הכרזת חרם

EverMan

New member
הכרזת חרם

עד אשר אותו אדם אשר כינויי ה´מתנחל משוהם´ ו´המוסד´ לא יחל בכתיבת הודעות ענייניות וללא הקנטות , אני מכריז בחרם כתיבה כנגדו. אני לא אגיב ולא אענה להודעות שנכתבות על ידו ולא אתייחס לדבר אות הוא כותב. אנשים ! הפורום הזה אמור להיות מקום לדיון , לא השמצות ! שאתה מדבר עם מישהו בדיון , אתה צריך להקשיב למה שהוא אומר , לא לקלל אותו , להשמיץ אותו , ולפסול טיעון בצורה גזענית שמתבססת על דעות כלליות או על מוצא. שיחל שיפור בתוכן ההודעות , ושההודעות יהיו ללא השמצות ועם תשובות ענייניות , אני אפסיק את השביתה ואפילו אתנצל בפניו. כרגע , עד שהוא ימצא לנכון , אני לא מתכוון להתייחס אליו. מקווה שעוד אנשים יבהירו לו את זה , (ואם ברצונם שאף יצטרפו אליי) ענבר רובין שבאמת נמאס לו מהשמצות וקללות.

CANDY MAN

New member
אני יודע שאין לי בכלל זכות להגיב...

אבל בכל זאת זה נראה לי מיותר... הקנטות תמיד יהיו פה ושם בגלל הבדלי הדעות וחבל לעשות חרם בגלל זה, במיוחד אם אחד כמוך שהוא בדיוק ההפך "למוסד"... בכל מקרה תנסו לגמור את זה ביניכם מבלי החרם...(שוב, אני מודה שאין לי פה הרבה זכות דיבור...)

EverMan

New member
זה לא למען רווח עצמי

זה למען שמירה על התרבות דיון בפורום. מאותה סיבה שלא מקללים ומציפים ומקניטים - תרבות דיון. לענות לאדם בצורה יפה ומכובדת , להתייחס למה שהוא אומר , ולבוא עם ראש פתוח , לא לשאול שאלות שהן רטוריות בכוונה , ולהתייחס באמת למה שאומרים. כל עוד הוא לא נותן את הכבוד הבסיסי של להגיב בכבוד למה שאני אומר , אני לא מדבר איתו , ומקווה שאחרים ינהגו כך.

TheHock

New member
קודם כל...

אני מבקש שלא תכריז חרם, היות ובכך אתה בעצם קורא לאחרים לעשות כמוך. אינך רוצה להגיב להודעותיו זו זכותך - אבל בבקשה אל תסיט אחרים איתך - דבר כזה לא יסבל בפורום עוד יותר מאשר ההשמצות והקללות. אני שב וקורא לך לחזור בך, או לפחות להבהיר כי אינך קורא לאחרים להצתרף אליך. אני גם קורא לכל חברי הפורום שרואים זאת כהזמנה - לא להענות לה. אין חבר פורום השווה פחות מחברו!

EverMan

New member
אז ככה

אני לא אומר לאף אחד לעשות שום דבר. אני אומר להם לדרוש שייתייחסו אליהם בכבוד המגיע להם כדיינים בפורום ברמה ! ושלא יגיבו לאדם שמזלזל בהם ובדעות שלהם ! דיון ברמה , או שלא מדיינים עם אותו אדם !

TheHock

New member
לדרוש רמת דיון זה טוב...

אבל הפגיעה ברמת הדיון היא לא חד תדדית - אתה אומר פה - "אל תדברו עם זה כי הוא פוגע ברמת הדיון" זה דבר פסול ולכן אני קורא לחברי הפורום להתעלם מדרישה זו... אתה יכול לבקש מחברי הפורום לשמור על תרבות דיון... זה מבורך - ואני בטוח שמרבית חברי הפורום גם רוציםן שתהיה פה תרבות דיון טובה...

EverMan

New member
ולכן

אני לא קורא להחרים אותו לחלוטין , אלא להחרים את ההודעות שלו שכתובות בזילזול גלוי , עם הערות עוקצניות וסקרסטיות , לא מגיבות לעניין , ולא מתייחסות כלל למה שכתבת. על הודעות כאלה , פשוט לא להתייחס , להראות לו שלא יגיבו לו על שטויות. אולי הוא יתחיל לכתוב ת´כלס.

