הכר את הפורום

inbal287

New member
יו, מיכל../images/Emo99.gif

ממצב? ^^ נחמד
מה ככה? הכל טוב
בטוחה? כן
יופי... אז אפשר להמשיך. יופי
אוהבת את השם "ענבלירון"? כן
אוהבת מוקה? אממ כן... אבל לעיתים רחוקות באמת בא לי יש לך חיית מחמד? אם כן- איזה? שתי חתולות זהו. אין לי עוד |:

Fable Of Dreams

New member
אממ...

קודם כל... מה קורה?! מה חדש אצלך?! איך הולך בלימודים?! צבע אהוב?! כלבים או חתולים?! מאכל שאת הכי אוהבת?! ווילה או בון ג'ובי?! גיטרה או תופים?! זהו...פה מסתיימת החקירה

inbal287

New member
טלי../images/Emo99.gif

מה קורה?! |הכל בסדר
מה חדש אצלך?! שומדבר
איך הולך בלימודים?! הולך טוב
צבע אהוב?! כתום
כלבים או חתולים?! חתולים מאכל שאת הכי אוהבת?! אממ.. כל דבר עם תפו"א ווילה או בון ג'ובי?! זה *ג'ון בון ג'ובי... וברור שוילה
גיטרה או תופים?! תופים
זהו...פה מסתיימת החקירה

inbal287

New member
ענבליר../images/Emo99.gif

מה קורה? למה את משועממת? למה את מציפה את הפורום? למה את מדברת עם עצמך? למה את כותבת לעצמך? למה לא אישפזו אותך עדיין? למה לבשה הזברה פיג'מה? למה? נו באמת, למה? אבל למההההה?@?#?@#$?@?#@? אעעע. את יודעת שאת משוגעת? יופי.

danduuu

New member
חחח אני כבר אמרתי שאת משוגעת../images/Emo3.gif

רעיון מצויין לשאול את עצמך שאלות אני אבין מאוד אם תגידי לי שזה בגלל הבגרות במתמטיקה מחר אם לא אז אנ'לא ממש מבינה חחח סתם אני כן

danduuu

New member
חחחחחח פייי../images/Emo178.gif

את יודעת משו לבגרות החרא הזאתיי?

inbal287

New member
נמ:

המורה, לא לימדה 7 נושאים מתוך 12. כשאמרנו לה את זה היא אמרה "בעיה שלכם
". אז אמ... כל הכיתה קצת נדפקה
. לא עשו לנו מספיק השלמות, לא לקחו אותנו ברצינות [וזה למה הגשתי מתכונת ריקה למשל], והמגן שלנו יהיה דפוק כמו אנלא יודעת מה. אדיוטים ברמות, פשוט לא מבינה איך אפשר להגיש כיתה שלמה על נכשל לבגרות...
@#Q%@#%@#$^$^@$^@$^@$^ כן אמ. עצוב.

danduuu

New member
אההה נכון אמרת את זה../images/Emo122.gif איזה חרא

מורים מפגרים יש בימינו! המורה שלנו בכלל בהריון והיא צריכה ללדת כל יום אז אין לנו תיגבורים (לא שזה עוזר במשהו) ואני אפילו לא יודעת כמה קיבלתי במתכונת ועל כמה מגישים אותי
אבל אם אתץ צריכה עזרה במשו תגידי אולי יש משו שאני מבינה ואני אוכל להסביר לך

inbal287

New member
את לא מבינה את הטימטום שלה.

לא טרחה להגיד לנו את המגן וגם לא מתי מתחילה הבגרות... כנראה שכמו שהיינו צריכים לדעת את החומר לבד, גם את זה אנחנו צריכים לדעת לבד. ואם נטעה? אז בעיה שלנו
. וואי, זה מביא לי את הקריזה שוב. *לנשום ענבל, לנשום... ירוק, כבשים מדלגות, מוזיקת צ'ילאאוט... *

little WhiSper

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif אני בשוק! איזה חרא זה!!

זה רק מוכיח את טענתי, לחצי מהמורים לא מגיע להיות מורים, ולמי שכן מגיע-מפטרים.
חרא מערכת.

קרה לנו משהו דומה. 0.0

המורה לאנגלית של 3 יחידות (ככה סיפרו לי) פורשת השנה אז היא מכשילה את כולם ולא נתנה להם לגשת לבגרות. 0.0

למעלה