הכרתי מישהו

תגובה

התלהבות לא כל-כך חשובה. אם את מעריכה את הבחור ואוהבת אותו, וטוב לך אתו, זה העקר. תהני מהקשר ותשקיעי בו, ואז יתפתחו רגשות חזקים.

תגובה

לא בכוח. אם קשר עם אדם חשוב לך, כדאי לך להשקיע בו. היי טובה אליו מאהבה ונסי לפתח אתו קשר. אז גם תשמחי מכך שאת משמחת אותו, וגם יהיה יותר סכוי שירצה בך לקרבה בעתיד.

oferyosi

New member
זה לא תמיד נכון

לפעמים אין קליק בהתחלה...והוא בא אחרי תקופה. זה קרה לי עם מישהי שהייתי ידיד שלה 4 שנים... ופתאום בא לנו קליק - והיינו ביחד 4 שנים נוספות...

ס א ט י ן

New member
הייתי שם

אין לך מושג כמה פעמים. הם חכמים, נראים מעולה, מקסימים.... אבל זה פשוט לא זה. ובמילים אחרות- אלה לא הם- זו את. את רוצה ניצוץ. וכמה שהם יהיו מדהימים...אין את הניצוץ.... אין, אז אין... את יכולה לנסות לראות לאן זה יוביל.... את יכולה לגם לחתוך את זה עכשיו... הבדל גדול לא נראה לי שיהיה. אני רק מקווה שאת באמת לא מתלהבת, ושהתחושה הזאת לא באה מתוך פחד להכיר ולהיות עם מישהו.

../images/Emo51.gif

אני באמת לא מתלהבת וכבר כן רוצה להיות עם מישהו אין לי שום פחד - ולמה שיהיה????

אולי את לא רוצה

קשר רציני עכשיו? אולי הוא משקיע יותר מידיי? אולי הקישור הזה יוסיף משהו

היי, אתה מוכר לי מאיזשהו מקום ../images/Emo8.gif

ואני כן מעוניינת בקשר אבל לא בכל מחיר

בר

New member
כי אין לך קליק !

האדם מולנו יכול להיות מלא בתכונות טובות ומעולות,אך לא תהיה כימיה בין הצדדים ולכן ההתלהבות לא קיימת. אין קליק,זו הסיבה הפשוטה. אלא אם אני טועה. [סתם לספר משהו; נכנסתי בדלת עכשיו וזה כואאאףףף
]

בלאגנית

New member
כי הוא משעמם אותך...

המשיכי הלאה...מיצאי מישהו שתחכי לפגישות איתו...שתתאפרי ותסדרי שיער שעתיים לפני הזמן בהצתרגשות...שיהיה מסקרן אותך מה הוא ירגיש כשהוא יראה אותך...שיגרום לך לחשוב עליו בבוקר..ובמשך היום...שתקני בגדים ותחשבי אם הוא יתלהב ממך...אל תכניסי את עצמך לקשר בו ליבך לא יקבל תשומת הלב שלו ואל תזניחי את הלב

צופה121

New member
אם אפשר...

זה מה-זה חמוד לראות את התגובות האישיות והמשקיעות שאת מעניקה כאן לכל אחד...... סחתיין..כל הכבוד!

צופה121

New member
מה שבטוח,זה=שלך מגיע המון המון

javascript:InsertIcon('|%D7%91%D7%94%D7%A6%D7%9C%D7%97%D7%94%7C')

Fire Of Heaven

New member
כי את כנראה מהסוג שאוהב

רק כשמתייחסים אלייך רע וגורמים לך לרדוף אחרי הגבר. את מהסוג שכנראה חפש רק אתגר אחרת ת לא נמשכת. או שפשוט אין משיכה ראשונית בכלל, ם זה קורה לפעמים.

למעלה