הכר את הפורום

Rose131

New member
הכר את הפורום../images/Emo29.gif

טוב, אז הנחקר\ת השבועי הוא\היא... [אתם יודעים.. מהסתכלות במסדר החודשי כדי לבחור נחקר\ת הבנתי שיש לפחות 5 אנשים בפורום ממעלות\קריית אתא
] [רק לי זה קורה שאני יורדת עם הגלגלת של העכבר כדי להגיע לתחתית ההודעה ואז אני לא שמה לב שהיא נגמרת ויורדת לתחתית הפורום?XD וזה גם נורא חכם כשזה קורה בהודעה שאני עשיתי בה שורות רווח
] הממ..כן.
אע. רדו למטהP: בלה בלה בלה! בלה! בלה. בלה? בלה;[[ בלה>< בלה^^ בבבבבבבבבבבללללללללללללללהההההההההההההההההה רק לי נמאס מלעשות רווח? הו וול. נמשיך נראהלי שזה מספיק
הממ..כן. אז השבוע הנחקרת השבועית היא... ענבלירון! כן, כן, המנהלת המהוללת שלנוP: תהנוXD

Rose131

New member
הו שכחתי להגיד><../images/Emo29.gif

אני פותחת את השרשור היום כי מחר אני לא אוכל><

danduuu

New member
מושית!../images/Emo23.gifמנהלת שקסע../images/Emo3.gif

אז ממצב? מה קורה? איך המרגש? מה נשמע? מה'ניינים? נכון שאני מציקה? אבל נכון שאת אוהבת אותי בכל מקרה? חאמודה! את יודעת שאני אוהבת אותך? יופי! ואת יודעת שהפורום הזה שלך הוא הפורום שאני הכי אוהבת? ואת מנהלת מעולה? למרות שאת חולת סדר בפורום
איך הלימודים? נכון שבגרויות זה דבר חרא ביותר? מתי את מסיימת את הבגרויות השנה? אני מסיימת ב-3.7 איזה כיפלי אה? משו לא נורמלי טוב חפרתי לך וזה לא התפקיד שלי חחח יש מישהי אחרת שתחפור לך מספיק ואין לי כבר שאלות אז אמממ תעני עכשיו
לאב יו וורי מאץ' דארלינג

inbal287

New member
דנה../images/Emo99.gif

אז ממצב? הכל טוב, מה איתך? מה קורה? בסדר
איך המרגש? אותו דבר כמו בשתי השאלות הקודמות מה נשמע? אהמ מה'ניינים? יש עוד הרבה כאלה?
נכון שאני מציקה? זה בסדר, כפרעלייך אבל נכון שאת אוהבת אותי בכל מקרה? בטח
חאמודה! גם את
את יודעת שאני אוהבת אותך? יאיי, גם אני אותך יופי! טופי
ואת יודעת שהפורום הזה שלך הוא הפורום שאני הכי אוהבת? יאאא באמת? מגניב
ואת מנהלת מעולה? תודה
למרות שאת חולת סדר בפורום לא כזה נו
איך הלימודים? בסדר, חביב ביותר נכון שבגרויות זה דבר חרא ביותר? יאפ מתי את מסיימת את הבגרויות השנה? 23.6... אבל אם אני אגש למועד ב' במשהו אז ב12 ליולי אני מסיימת ב-3.7 איזה כיפלי אה? איו
... בהצלחה

bitter end

New member
אז אממממ ../images/Emo9.gif

מה שלומך? איך החיים? ובצפר? איך זה לנהל את הפורום הכי שקסי בתפוז? את יודעת שאת מוכשרת?
ענבל או לירון? קולה או מים? מתמטיקה או אנגלית? בריכה או ים? שיר מועדף של הימ? טוב, אני אפסיק להציק לך לעת עתה!
חח

inbal287

New member
עדן../images/Emo99.gif

מה שלומך? בסדר, מה איתך? איך החיים? דווקא ממש נחמדים בזמן האחרון
ובצפר? כנ"ל איך זה לנהל את הפורום הכי שקסי בתפוז? כיף
, אבל מעייף
את יודעת שאת מוכשרת? יאאא, ממש תודה
ענבל או לירון? ענבל
קולה או מים? מים מתמטיקה או אנגלית? אנגלית
בריכה או ים? תלוי למה... בשביל לשחות וכאלה? רק בריכה או חופי ים לא בארץ... בשביל אמ... הנפש [
] אז ים
שיר מועדף של הימ? Sweet Pandemonium

et Phone

New member
../images/Emo140.gif

מה קורה? מה עשית היום? שומשום או ספרו? הג'ירפה שלי במקום בטוח? נכון שמתמטיקה שולט? פטל או מיץ תפוחים של ויטמינציק? מה עושה אחרי הבגרות במתמטיקה? אבודים או האוס? טוב זהו נגמרו לי השאלות ונורא משמעמם לי :|

inbal287

New member
קושקוש../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif

מה קורה? משעמם מה עשית היום? נמ... אפיתי ילדים
שומשום או ספרו? *שפו... וברור ש*סומסום
הג'ירפה שלי במקום בטוח? כן, הוא פה לידי... מסתכל עליי בזמן שאני כותבת נכון שמתמטיקה שולט? ששש
פטל או מיץ תפוחים של ויטמינציק? פטל שולת!!!!!!!111 מה עושה אחרי הבגרות במתמטיקה? רואה אותך?
אבודים או האוס? איזה רוע נו!... אממ אממ... האוס... כי בכל זאת כבר שתי עונות וזה

milkshakit

New member
עינבלירונ ../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif

מה הדבר שהכי שימח אותך בעולם? מה את הכי אוהבת לקנות? את מתאפרת? תני כמה שירים שאת מתביישת בהם אבל את שומעת אותם בכל זאת
(אם יש כאלה בכלל) מהם סגנונות המוזיקה העיקריים שלך? איזה סוגי סרטים את אוהבת? איך הכרת את חבר שלך?
2 דברים שקרו לך ובחיים לא תשכחי אותם? אילו דברים יש לך בחדר כרגע (חפצים, מכשירים)? המאכל האהוב עלייך? הסרט האחרון שראית בקולנוע? הדבר האחרון שקנית? אם הייתי מבקשת ממך לשלוף עכשיו מהר שם של שיר, מה היית בוחרת? מאיזו חיה את הכי פוחדת?

inbal287

New member
קאריני../images/Emo99.gif

מה הדבר שהכי שימח אותך בעולם? אממ... שעזבתי את הבית של אבא
מה את הכי אוהבת לקנות? דיסקים
|אובססיה|
את מתאפרת? לא משהו כבד... [רק אם ממש בא לי להשתגע
], איפור זה כיף
תני כמה שירים שאת מתביישת בהם אבל את שומעת אותם בכל זאת (אם יש כאלה בכלל) לא מתביישת בשומדבר שאני שומעת, אני שלמה עם כל מה שיש לי בפלייליסט ושימות העולם
מהם סגנונות המוזיקה העיקריים שלך? רוק/מטאל בעיקר כל האלה שנוטים לגות' איזה סוגי סרטים את אוהבת? דרמה בסגנון 'רקוויאם לחלום' ו-'שלוש עשרה' וסרטי אימה אבל לא האלה המגעילים שתם יש בהם יותר מדי דם מזויף, אלא שמשחקים לך עם המוח איך הכרת את חבר שלך?
!... בלילה הכי הזוי בחיים שלי, באיזה מסיבה...
2 דברים שקרו לך ובחיים לא תשכחי אותם? אמ שהכרתי את גיא [ידיד הכי טוב] ואממ... הפעם הראשונה שהופעתי בפני קהל אילו דברים יש לך בחדר כרגע (חפצים, מכשירים)? וואי חח... מצאת את הבנאדם לשאול, את יודעת כמה דברים יש לי בחדר? טוב אמ: שולחן, מיטה, ארון, כוננית, כיסא, כורסה, שולחן קטן, קופסאות, בגדים, קופסאות של דיסקים, ספרים, סיכומים בהיסטוריה... בקבוקי מים, כריות... קיצר, הרבה הרבה הרבה בלאגן
המאכל האהוב עלייך? כל דבר עם תפו"א הסרט האחרון שראית בקולנוע? צופן דה וינצ'י הדבר האחרון שקנית? בקבוק מים
אם הייתי מבקשת ממך לשלוף עכשיו מהר שם של שיר, מה היית בוחרת? Goo Goo Dolls - Slide
מאיזו חיה את הכי פוחדת? פוחדת? אני לא חושבת שיש ממש... כי גם מכלבים אני לא כזה מפחדת, רק כשהם משמיעים קולות
. טוב אממ... יש חיה שאני לא הכי אוהבת זה כריש/תנין... הם פשוט, מנוולים כאלה :$:$ כן, והם גם קצת נושכים

inbal287

New member
*שוכחת../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

חסרות לי שעות שינה נו

little WhiSper

New member
הלו מנהלת...../images/Emo140.gif

נתחיל. היי, מה קורה? את תסלחי לי שאין לי שאלות מעניינות נכון? איך הולך עם הניהול? נהנית? כמה זמן את אוהבת את HIM ? ממצב? את מי את הכי אוהבת בעולם? אוהבת מתמטיקה? בחירות: שוקו-קר או חם? שתיה-קולה או פאנטה? מוזיקה-לועזי או ישראלי? שיר-'ביוטיפול' או 'גון וויט סין'? שיער-חלק או מתולתל? יום או לילה? קיץ או חורף? נמאס לך מהשאלות שלי? מה נשמע?
לילה טוב!

inbal287

New member
אדווה../images/Emo99.gif

נתחיל.
היי, מה קורה? הכל בסדר... קצת כואב לי הראש וזה
את תסלחי לי שאין לי שאלות מעניינות נכון? סולחת
איך הולך עם הניהול? נהנית? הולך אחלה. וכן, אני נהנית מכל רגע
כמה זמן את אוהבת את HIM ? תקופה ארוכה
. סיפור ארוך, אבל בואי נגיד שהכרתי אותם ב01' ונכנסתי יותר לקטע שלהם ב03' ונהייתי אובססיבית ב04'. ממצב? בסדר
... מה איתך?
את מי את הכי אוהבת בעולם? משפחה אוהבת מתמטיקה? לא!!!!!!|סדש| בחירות: שוקו-קר או חם? חם שתיה-קולה או פאנטה? פאנטה, למרות שבבית תמיד יש קולה
מוזיקה-לועזי או ישראלי? לועזי שיר-'ביוטיפול' או 'גון וויט סין'? GWTS
שיער-חלק או מתולתל? תלוי למי...
יום או לילה? לילה קיץ או חורף? חורף
נמאס לך מהשאלות שלי? האמת שלא
מה נשמע?
לילה טוב! בוקר טוב

יו!

ממצב? ^^" מה ככה? בטוחה? יופי... אז אפשר להמשיך. אוהבת את השם "ענבלירון"? אוהבת מוקה? יש לך חיית מחמד? אם כן- איזה? זהו. אין לי עוד |:

למעלה