הכר את הפורום

Rose131

New member
הכר את הפורום../images/Emo29.gif

אז הנחקר\ת השבוע הוא\היא.. . .. ... ... .... ..... ...... ....... .............. ....... . .... .............. ......... חני! [under the rose] תהנו

linkintrance

New member
חנייי../images/Emo9.gif

חני מה קורה? איך החיים? מה עושה? מה תעשי? מה את שומעת כרגע? מה תשמעי אחרי זה? איך החופש? מה את מעדיפה חורף/קיץ? גלידה/קרטיב? ים/בריכה? אור/חושך? אממ איזה מילה עולה לך הראש כרגע?(שאני חופרת נכון) טוב חפרתי מספיק אין לי עוד שאלות כרגע.. שיהיה לך המשך יום מקסים

under the rose

New member
קטיה../images/Emo24.gif

מה קורה? יכול להיות יותר טוב... איך החיים? בסדר מה עושה? עכשיו? עונה על השאלות שלך
מה תעשי? עוד רבע שעה-הולכת לשיעור פרטי במתמטיקה מה את שומעת כרגע?MOOD RINGS- RELIENT K המילים ממש מצחיקות
מה תשמעי אחרי זה? לא יודעת... איך החופש? בשבילי הוא עוד לא ממש התחיל - אני לומדת למועד ב'
במתמטיקה... אבל בכל זאת די נחמד.. מה את מעדיפה חורף/קיץ? חורף גלידה/קרטיב? גלידה (השאלות האלו די מוכרות לי...) ים/בריכה? ים- עם חברות ובריכה כדי לשחות אור/חושך? אממ... תלוי מתי אור- לקרוא ספרים וחושך- צ'יזבטים אממ איזה מילה עולה לך הראש כרגע?(שאני חופרת נכון) לא... את חמודה טוב חפרתי מספיק אין לי עוד שאלות כרגע.. לא נורא שיהיה לך המשך יום מקסים תודה גם לך

little WhiSper

New member
שלומלך! ../images/Emo9.gif

אוקיי אז... מה קורה? איך החופש בנתיים? יש עוד תכנונים? בתכמה את?
ומאיפה? את נמצאת בעוד פורומים? אוהבת את פורומינו הקט? שאלה מוזרה-את אוהבת את החיים שלך? מה נשמע? מה חדש? ישלך חבר? את תלכי לכפר המוזיקה? חם לך? למי הכי באלך לתת כאפה? ולמי חיבוק? לאכפת לך שאני חוקרת נכון? תהיי רגועה סיימתי.
יומטוב

under the rose

New member
אדווה ../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

מה קורה? עוד לא השתנה מהתשובה מקודם... איך החופש בנתיים? סבבי יש עוד תכנונים? אמממ דבר ראשון להיות אחרי את המועד ב' במתמטיקה ביום רביעי ואח"כ סתם לבלות ולעבוד בתכמה את? 16 ומאיפה? הרצליה את נמצאת בעוד פורומים? היתתי בMTV אבל תפוז עושה לי בעיות להכנס אליו
... אוהבת את פורומינו הקט? בטח!!
שאלה מוזרה-את אוהבת את החיים שלך? אממ תלוי מתי מה נשמע? כמו מקודם מה חדש? כלום ישלך חבר? לא את תלכי לכפר המוזיקה? לא נראה לי חם לך? לא- יש מזגן
למי הכי באלך לתת כאפה? למורה למתמטיקה שהגישה אותי על 80 ולמי חיבוק? לאמא- היא תחזור רק ביום רביעי ואני מתגעגעת
... לאכפת לך שאני חוקרת נכון? נכון תהיי רגועה סיימתי. אוקי יומטוב גם לך

milkshakit

New member
חני! ../images/Emo214.gif שלי ../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif

*מנסה להתאמץ לחשוב על שאלות מקוריות*
איך עבר עלייך היום? קרה לך משהו מעניין השבוע? מה הדבר הכי מזעזע שאי פעם שמעת? אוהבת ים או בריכה? אילו טעמים את אוהבת בגלידה? את אוהבת אייס קפה? |סגידה| איך הכרת את HIM בדיוק? (אני יודעת שאני שואלת את כולם אבל אני רוצה לדעת אצל כל אחד
) יש לך שם חמוד, את יודעת?
הדיסק האחרון ששמעת? ושיר אחרון? מה השיר שהכי חרשת עליו לאחרונה? הקליפ הכי יפה שראית? סרט אהוב?
אוהבת אותך חמודה!

under the rose

New member
קארין!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

איך עבר עלייך היום? הייתי בשיעור פרטי במתמטיקה והמורה הכריחה אותי לפתור מליון מבחנים..
קרה לך משהו מעניין השבוע? אתמול הייתי במסיבת יום- הולדת של חברה- הפעם השניה החצי שנה האחרונה (משהו הזוי)
מה הדבר הכי מזעזע שאי פעם שמעת? שאנשים ספרו לי שהם אכלו מוח של סוס וקנגרו ועד דברים שורמים לי לצמרומורת. אוהבת ים או בריכה? גם וגם אבל יותר ים אילו טעמים את אוהבת בגלידה? וניל עוגיות. ובמיוחד את הגלידה של SWIRLS נראה לי שיש את זה רק בעזריאלי- זה מין פרוזן יוגורט אבל יותר טעים
- אני מקווה שנעבור שם במפגש פורום. את אוהבת אייס קפה? |סגידה| ברור במיוחד את האייסים עם הקצפת של קופי בין
איך הכרת את HIM בדיוק? (אני יודעת שאני שואלת את כולם אבל אני רוצה לדעת אצל כל אחד) אז ככה... פתחתי את הMTV ובזמן שהתלבשתי והתארגנתי שמעתי שיר מדHIM והייתי חייבת לגלות של מי זה (זה היה KILLING LONELINESS ואז ראיתי את וילה- זו הייתה אהבה ממבט ראשון
יש לך שם חמוד, את יודעת? תודה. גם לך הדיסק האחרון ששמעת? משהו שחברה צרבה לי שלTHE STROKES ו-THE ALL AMERICAN REJECTS. ושיר אחרון? dreamworld- epica מה השיר שהכי חרשת עליו לאחרונה? STAY WITH YOU- GOO GOO DOLLS ANGELS- WITHIN TEMPTATION ROOFTOPS-LOST PROPHETS הקליפ הכי יפה שראית? KILLING LONELINESS, THE SACRAMENT סרט אהוב? זה כל הזמן משתנה אבל האחרון שראיתי היה פוסידון וממש אהבתי אוהבת אותך חמודה! גם אני אותך

milkshakit

New member
סוס וקנגרו?!??! ../images/Emo7.gif../images/Emo5.gif

הכרת אותם מקילינג לונלינס?! לא ידעתי. חשבתי שהכרת אותם כמו הרוב - מווינגס. והשירים שאת חורשת עליהם מעולים, חוץ מהאחרון שהוא לא משהו
תעזבי, אני סתם מאוכזבת.

under the rose

New member
בהחלט עצוב../images/Emo7.gif

ובנוסף לכך האנשים האלה חונכים ילדים קטנים... אני מקווה שהם לא העלו את הנושא הזה לידם...

EndlessSouL

New member
שלום חני ../images/Emo140.gif

להקות/זמרים אהובים חוץ מ-him: מנגנת על איזה כלי? פירסינג/עגילים? כמה? איפה? איזה מוצרים של him יש לך? זהו נגמרו לי השאלות אבל זה מה שבאמת מעניין אותי אז לא נורא =] המשך יום נעים

under the rose

New member
שלום אור../images/Emo24.gif

להקות/זמרים אהובים חוץ מ-him: וואיי יש המון כי אני די אוהבת את כל סגנונות המוזיקה.... חוץ מדיכאון ומזרחית מנגנת על איזה כלי? אממ נגנתי בעבר על חלילית
אבל אני רוצה לנגן על גיטרה- אולי בקרוב... פירסינג/עגילים? כמה? איפה? צר לי לאכזב אותך אבל אין לי איזה מוצרים של him יש לך? כל הדיסקים, חולצה, שרשרת ופוסטר שקבלתי ליום הולדת
(שנראה לי שגם לענבלירון יש אותו) זהו נגמרו לי השאלות אבל זה מה שבאמת מעניין אותי אז לא נורא =] בהחלט לא נורא המשך יום נעים לילה טוב

Deadly Whisper

New member
שואלת ^^

היי, מה נשמע? בת כמה את? ומאיפה? להקות שאת אוהבת חוץ מHIM? תחביבים: רוצה לספר לנו משהו מעניין שקרה לך בזמן האחרון? מנגנת על כלי כלשהוא? וואו.. אין לי מה לשאול..
את יודעת שיש לך ניק יפה?
והממ..זהו. D:

under the rose

New member
עונה../images/Emo9.gif

היי, מה נשמע? הכל בסדר בת כמה את? 16 ומאיפה? הרצליה להקות שאת אוהבת חוץ מHIM? כמו שעניתי לאור תחביבים: אממ.. ריקוד,סרטים, מוזיקה,ספרים, טלוויזיה וסתם להיות עם חברות
. רוצה לספר לנו משהו מעניין שקרה לך בזמן האחרון? אממ... לא קרה לי משהו ממש מעניין בינתיים- בדיוק חזרתי הביתה- עשיתי בייביסיטר
מנגנת על כלי כלשהוא? כמו שעניתי לאור וואו.. אין לי מה לשאול.. לא נורא..
את יודעת שיש לך ניק יפה? באמת? תודה. גם שלך

Heaven Tonight

New member
אוך..לרגע חשבתי שזו אני..../images/Emo7.gif

ההייי חחחנננייי =)) משלומךך? איך החופש? מה עושה בחופש? בת כמה? מאיפה? צבע אהוב? להקה אהובה?(חוץ מHIM...חח) שיר הכי אהוב של HIM?(את חייבת לבחור!חח) שיר הכי אהוב בכלל..? זהוו..
..חח

under the rose

New member
היי חן!!!../images/Emo24.gif

משלומךך? מצוין
איך החופש? אממ... מחרתיים יש לי מועד ב' במתמטיקה אז...
מה עושה בחופש? חברות, ביביסיטר, לומדת ו...הפורום
בת כמה? 16 מאיפה? הרצליה צבע אהוב? סגול
וגם אדום ושחור להקה אהובה?(חוץ מHIM...חח) אממ.. התחלתי לשמוע כמה שירים שלAFI ושמתי לב שיש פה כמה שאוהבים אותם. אבל בכלליות אני אוהבת כמעט הכל חוץ ממזרחית ודכאון(כמו שהזכרתי קודם) שיר הכי אהוב של HIM?(את חייבת לבחור!חח) זה כל הזמן משתנה אבל ביומיים האחרונים זה- RHIMA שיר הכי אהוב בכלל..? אממ.. יותר מדי
המשך יום נעים

Nemeshon

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo11.gif חניי../images/Emo13.gif

מה מרגיז אותך? מה מרגיע אותך? הדבר הכי חשוב בבנזוג? יודעת להחזיק מקלות צ'ופסטיקס? אממ ניסיתי לחשוב על שאלות מקוריות

under the rose

New member
היי אופיר../images/Emo98.gif

מה מרגיז אותך? שאנשים עושים צחוק מדברים רציניים מה מרגיע אותך? ים, מוזיקה וחברות הדבר הכי חשוב בבנזוג? שיהיה רגיש, מתחשב וכל השאר... יודעת להחזיק מקלות צ'ופסטיקס? להחזיק- כן, לאכול איתם- לא- אחת ממגבלותיי
אממ ניסיתי לחשוב על שאלות מקוריות בהחלט מקוריות

למעלה