.המוסד

New member
"הפורום מקום לדיון, לא להשמצות

לא לקלל, להשמיץ, ולפסול טיעון בצורה גזענית, שמתבססת על דעות כלליות או על מוצא (אף שלמרבה הצער חובה להכליל למען דיון פורה, כיוון שאיננו מתענינים איך מנצחים את אחמד וג´יבריל, אלא איך מנצחים את המחבלים כולם, כלומר, הכללה) ללא השמצות ודעות עניניות, שיחל שיפור בתוכן ההודעות(הוא כאמור יקבע אם ישנו שיפור בתוכן ההודעות) אז הנה, למען הצדק, אל תגיבו, רק קיראו, ישפטו עיניכם -------------------- מהגיגיו של ענבר -------------------- "הימין הוא השמרני , המלוכני , הדיקטטורי" "הם לרוב השמאל האינטלגנטי" (הכללות, אני?) "אם הייתי יודע שהמוות הזה יועיל במשהו , אני הייתי במסע השמדה כבר ממזמן" "אולי תהיה , ז"א תפתח מופע בקרקס ?" "אז תגיד למורה שלך שהיא צריכה ללמוד שוב , או שאתה צריך להתחיל להיות ער בשיעורים" "עכשיו להבלותיך" "מצטערים אם כתבנו מעל האי קיו שלך" "אתה מציע לכבוש , לשרוף , להרוג , להלחם" (מישהו אמר "להקשיב למה שהוא אומר"?) "כל מה שאתה יודע לעשות זה לצטט ולחרבש" "אבל אתה היית כל כך הרבה פעמים רמטכ"ל שאתה יודע" (עוד תגובה ענינית) "אתה בן אדם שפל שלא יודע להביע דעה אמיתית ונכונה" "העולם קשה , אבל מי שעושה אותו ככה הם אנשים כמוך! ~רשעים!!!!~" "הוא לא מבין בכלל מהי התנחלות" "וחבל שכל מה שאתה יודע זה להכפיש" "מה עוד , שהזמנים אצלך הולכים כמו סביבון הא ? פעם קדימה , פעם אחורה , פעם לצד , מה שנוח הא חביבי ?" (שיפור בתוכן ההודעות?) "רבין אכן אליל" תראו כמה אתם מזוהמים אתה רוצח אותם ללא הבנה בכלל "רוצחי המונים קטנים עליך" "לאלה שתומכים בעם אחד (ימ"ש!!)" (כבר אמרנו, בלי השמצות, ימח שמו וזיכרנו לא נחשב) "האצ"ל דינו כשל החמאס" "האצ"ל רצה לשחרר את המחבלים שלו" "חבל שאתה משקר בנוגע לדברים שאינך יודע"(נאמר בנושא סוריה הגדולה) בקשר לקוראן אני אענה לך שיתחשק לי (כפי שנאמר, דיון עניני) "תראה לנו מה זו שנאת חינם ! שנאת העם שלך" "תהרוס את העם שלך מבפנים" "אנשים כמוך הם אלו שהורסים את העם , האנשים ששונאים את העם שלהם יותר מאשר את מי שהם צריכים לשנוא" (וכאן עולה השאלה, את מי צריך לשנוא) "אבל אני אומר שהיה להם(למחבלים) מאיפה ללמוד , מהפאנטים הימניים שלנו" "ותפסיק על התעמולה שלך יא כסיל אחד" "החוק של היום אומר שכל ערבי הוא מחבל בפוטנציה ואסור לו לגור בישוב יהודי" (דוגמה לטעות עובדתית) "אין חוק שאומר שבישובים מסויים יהודים לא יכולים לגור ! אתה רוצה להעביר חוק שיהווה תקדים לזה !" (נאמן לאמת) "המוסד הוא גאון ! הוא יודע הכל בכלכלה ! הוא יודע הכל באקטואליה ! הוא יודע הכל על המצב המדיני ! הוא יודע הכל על המצב הביטחוני ובעיותיו ופתרוניתהן ! הוא יודע הכל על התרבות העולמית והערבית בפרט ! כמובן שהכל להפך" "תלמדי עברית" (מראה ידידותיות מהי) "אתה רק מוכיח שאתה לא יודע לקרוא כמו שצריך" "שאני חושב שמי שהולך ומושיב שם ילדים צריך להעיף אותו לכלא" "לצערי אתה חלק מרשע העם שלי" "אתה חלק מהאנשים ששונאים את העם שלהם יותר מאשר את מי שפוגע בהם, אתה שונא שמאלנים יותר מאשר כל דבר אחר , ואתה לצערי מייצג ציבור בעם הזה" "אתה מעדיף לשנוא את העם שלך" אז הנה דברייך, אתה צריך למאוס בעצמך עכשיו האם הנני נקי וחף מכל זאת? לא, אבל נקי בהרבה מאותו האיש הפוצח בתרגילים מימי הגן והבית ספר היסודי קרא את דברייך אתה ענבר, והחרם, למען היושר ו"רמת הדיון", החרם את עצמך ולמנהל הפורום, אל נא תמחק את הודעתי או הודעתו של ענבר, שיישאר, עדיף כך המוסד, שמאמין שבני אדם צריכים לעמוד בדרישות שהם דורשים מאחרים

