת עכשיו? הבורגריה הכי טובה בעיר שלך? מקצוע אהוב? מקצוע שנוא? מה את אומרת על המנהל\ת? מה היית משפרת בתפוז? עוגיות ווניל? טוב או רע? איזה כפתורים מיותרים במחשבון? הכל כל כך שמיש! סוכריות כתומות? את גזענית? אז את מי את הכי שונאת? מה עם היהודים? והאמריקקים למיניהם? והארים? והצרפתים המסריחים? והיפנים המטונפים? והבריטים הסנובים? והאיטלקים המטומטמים? והספרדים הערבים למחצה? טוב אני אפסיק.. זה לא שאני גזען או משו אוטובוסים או מוניות? כרטיסיות? את נועלת דברים אישיים? ואת הבית? אוהבת את הכיתה שלך? ואת הבצפר? חשבת על אקסטרני? אלוהים אוהב אותך? הוא היה רוצה לעשות לך ילד ^^? בנאדם תחרותי? יצר האדם הוא: מטרת האנושות? פרה- בתמונה או בצלחת? את צופה בבלוגTVים? אנשים שמוכרים את הפרטיות שלהם בשביל איזה דירוג 5 מול המצלמה: מחברות או קלסרים? ארנק או תיק? ג'ינסים? חציל בטחינה? את יורה סיכות למרחקים כשמשעמם לך? ניסית בכלל פעם? הוצאת כבר תעודת זהות? אל מי התקשרת פעם אחרונה? עם דיברת פעם אחרונה? עם מי את מתכתבת באייסיקיו? עם מי את אוהבת להעביר את הזמן? אל תעני לי! תחזרי לענות! כמה פעמים בשבוע את עושה ספורט? אכל פעם קרוב ממולא בפלפל ממולא בקישוא ממולא באורז? בא לך לנסות? צבע ראשון שאת חושבת עליו? האם זה הצבע האהוב עליך? אז למה חשבת עליו? את לא חושבת שהצבע האהוב יקנא? את חושבת שלטע יש רצונות? כימיה או ביולוגיה? ופיסיקה? הדבר הכי "טבעי" בחיים שלך? שיא המסחור: מה את שומעת עכשיו? משפי שמש למסיבות בלילה? אוהבת את היום? ואת הלילה? ואת הקיץ? ואת האביב? ואת מה שעכשיו? את אוהבת את גלית, במיוחד עם צמות? את עדיין לא מנשנשת? אולי תנשנשי רק כדי שאני אוכיח טענה לאיזה חבר שלי? אז עכשיו את מנשנשת? יוצא לך לחטט באף להנאתך? וללקק את מה שיוצא? ולסיום אופטימי: הדבר הכי טוב שקרה לך היום (חוץ מלהגיד "השאלון המקסים שלך אלפנגור, איזו הנאה הייתה לי למלאת אותו" או משו כזה) והדבר הכי טוב השבוע (כנ"ל איסורים)? ובכלל, דבר טוב? ולסיום לא אופטימי: איך העולם יחרב? את חושבת שתראי את קץ האנושות? פסיביות שולטת? להמשיך מחר אם יהיה לי זמן? P:

ווע../images/Emo3.gif

מה את שומעת עכשיו?replica-sonata arctica הבורגריה הכי טובה בעיר שלך?הא? לויודעת
אני אפילו לא גרה בעיר
מקצוע אהוב?אין כזה
מקצוע שנוא?מתמטיקה ותנ"ך. וגם מחשבת ישראל. מה את אומרת על המנהל\ת?מנהל בפורום? יואב? אה.. הוא אחלה
מה היית משפרת בתפוז?מפחיתה פרסומות. עוגיות ווניל?יאמ טוב או רע?רע. רצוי מוכיח. איזה כפתורים מיותרים במחשבון?כלמיני, אין לי כח ללכת להביא את המחשבון ולהסתכל
הכל כל כך שמיש!לא, לא ממש
סוכריות כתומות?כתום זה תמיד טוב
את גזענית?לא אז את מי את הכי שונאת?לא שונאת אפחד. מה עם היהודים?טוב תודה, מה איתך?
והאמריקקים למיניהם?אמריקאים זה טוב לפעמים. והארים? ארים
והצרפתים המסריחים?אחלה אוכל יש להם.. והיפנים המטונפים?מממ שיהיה
והבריטים הסנובים? הם נחמדים ואדיבים מדי. והאיטלקים המטומטמים? שוב- אחלה אוכל. והספרדים הערבים למחצה? טוב אני אפסיק.. זה לא שאני גזען או משו
אוטובוסים או מוניות?מוניות, אבל זה יקר יותר. כרטיסיות?כן. את נועלת דברים אישיים?בטח. ואת הבית?לא, אנחנו גרים במושב. אפחד לא נועל
אוהבת את הכיתה שלך?כן ואת הבצפר?לא חשבת על אקסטרני? כן, לא מרשים. אלוהים אוהב אותך?אין אלוהים
הוא היה רוצה לעשות לך ילד ^^?ג'יזס!
!! בנאדם תחרותי? ממש לא יצר האדם הוא:אממ... יצר האדם?
מטרת האנושות?להשתלט על העולם כמובן פרה- בתמונה או בצלחת?בצלחת! את צופה בבלוגTVים?לא אנשים שמוכרים את הפרטיות שלהם בשביל איזה דירוג 5 מול המצלמה:מה איתם? מחברות או קלסרים?קלסרים ארנק או תיק?תיק ג'ינסים? ג'ינסים זה טוב:) חציל בטחינה?יאק את יורה סיכות למרחקים כשמשעמם לך?לא
ניסית בכלל פעם?לא, אני מניחה שמעולם לא הגעתי לדרגת שיעמום מספיקה
הוצאת כבר תעודת זהות?בטח אל מי התקשרת פעם אחרונה?לאמא, להגיד לה לקנות לי משו עם דיברת פעם אחרונה?עם אבא שלי, פה. עם מי את מתכתבת באייסיקיו? אין לי אייסיקיו, אבל במסנג'ר ברגע זה ממש- עם גל, נועה, יעל, אורי, מרים. עם מי את אוהבת להעביר את הזמן?מממ חברים וזה
לא מישו ספציפי. או.. כן, אבל זה לא לפה
אל תעני לי! תחזרי לענות!אף אחד לא נותן לי פקודות!!!
כמה פעמים בשבוע את עושה ספורט? פעמיים, אבל לאחרונה הפסקתי בגלל בעיות ברכיים. אני חוזרת לזה בקרוב. אכל פעם כרוב ממולא בפלפל ממולא בקישוא ממולא באורז?לא
בא לך לנסות?לא! צבע ראשון שאת חושבת עליו?שחור. האם זה הצבע האהוב עליך?בין היתר, כן אז למה חשבת עליו?כי אני אוהבת שחור. את לא חושבת שהצבע האהוב יקנא?לא
את חושבת שלטע יש רצונות?הא? כימיה או ביולוגיה?ביולוגיה. ופיסיקה? איכ הדבר הכי "טבעי" בחיים שלך?ללכת עירומה.
שיא המסחור:משינה מה את שומעת עכשיו?אמריקה, פורטיסחרוף משפי שמש למסיבות בלילה?בשביל מה? אוהבת את היום?לא ואת הלילה? כן ואת הקיץ? לא ואת האביב? לא ואת מה שעכשיו?לא את אוהבת את גלית, במיוחד עם צמות?לא אוהבת את גלית בכלל
את עדיין לא מנשנשת? כן אולי תנשנשי רק כדי שאני אוכיח טענה לאיזה חבר שלי?לא. אז עכשיו את מנשנשת?לא! יוצא לך לחטט באף להנאתך?איכ. וללקק את מה שיוצא? איכ! ולסיום אופטימי: הדבר הכי טוב שקרה לך היום (חוץ מלהגיד "השאלון המקסים שלך אלפנגור, איזו הנאה הייתה לי למלאת אותו" או משו כזה) והדבר הכי טוב השבוע (כנ"ל איסורים)? הדבר הכי טוב השבוע זה שהוא נגמר
והדבר הכי רע זה שאנחנו עדיין ביום רביעי. ובכלל, דבר טוב?חברה מאד טובה שלי באה אליי שבוע הבא :) ולסיום לא אופטימי: איך העולם יחרב?פצצת אטום ענקית
את חושבת שתראי את קץ האנושות? אני מקווה שלא פסיביות שולטת?פסיביות? לא, בכלל לא להמשיך מחר אם יהיה לי זמן? אם אתה ממש רוצה

למעלה