הכר את הפורום

under the rose

New member
ענבלירון!!!../images/Emo140.gif

מה שלומך? איך עבר עלייך היום? קרה לך משהו כיפי השבוע (למרות שהוא רק התחיל
)? קרה לך משהו מפחיד (אני מקווה שלא)? אממ... שאלו אותך כבר את רוב השאלות אז... מה עדיף- גלידה
, ארטיק או קרטיב? במה יש לך בגרויות השנה? ...ובהצלחה נ.ב- 1.את המנהלת הכי מושית שיש
2. אני מקווה שאת אוהבת אותי
3. שיהיה לך שבוע טוב

inbal287

New member
חני../images/Emo99.gif

מה שלומך? חם לי. אני משתגעת. איך עבר עלייך היום? הזוי כזה קרה לך משהו כיפי השבוע (למרות שהוא רק התחיל)? עדיין לא
קרה לך משהו מפחיד (אני מקווה שלא)? נופ אממ... שאלו אותך כבר את רוב השאלות אז... מה עדיף- גלידה, ארטיק או קרטיב? גלידה
... יו איך בא לי... אבל אין בבית את הטעם שאני אוהבת. אז להתלבש ולצאת לקנות? אבל אין לי כוח לחפש בגדים. ולצאת מחוץ לבית.. וללכת עד סוף הרחוב. טוב לא משנה
במה יש לך בגרויות השנה? ...ובהצלחה היה לי בספרות מגמה,אנגלית וספורט עיוני [כן, יש דבר כזה!] ובקרוב יהיו לי במתמטיקה,היסטוריה,אמנות,לשון. תודה
נ.ב- 1.את המנהלת הכי מושית שיש יאיי
. תודה להורי שהביאוני עד הלום...
... כפרעלייך
. 2. אני מקווה שאת אוהבת אותי בטח שכן!
3. שיהיה לך שבוע טוב תודה, גם לך

under the rose

New member
למה לצאת מהבית?

אני אשלח לך גלידה ישירות מהרצליה רק תגידי איזה טעם חחח

pearly1

New member
../images/Emo171.gif

הכי יפה: הכי משמח: הכי מעציב: הכי מצחיק: הכי צבע: הכי להקה: הכי זמר: הכי זמרת: הכי תכנית טלוויזיה: הכי סרט: הכי פריט לבוש: הכי אביזר: הכי אתר אינטרנט: הכי כייפי: הכי קשה: הכי מעצבן: הכי מרגיע: הכי שיר: הכי ספר: הכי חבר: הכי חברה: הכי נוף: הכי ארץ: הכי עיר: הכי חיה: הכי בילוי: השאלון הכי נחמד שיכולתי למצוא

inbal287

New member
יאיי../images/Emo9.gif... שי../images/Emo99.gif

הכי יפה: כרגע, אלה
הכי משמח: לקנות דיסקים
הכי מעציב: לכעוס על מישהו שבאמת באמת אוהבים
הכי מצחיק: נועה
הכי צבע: כתום
הכי להקה: HIM,בלו הכי זמר: סטיבי וונדר
הכי זמרת: מאריה קארי
הכי תכנית טלוויזיה: רוזוול... טוב טוב, אחת שלא נגמרה - האוס/אבודים הכי סרט: רקוויאם לחלום
הכי פריט לבוש: החצאית המושי שלי מנוקס/המכנס הכתום המגניבי עם המלא כיסים מגרמניה הכי אביזר: שוט [?]...
... אממ MP3 כי אין לי חיים בלעדיה [כן, היא נקבה... קוראים לה חדווה]
הכי אתר אינטרנט: תפוז
הכי כייפי: להופיע מול קהל הכי קשה: לחיות
הכי מעצבן: המורה שלי למתמטיקה 2#^@#$^@$^@#$^ הכי מרגיע: לשמוע מוזיקה בחושך כשהחלון פתוח וזה...
הכי שיר: HIM - Sweet Pandemonium, Blue - When Summer's Gone הכי ספר: 'זה'/סטיפן קינג, 'אני, כריסטיאנה פ.' הכי חבר: כאילו, ידיד? גיא הכי חברה: עינבי
הכי נוף: אמ. מאיפה לי...? חף ים ריק בשקיעה אולי.. הכי ארץ: פינלנד
הכי עיר: ירושלים
הכי חיה: ג'ירפה הכי בילוי: צוללת

עינבי../images/Emo25.gif

למה כולם כותבים בתור שאלה ראשונה מה שלומך למרות שכבר 20 אנשים שאלו את זה קודם? אז מה שלומך
? היש חיים אחרי הבגרות במתמטיקה? את בטוחה? ממ איזה ספר של סטיבן קינג את הכי אוהבת? וניל גיימן את קוראת? איזה סגנון כתיבה הכי אהוב עלייך פנטזיה, אימה או מד"ב? וסרטים, איזה סרט את הכי אוהבת אחרי "רקווים לחלום"? (שזה אחלה סרט דרך אגב
) ונכון שהעורבים מנסים להשתלט על העולם? טוב, סיימתי להטריד, אוהבת אותך

inbal287

New member
אני אניח שהתכוונת ל*ענבלי../images/Emo3.gif...