זה רק מראה עד כמה

אתה חסר ידע בסיסי בהבנת הנקרא! "הימין הוא השמרני , המלוכני , הדיקטטורי" ברוב המדינות זה בהחלט כך וגם בישראל. הימין דוגל בשמירה על הישן, ובדר"כ אינו פתוח לחידושים. "הם לרוב השמאל האינטלגנטי" (הכללות, אני?) דובר על הסטודנטים באירופה. ככה זה. עובדה. מה לעשות. "אם הייתי יודע שהמוות הזה יועיל במשהו , אני הייתי במסע השמדה כבר ממזמן" אם מוות של x אנשים יציל 10000x אנשים אחרים, אז כן. ואני לא רואה בזה כל פסול. "אולי תהיה , ז"א תפתח מופע בקרקס ?" בעקבות חוש ההומור השנון שלך בירידה על אנשים. "אז תגיד למורה שלך שהיא צריכה ללמוד שוב , או שאתה צריך להתחיל להיות ער בשיעורים" על זה גם אני כתבתי לך: אתה משול לעיוור, אינך מסוגל להגיד טעיתי, אלא להתבצר בעמדותיך גם אם הן אינן נכונות עובדתית. "עכשיו להבלותיך" בא בתגובה להשמצותיך. "מצטערים אם כתבנו מעל האי קיו שלך" זו כבר אשמתך שאתה לא מבין משפטים בסיסיים, אלא תוקף. אם היית מבקש הסבר היית מקבל. "אתה מציע לכבוש , לשרוף , להרוג , להלחם" פרשנות לעומק דבריך. "כל מה שאתה יודע לעשות זה לצטט ולחרבש" עובדה. "אבל אתה היית כל כך הרבה פעמים רמטכ"ל שאתה יודע" (עוד תגובה ענינית) נו, אתה רוצה לגלות לנו משהו? "העולם קשה , אבל מי שעושה אותו ככה הם אנשים כמוך! ~רשעים!!!!~" בעקבות התבטאויות שדומות מאוד ללבנת: השמאלנים כולם זוועה. "הוא לא מבין בכלל מהי התנחלות" עובדה. אתה לא. "וחבל שכל מה שאתה יודע זה להכפיש" עובדה. זה מה שאתה יודע. תקרא את ההודעה מעליי (המ... מי כתב אותה... אה... רגע... אתה!) "מה עוד , שהזמנים אצלך הולכים כמו סביבון הא ? פעם קדימה , פעם אחורה , פעם לצד , מה שנוח הא חביבי ?" כרונולוגיה. שמעת את המילה הזו פעם? "רבין אכן אליל" סרקסטיות "רוצחי המונים קטנים עליך" הכוונה לרוצחי אופי. אולי תביא את הציטוט המלא? "לאלה שתומכים בעם אחד (ימ"ש!!)" אם היית יודע שעם אחד שלפו עליו סכין היית מדבר אחרת (או אולי לא? לך תדע...) "האצ"ל דינו כשל החמאס" זה נכון. שנייהם ארגוני טרור. "האצ"ל רצה לשחרר את המחבלים שלו" נו, מה הבעייה? "חבל שאתה משקר בנוגע לדברים שאינך יודע" אתה באמת משקר (סליחה, טועה ומטעה) באופן עקבי. בקשר לקוראן אני אענה לך שיתחשק לי אתה לא נתת אף תשובה, זו לא חקירת שב"כ זה דיון. "תראה לנו מה זו שנאת חינם ! שנאת העם שלך" ראית מה כתבת?!?! "תהרוס את העם שלך מבפנים" כנ"ל "אנשים כמוך הם אלו שהורסים את העם , האנשים ששונאים את העם שלהם יותר מאשר את מי שהם צריכים לשנוא" מה לא נכון כאן? "אבל אני אומר שהיה להם(למחבלים) מאיפה ללמוד , מהפאנטים הימניים שלנו" עובדה. אצ"ל, לח"י... "החוק של היום אומר שכל ערבי הוא מחבל בפוטנציה ואסור לו לגור בישוב יהודי" תקרא את הצעת החוק של דרוקמן-לבנת ואז תדבר. "אין חוק שאומר שבישובים מסויים יהודים לא יכולים לגור ! אתה רוצה להעביר חוק שיהווה תקדים לזה !" נכון. שוב, תפתח את "רשומות" (אה... שכחתי צריך להסביר: זה אוסף חוקי מדינת ישראל בהוצאת הכנסת) "המוסד הוא גאון ! הוא יודע הכל בכלכלה ! הוא יודע הכל באקטואליה ! הוא יודע הכל על המצב המדיני ! הוא יודע הכל על המצב הביטחוני ובעיותיו ופתרוניתהן ! הוא יודע הכל על התרבות העולמית והערבית בפרט ! כמובן שהכל להפך" אתה מתיימר לדעת הכל (אה סליחה, שכחתי שקודם החלטת שהיית רמטכ"ל...) "תלמדי עברית" טעות, תן לי לתקן: תלמד הבנת הנקרא! "אתה רק מוכיח שאתה לא יודע לקרוא כמו שצריך" ראה סעיף קודם. "שאני חושב שמי שהולך ומושיב שם ילדים צריך להעיף אותו לכלא" לא כך? או שאנו חיים במדינה בה מחשבה חופשית היא פשע (חשובפשע 1984/אורוול, כדאי לך לקרוא...) "לצערי אתה חלק מרשע העם שלי" בנוגע לשנאת שמאלנים. "אתה חלק מהאנשים ששונאים את העם שלהם יותר מאשר את מי שפוגע בהם, אתה שונא שמאלנים יותר מאשר כל דבר אחר , ואתה לצערי מייצג ציבור בעם הזה" כנ"ל. "אתה מעדיף לשנוא את העם שלך" כנ"ל. מה? כבר נגמר? זה משחק ילדים להביא ציטוטים שהוצאו מהקשרם (אה... סליחה לא הובנו. אה... סליחה... אתה מבין הכל אדוני הרמטכ"ל). תתבגר (או לפחות תכתוב כמו אחד כזה אם זה קשה לך מדי). אתה מתחמק באופן עקבי מלענות על מה שלא נראה לך ואחרי זה יש לך את החוצפה להביא את זה כ"תעמולה"...

