הכרטיסםםםםםם

שירקאן1

New member
הכרטיסםםםםםם

מי שרוצה יכתוב פרטים בכל אופן אפשר לכתוב פרטים לא נכונים . הבחירה להתכתב עם מי שרוצים היא חופשית מה גם שלא חייבים לקבל כל דבר כמובן מאליו... למשל אצלי הכל נכון. מה יש להסתיר גיל נו באמת . לפעמים הרושם שצריך גננת, שוכחים מה המטרה. לא להזדקן לבדדדדד יום נעים לכולם.

Yaara77

New member
נו - וזה מועיל לנו ?

כתבנו כרטיס לתפארת למדנו מוסר וגם השכל הרעפנו חביבות ואורך רוח ומתקתקות עד כדי סוכרת ומה ? נאדה. להזדקן נזדקן כולנו, כי האלטרנטיבה לא נחמדה... לבד או לא - זו שאלת המפתח. נדמה לי שתקופה ממושכת עם עצמנו מכניסה איזו מאובנות, חוסר חשק לשנות משהו בשיגרה ה"לבדניקית" שארגנו כדי לא להרגיש לבד ואת זה צריך לשנות. כן הדבר הכי קבוע בחיים אלו השינויים. אני שיניתי הכל בחיים שלי, מן המסד ועד הטפחות - ואני מאושרת עד אין קץ. חיוכים יערה

אני מפרידה ומבחינה בין המילים

להיות לבד ולהיות בודד. לבד זה מצב נתון של להיות (לצןרך הדיון שלנו) ללא בן זוג. בדידות זו הרגשה בלב. אתה יכול להיות בתוך קשר של נשואין או אפילו זוגיות ללא נשואין ולחוש בדידות איומה. לעומת זאת אתה יכול להיות לבד פיזית ולא להרגיש בדידות כי בתוך הלב פנימה יש שמחה מתוך איזשהו עולם פנימי שבנית לך. ואני מדברת מנסיון. הכאב והשמחה באים מתוכינו פנימה ולא מתוך העובדה שיש או אין לנו בן זוג

למעלה