קארין!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif
איך עבר עלייך היום? הייתי בשיעור פרטי במתמטיקה והמורה הכריחה אותי לפתור מליון מבחנים..
קרה לך משהו מעניין השבוע? אתמול הייתי במסיבת יום- הולדת של חברה- הפעם השניה החצי שנה האחרונה (משהו הזוי)
מה הדבר הכי מזעזע שאי פעם שמעת? שאנשים ספרו לי שהם אכלו מוח של סוס וקנגרו ועד דברים שורמים לי לצמרומורת. אוהבת ים או בריכה? גם וגם אבל יותר ים אילו טעמים את אוהבת בגלידה? וניל עוגיות. ובמיוחד את הגלידה של SWIRLS נראה לי שיש את זה רק בעזריאלי- זה מין פרוזן יוגורט אבל יותר טעים
- אני מקווה שנעבור שם במפגש פורום. את אוהבת אייס קפה?

ברור במיוחד את האייסים עם הקצפת של קופי בין
איך הכרת את HIM בדיוק? (אני יודעת שאני שואלת את כולם אבל אני רוצה לדעת אצל כל אחד) אז ככה... פתחתי את הMTV ובזמן שהתלבשתי והתארגנתי שמעתי שיר מדHIM והייתי חייבת לגלות של מי זה (זה היה KILLING LONELINESS ואז ראיתי את וילה- זו הייתה אהבה ממבט ראשון
יש לך שם חמוד, את יודעת? תודה. גם לך הדיסק האחרון ששמעת? משהו שחברה צרבה לי שלTHE STROKES ו-THE ALL AMERICAN REJECTS. ושיר אחרון? dreamworld- epica מה השיר שהכי חרשת עליו לאחרונה? STAY WITH YOU- GOO GOO DOLLS ANGELS- WITHIN TEMPTATION ROOFTOPS-LOST PROPHETS הקליפ הכי יפה שראית? KILLING LONELINESS, THE SACRAMENT סרט אהוב? זה כל הזמן משתנה אבל האחרון שראיתי היה פוסידון וממש אהבתי אוהבת אותך חמודה! גם אני אותך