CANDY MAN

New member
למישהי כאן יש נידנודי שינה? ../images/Emo13.gif

גם לי, לא נורא.

Alder

New member
../images/Emo104.gif בכדי שזה יהיה דו כיווני...

המטרה, במקרה ולא שמת לב, לא היתה להביא ציטוטים טהורים בלבד שלא משתיכים לנושא כזה או אחר, אלא להראות שדבריו של Everman יכולים להיות פוגעים לא פחות מדבריו של כל אחד אחר. לו תוציא משפט מנחה אחד אשר פגע בך, או סילף את דבריך ממכלול משפטים שלם, לעולם תיקח "ציטוט שהוצא מהקשרו", אולם כוונתו הפוגעת או המסלפת היא עדין כזאת. ובקשר למשפטך האחרון (אין כל טעם לדון על משפטים אשר "הוצאו מהקשרם" ולכן אני תמה על הניתוח שביצעת בחלק מהם) - אכן הוצגה כאן תעמולה, אולם רק בתור תעמולת נגד של זה שפצח בה. באש נלחמים באש.

הסברתי ע"מ שחברי

הפורום יראו את הדברים במלואם, ולא רק חצאי אמיתות ושקרים מלאיםץ

.המוסד

New member
חברות אמיתית

כולם יודעים שבשביל חברים מותר גם לשקר, מלבד שהמפלצת אפילו לא נתנה דוגמה אחת לרפואה, היא משקרת ומסלפת, ועוד טוענת שאני, ברוב שפלותי עושה את מי שהיא עושה אז למפלץ היקרה, תתחילי להתמודד אם טענות במקום להגן על החבר השקרן שלך, שמראה תבונה מה היא, תרגילים מהגנון מיותר לציין שאת שיקרת בכל(כמעט), והנה דוגמאות בודדות: "שנאת העם שלך" מעולם לא כתבתי דבר המשתמע ממנו שנאה ליהודים, את ממציאה, או לפחות כדאי שתביאי דוגמה "החוק של היום אומר שכל ערבי הוא מחבל בפוטנציה ואסור לו לגור בישוב יהודי" שקר, אולי תביאי את הסעיפים שכולנו נראה בשקרייך? "אבל אני אומר שהיה להם(למחבלים) מאיפה ללמוד , מהפאנטים הימניים שלנו" ממש, לוחמי האצ"ל והלח"י לא היו מחבלים, אבל אם כבר נגענו בנקודה הזו, אל לנו לשכוח שיצחק רבין האליל, רצח בדם קר לוחמים של אצ"ל שכל פשעם היה שהביאו נשק למדינת ישראל, את בקשר לשנאת אחים... אני בניגוד אלייך מפלץ, עניתי על כל הטענות שהופנו אליי, ואולי אמרתי "אתה נתפס לקטנות" כמוך

מה זה קשור?

כבר אמרתי כמה וכמה פעמים שאין קשר לזה שהוא חבר שלי. יש קשר לזה שאינך יודע תרבות דיון מהי ואינך יודע כלל הבנת הנקרא. לא שיקרתי בשום מקום, ול"דוגמאות" שלך: שנאת העם שלך כוונה כנגד שנאת השמאל. החוק הזה הוא אכן גזעני ואכן אומר (תלמד לקרוא, ואח"כ תיקח קורס "בין השורות" בהוצאת מט"חחחחחח) שכל ערבי הוא מחבל בפוטנציה. לוחמי האצ"ל והלח"י פוצצו אזרחים למטרות פוליטיות (מדינה). עובדה. רבין איננו אליל. אך אם היית לומד קצת היית יודע שהוצבה לקברניטי אלטלנה דרישה: תעבירו את הנשק לצה"ל (תקרא את חוק יסוד הצבא ותבין) או שלא תכניסו אותו לארץ. הם לא הסכימו וחתרו כנגד השלטון במדינת ישראל. (מישהו הזכיר חתרנות?) עוד שאלות?

.המוסד

New member
הבנת המקרא של המפלץ

החוק קובע שניתן יהיה להקים יישובים למטרות ביטחון לאומי ובהם יתגוררו רק יהודים החוק איננו אוסר על ערבים להתגורר, לא בתל אביב, לא בראשון לציון, בכל מקום פרט ליישובים מיוחדים כמו בגולן או בגליל, כלומר, בכל שטחי ישראל, מלבד יישובים מיוחדים פסיקה של בג"ץ אסרה על יהודים להתגורר ביישוב בדואי, ולחילוניים ביישוב חרדי האצ"ל והלח"י לא פגעו באזרחים למטרות פוליטיות, אלא תקפו את השלטון הבריטי הבלתי חוקי, אשר לא קיים את כתב המנדט מקרה מלון מלך דוד: במקרה זה נתנה התרעה של 20 דקות, התקשרו כמו כן למערכת העיתון לקונסוליה הצרפתית הקרובה(בשביל לפתוח את החלונות) הקונסוליה פתחה את חלונותיה כמובן, הבריטים לא נענו להתרעה, ואסרו על העובדים לצאת למרחת הפיגוע נשלחו כל משפחות אנשי הצבא הבריטי חזרה לאנגליה, ומוסדות השלטון הפכו ל"בווינגארדים בגין ביקשה להעביר את הנשק ללוחמי האצ"ל שפעלו בירושלים, כיוון שמצבם היה קשה מאוד, ולהעביר את יתרת הנשק לגדודי צה"ל בהם שירתו לוחמי אצ"ל(סליחה מחבלים), מיותר לציין אלטלנה הניפה דגל לבן אחרי שרבין ופקדיו החלו להבעיר אותה, גם לאחר זאת המשיכו הרוצחים ורבין בינהם לירות על אלטלנה ועל הניצולים, וכך אבדה הספינה שנשאה נשק יקר מפז וכאלף מתנדבים(שרובים ניצל) חלק מהם היו ניצולי שואה(סליחה, מחבלים) רבין ביצע פקודה בלתי חוקית בעליל, ועוד מעשה בלתי חוקי בעליל שהמשיך לירות לעבר ניצולי האנייה גם לאחר שהונף דגל לבן בגין ירד מהאנייה רק לאחר שירד אחרון הפצועים, דוגמה אישית לעומת מעשהו השפל של רבין אשר נטש את פקודיו במלחמת העצמאות באיזור בין בית חסיר לבין דיר איוב ובעוד חיילינו נלחמים, האיש אשר נענה לפקודה בלתי חוקית בעליל, והמשיך לירות על נוטשי אלטלנה גם שקפצו מהספינה, האיש האמיץ והגיבור, בעוד חייליו לוחמים, הלך לישון

פעם אחרונה:

"החוק קובע שניתן יהיה להקים יישובים למטרות ביטחון לאומי ובהם יתגוררו רק יהודים" ז"א שהערבים פוגעים בבטחון המדינה - הם מחבלים בפוטנציה. "החוק איננו אוסר על ערבים להתגורר, לא בתל אביב, לא בראשון לציון, בכל מקום פרט ליישובים מיוחדים כמו בגולן או בגליל, כלומר, בכל שטחי ישראל, מלבד יישובים מיוחדים" ישובים מיוחדים? מה זה המושג הזה? גם ליהודים בתקופת חוק הקרקעות המנדטורי היה מותר לרכוש קרקעות רק באזורים שלא הוגדרו "מיוחדים" - 10% מהשטח בלבד. "האצ"ל והלח"י לא פגעו באזרחים למטרות פוליטיות, אלא תקפו את השלטון הבריטי הבלתי חוקי, אשר לא קיים את כתב המנדט" השלטון הבריטי לא קיים את כתב המנדט, אנחנו לא קיימנו את אוסלו. "מקרה מלון מלך דוד: במקרה זה נתנה התרעה של 20 דקות, התקשרו כמו כן למערכת העיתון לקונסוליה הצרפתית הקרובה(בשביל לפתוח את החלונות) הקונסוליה פתחה את חלונותיה כמובן, הבריטים לא נענו להתרעה, ואסרו על העובדים לצאת" אה... ולפוצץ עם התראה מראש זה בסדר? אולי גם הג´יהאד יעשה את זה? "בגין ביקשה להעביר את הנשק ללוחמי האצ"ל שפעלו בירושלים, כיוון שמצבם היה קשה מאוד, ולהעביר את יתרת הנשק לגדודי צה"ל בהם שירתו לוחמי אצ"ל(סליחה מחבלים), מיותר לציין " מיום הקמת צה"ל נאסר ע"פ חוק לקיים כל ארגון מזויין אחר. מה לא ברור כאן???? "אלטלנה הניפה דגל לבן אחרי שרבין ופקדיו החלו להבעיר אותה, גם לאחר זאת המשיכו הרוצחים ורבין בינהם לירות על אלטלנה ועל הניצולים, וכך אבדה הספינה שנשאה נשק יקר מפז וכאלף מתנדבים(שרובים ניצל) חלק מהם היו ניצולי שואה(סליחה, מחבלים)" תגיד לי אתה חייב להשחיל דברים לא קשורים ולא נכונים? (בוגדים, ניצולי שואה=מחבלים...)?????????? גם אם הניפה דגל לבן (אני לא בטוחה כ"כ) ישנו סיכוי מאוד סביר שלא ראו אותו. "ובעוד חיילינו נלחמים, האיש אשר נענה לפקודה בלתי חוקית בעליל, והמשיך לירות על נוטשי אלטלנה גם שקפצו מהספינה, האיש האמיץ והגיבור, בעוד חייליו לוחמים, הלך לישון" מה אתה רוצה לעזאזל? אף אחד לא ירה על האנשים שקפצו! ירו על הספינה! זו פעם אחרונה שאני עונה לשרשור הזה. תלמד קצת הבנת הנקרא ותרבות דיון ואז תחזור. כנ"ל לגבי הודעות שלך הכתובות בצורה לא נאותה שבוע טוב.