חח נועית
למה כולם כותבים בתור שאלה ראשונה מה שלומך למרות שכבר 20 אנשים שאלו את זה קודם? זהו, לא ברור
אז מה שלומך?
היש חיים אחרי הבגרות במתמטיקה? כן! סיימתי! זהו! מעכשיו הכל קטן עליי! מה זה ספרות? מה זה אמנות?!?!?! קללללל את בטוחה? כן
ממ איזה ספר של סטיבן קינג את הכי אוהבת? 'זה' וניל גיימן את קוראת? אאל"ט קראתי משהו שלו, אבל זה היה ממש מזמן [את מוזמנת להמליץ לי
]
איזה סגנון כתיבה הכי אהוב עלייך פנטזיה, אימה או מד"ב? אוו קשה, אני אוהבת את שלושתם. אבל הכי - אימה
וסרטים, איזה סרט את הכי אוהבת אחרי "רקווים לחלום"? (שזה אחלה סרט דרך אגב) Finding Neverland
ונכון שהעורבים מנסים להשתלט על העולם? וואי, כ"כ!! טוב, סיימתי להטריד, אוהבת אותך... תמשיכי, זה נעים

ענבלירון!!!!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני אגוון
אסוסיאציות? יאללה! פסיכוטיות - הודעות באמצע שיעור - ירושלים - פינלנד - זאבים - שיחות טלפון - מלאך - כחול - לבן - ים - אדום - צהוב - ירוק זית - ירוק דשא - ירוק פח זבל - ירוק חציל - מכונת הנמשה - טים בארטון - אמא שלך - אמא של דניאל - נוקס - ולווט גות' פאשן - קשת - בור - ומפיריה אייונס - צה"ל - גדנ"ע - חפירות - ימי הביניים - מחוכים - מוזיקה - טלפון - בית קברות - חיוך - שירה(poetry) - אנשים יפים - מגנט - זהו
אז עכשיו.... מה שלומך?!

inbal287

New member
אוו אסוציאציות../images/Emo99.gif... קשת../images/Emo99.gif

פסיכוטיות - אני הודעות באמצע שיעור - קשת ירושלים - מדרחוב פינלנד - מוזיקה זאבים - ירח שיחות טלפון - מורן מלאך - קארין כחול - ים לבן - דגל ים - שקיעה אדום - דם צהוב - שנאה ירוק זית - צה"ל
ירוק דשא - זיוף ירוק פח זבל - סירחון
ירוק חציל -
!... אהבתי את ההתחכמות. מכונת הנמשה - האוס טים בארטון - ג'ק
אמא שלך - טובטוב הגמד אמא של דניאל - מקצוע עתיק במיוחד... נוקס - מגף ולווט גות' פאשן - מדרגות [ליודעת נו] קשת - אעעעעעע, הצילו, נפלתי לבור... אעעע בור - סולם? מישהו? ומפיריה אייונס - טוב זה כבר לא מצחיק, שמישהו יוציא אותי מהבור הזה! צה"ל - טימטום גדנ"ע - מלחמת אוכל
חפירות - קשת בע"מ ימי הביניים - שמלות מחוכים - ימי הביניים מוזיקה - חיים טלפון - רעשים בית קברות - דממה חיוך - אושר שירה(poetry) - מלנכוליה אנשים יפים - ג'וני דפ מגנט - פיזיקה [עזבי] זהו אז עכשיו.... מה שלומך?! בסדררררררררררררר, מה שלומך?

יש כמה דברים שתיארתי לעצמי

שתרשמי!
אבל איך מגנטר ופיזיקה?!?! חשבתי תגידי משהו אחר
תחי אמא של דניאל!

little WhiSper

New member
ישלי רעיון קטן לפינה הזאת...

עלה לי רעיון קטן לפינה, שזה בעצם הפינה הזאת בשינוי קטן, או שאפשר לעשות את זה בתור פינה חדשה [אם כן אז אני רוצה..
בכלמקרה, פשוט מי שראשון בפינה, נגיד הפעם זו ענבלירון, אז מתחילים בשאלה [רצינית] אליה, והיא עונה ושואלת מישהו אחר שאלה אחרת [גם רצינית] ואז המישו הזה עונה ושואל מישו אחר וככה האלה, ממש תעביר את זה האלה [ואם פותחים פינה חדשה זה אחלה שם]. בקיצור, הבנתם?

למעלה