למה לבטל??
Y y a m i girl New member 2/5/07 #23 יאייייי!!*אושר*../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif אבל דיי, אתמול הייתי שמה ברחוב ואמרתי "מעניין מה קורה עם זה" אבל הייתי במצעד אז לא היה מצב שהייתי קופצת לקסטל אין לי זמן להיות ב ת"א>< נקפיץ את אבא בקרוב...
יאייייי!!*אושר*../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif אבל דיי, אתמול הייתי שמה ברחוב ואמרתי "מעניין מה קורה עם זה" אבל הייתי במצעד אז לא היה מצב שהייתי קופצת לקסטל אין לי זמן להיות ב ת"א>< נקפיץ את אבא בקרוב...
I idanias New member 2/5/07 #26 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif עוד 53 ימיםםםםםםםםםםם@#$@#$#@@#
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif עוד 53 ימיםםםםםםםםםםם@#$@#$#@@#
H Honey girl17 New member 2/5/07 #27 אווומייייייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo129.gif יש כרטיס!! יש לו כרטיס!!!!!!! גמאני רוצה!@#$%!@#$% מחר!! יאייי!
אווומייייייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo129.gif יש כרטיס!! יש לו כרטיס!!!!!!! גמאני רוצה!@#$%!@#$% מחר!! יאייי!
I idanias New member 2/5/07 #30 עשיתי בוק../images/Emo98.gif רשום למטה בתוך העיגול על הכרטיסים מספרים לי רשום: 47,48, ו14 מה לכם?
D darkDork New member 2/5/07 #31 אוי לאאאאאאא זה אומר שיקרעו את הקטע של ה"ביקורת" והוא לא ישאר אצלי לנצח? ;[[[[[[[[[[[[[[[[[[ ..אהם. כן.
אוי לאאאאאאא זה אומר שיקרעו את הקטע של ה"ביקורת" והוא לא ישאר אצלי לנצח? ;[[[[[[[[[[[[[[[[[[ ..אהם. כן.
K kittycatbone New member 2/5/07 #36 צריך לקנות עוד כרטיסה רק כדי להשאיר אחד שלם כזה או אפשר לבקש כשקורעים אותה שיביאו לך אותה?X: