הכרתי מישהו

הכרתי מישהו

בחור על רמה, שנון, משקיען, מתעניין ואכפתי - באמת קסם של בחור
אז למה אני לא מתלהבת?

yoli

New member
מממ

אלף, יכול להיות שאת מהמזוכיסטיות, חצי מאיתנו כאלה. ב', אולי אין בינכם קליק. ואז את יודעת כלום לא יעזור.. אבל תנסי לצאת איתו, על תבזבזי בחורים שווים כי אין הרבה... מזאת שחשה לבד היום...

nate2000

New member
באמת למה? אולי תשאלי את עצמך

במקום אותנו. חוץ מזה בגילך את כבר צריכה לדעת שנסיכים קיימים רק באגדות, אז אם הבחור הוא כזה מציאה למה שלא תתני לזה הזדמנות במקום לחפש את "הפרפרים בבטן"

ס א ט י ן

New member
../images/Emo31.gif

למה שלא תקבל את הפרפרים שהיא רוצה?? גם בגיל 50 אפשר עדיין לקבל אותם, אז בגילה היא צריכה להתפשר? למה?? ואף אחת כבר לא מחפשת את פרינס צ'ארמינג מהאגדות, אבל כן את הנסיך שלה- והוא דווקא כן קיים.

זכוכיות

New member
גם אני לא מבינה למה...

אפשר לחשוב שזוגיות זה איזה ערך עליון, מה הטעם להיכנס לקשר כזה אלה אם כן ב א מ ת רוצים? אני כן מאמינה שפרפרים יכולים לבוא גם בשלבים יותר מאוחרים. אצלי למשל, הם מעולם לא באו תוך כדי הכרות, ותמיד הייתי צריכה להכיר לעומק קודם, אבל זאת בדיוק הסיבה שדייטים לא מתאימים לי וכל האקסים שלי היו חברים טובים שלי קודם, זאת לא סיבה להתחיל לצאת עם כל מה שמסווג כ"איכותי"...

ygili

New member
אז בעצם את כן תומכת ..

אף אחד לא אמר לה להתאהב ולהתחתן עם מישהו שהיא לא מרגישה איתו פרפרים בבטן. פשוט לתת לזה צ'אנס. פרפרים, את יודעת, עפים קצת לאט
ברור שאם היא הייתה יוצאת ען בראד פיט היו לה פרפרים בבטן (איזה פרפרים? - ציפורים
). והנקודה היא שאולי אחרי עוד כמה דייטים זה יבוא. באופן אישי לא מתאים לך דייטים - סבבה. אגב, Xים בלשון רבים לא מחזק את הטענה שלך שהכרות דרך דייט פחות טובה ...

זכוכיות

New member
מה זה קשור? אני שמחה שצברתי התנסויות ../images/Emo13.gif

מה, רק קשר שנמשך לנצח נצחים שווה משהו? דווקא היה יופי ואז נגמר, בדיוק כמו שדברים נגמרים גם לאנשי ה"פרפרים" על הרגע הראשון. גם בן זוגי היה ידיד טוב שלי לפני זה, ציינתי "אקסים" כדי להבהיר שכולם. בכל אופן, אני לא בעד, כי אני לא חושבת שה"אולי בהמשך" הזה שווה את כל המשאבים (זמן, אנרגיה) שצריך להשקיע בקשר רומנטי... גם כשהייתי לבד, היו לי עיסוקים הרבה יותר מעניינים יציאות עם כל מני אנשים ש(עדיין לא?) מלהיבים אותי. יש הרבה מאוד אנשים איכותיים שאולי ילהיבו אותה מתישהו, אם היא תצא עם כולם היא לא תנוח לרגע...

ygili

New member
"אם היא תצא עם כולם היא לא תנוח לרגע... "

ואם לא, יכול להיות שהיא תפסיד את אהבת חייה
אז אני לא אומר לצאת לדייטים 24/7. פשוט לתת צ'אנס.

זכוכיות

New member
איזו טענה מצחיקה...

באותה המידה אני יכולה להגיד שאם היא תתן לו הזדמנות שלא תצלח, היא עלולה להפסיד בפרק הזמן הזה את אהבת חייה...

בר

New member
וכי מה קשור עניין הגיל ?

שנות העשרים,נחשב כבר גיל מופלג ??? אם ככה אני אמור להריח את הפרחים דרך השורשים אנא הגיבו בהתאם. קליק/פרפרים/כל מה שתרגישו בנשמה,בא בכל גיל. בגיל 10 וגם בגיל 100 ! לכל גיל יש את האהבה המיוחדת לו.

nate2000

New member
אם היא בת 27 כמו שהיא ציינה

היא כבר צריכה להיות אחרי כמה מערכות יחסים, אנחנו לא מדברים על תיכוניסטית אלא על אישה בוגרת שכבר צריכה לדעת מה היא רוצה מהחיים שלה. הודעה בסגנון "למה אין לי פרפרים בבטן" מתאימה יותר לנערה מתבגרת ולא לאישה בת 27 שכבר יודעת משהו בחיים.

בארי

New member
ואם אגיד לך ש...

יש גם בני 40 שלא חוו הרבה מערכות יחסים !? אז מה ? תגידי שמשהו לא בסדר "בראש" שלהם ותשלחי אותם לאיבחון !? נו באמת,חוסר ניסיון או עודף ניסיון לא חייב להגיע עם הגיל. תיכף תגידי שאישה בתולה בת 30 זה משהו לא תקין. הכל תלוי בנורמה החברתית בה אנו חיים ובלי להתבלבל יותר מידי כולנו פה ישראלים מקיבוץ גלויות ותרבויות רבות,מגוונות ושונות. אז כל אחד והנורמה לה הוא רגיל ויודע לחיות בה. גיל 27 לא אומר שהיא חייבת לדעת מה היא רוצה מהחיים שלה ! גיל 27 היום,זה נחשב עדיין גיל צעיר כאשר ההורים שלנו היו בגיל הזה,הם כבר היו אחרי 3-4 ילדים. היום כבר לא ממהרים להינשא או להביא ילדים לעולם כמו בעבר,הגילאים התאחרו להם עם המודרניזציה העולמית. ביחני כעת את דברייך שוב ממרומי גילך ותרבותך.

../images/Emo45.gif

אהבתי כל מילה שכתבת - מקווה שכל אחד יקרא את ההודעה הזו
חזק ואמץ

Fire Of Heaven

New member
כשבגיל 27 עדיין לא יודעים מה רוצים מהחיים

זה יכול להמשיך כך עוד הרבה שנים ומפסידים דברים רבים. רצוי להתעורר בזמן, זה ימנע הרבה כאבי לב בעתיד

nate2000

New member
צר לי לאכזב אותך

אבל לא תמיד תשמעי את מה שאת רוצה לשמוע, לא מחוץ לרשת ובטח שלא בתוכה. זכותך להסכים או לא להסכים עם מה שכתבו אבל אני שואלת אותך האם כל מי שלא קלע לדעותייך ולא חושב כמוך אומר שטויות?

ממממ

זה או שהוא שחקן ממש טוב, או שהא מציאה באמת, אל תבזבזי.. לכי תדעי אולי בסוף יצא מזה משהו.. אני כבר פיספסתי

TzutZ

New member
אפשר לענות לך על זה?

אני מקווה שזה נתן לך ת'תשובה...
ההודעה הזו נשמעת סינית לכל מי שלא מכיר ת'סיפור מקרוב איתכם הסליחה

elians

New member
אמממ

הוא יכול להיות הבחור הכי מקסים, הכי על רמה, הכי שנון, הכי משקיען והכי אכפתי.. אבל התקשורת בניכם לא משהו... או שפשוט אין את החיבור הזה בניכם, אז סביר להניח שאת גם אחלה של בחורה והכל נפלא וגם הוא... אבל זה לא מחייב שהכל ילך חלק... אם זה מספיק חשוב לך.. להצליח איתו בזכות מעלות אלו .. תתאמצי קצת... למרות שאני לא בעד, כי זה לא תמיד אמיתי, אבל אם האהבה האמיתית ללא גבולות תנאים ותלאות.. חשובה לך יותר... תמשיכי הלאה ואל תתעסקי בשאלות שכאלה.

למעלה