.המוסד

New member
נו באמת

1)גם חוק יסוד הצבא שולל את קבלתם של ערבים למשרות ביטחוניות, באותה מידה את צריכה לדרוש את ביטול חוק יסוד הצבא יחד עם חוק הקרקעות 2)הערבים יכולים לחיות *בכל* היישובים מלבד יישובים שמטרתם שינוי המאזן הדמוגרפי למשל, כמו בגליל 3)דיברנו על השחלת דברים לא קשורים, האצ"ל פעל כנגד השלטון הבריטי הבלתי חוקי, מלבד שנאבק למען מטרה צודקת, בניגוד לחמאס, מטרתו לא הייתה לרצוח כמה שיותר אויבים, אלא להוכיח שכוחו של היישוב חזק והוא לא ייכנע לפעולותיו הנפשעות המנוגדות לחוק המנדט מה את הבאת בתגובה? לא הסבר שזה לא נכון, אלא דבר מאוד קשור, "אנחנו לא קיימנו את אוסלו" מלבד שאין זה נכון, ומלבד שהסכם זה לא מחייב את ישראל באופן מוחלט(כי ישראל לא קיבלה מנדט בין לאומי על יש"ע יחד עם אוסלו) לא הבאת אפילו דוגמה אחת לרפואה איך ישראל הפרה את ההסכם בקשר למלון, אם החמאס יתחיל להודיע על פיגועים "יש מטען באוטובוס 13, עשרים דקות לפינוי" את יודעת שיהיה זה דבר דמיוני על אלטלנה היו ניצולי שואה, ואם לא עלה הדבר בהודעה, רבין נטש את פקודיו במלחמת העצמאות, בקרב ליד שער הגיא והלך לישון, דוגמה "למסירותו", ללא קשר לאלטנה ובקשר לצה"ל, מותר היה לאצ"ל לפעול בירושלים, והכוחות המתושים והעייפים נזקקו לתחמושת, כמובן שזה לא הפריע לעסקנים להשמיד את האנייה ובכך להפיל את ירושלים, רק שלא יהיה כתוב שהאצ"ל הציל את ירושלים במלחמת העצמאות, שתישאר תדמית אירגון "הטרור" ולהערותיך המודגשות, את לא עושה עליי רושם, לא הבטחותייך, לא בתרבות הדיון שלך, לא בסיגנון ה"נאות", לא בהבנת הנקרא(אז מה, אוסלו)

EverMan

New member
אני חייב להגיב על זה

1.חוק יסוד צה"ל לא מונע מערבים להתגייס ,חוקים אחרים מונעים. החוק אומר שכל יהודי בגיל 18 חייב להתגייס , ודרוזים שנוספו לאחר מכן. נכון , זו חקיקה שצריך לתקן גם. אבל בטח ובטח שלא להוסיף עליה עוד חקיקה גזענית. זה שיש משהו פגום במערכת לא אומר שצריך להוסיף עליה עוד פגם. 2.העובדה שיש ישובים יהודיים בלבד יכולה להפוך לדבר הבא : בת"א אסור ליהודים לגור כי זו עיר יהודית בלבד שמטרתה לשמור על שכונות ת"א הבירה הישנה של ישראל יהודית. אפשר להגיד כל עיר בתור עיר יהודית ואז בעצם זה חוק מאוד מאוד גזעני ! 3.האצ"ל פעל נגד השלטון הבריטי הכן חוקי ! כי הבריטים קיבלו מנדט מחבר הלאומים על ארץ ישראל שאושש על ידי האו"ם. הבריטים אבל עברו על המנדט ע"י כך שהפרו את התנאים שלו לבניית בית לאומי יהודי בא"י , בדיוק כמו שאנחנו הפרדנו את אוסלו ע"י אי קיום תנאיים צבאיים ואי קיום העברות כספים. מה ההבדל בין להוכיח את כוחו של הישוב לבין להוכיח את כוחו של העם הפלשתינאי ? ושהם לא ייכנעו לבגידה שלנו באוסלו ... ההסכם מחייב את ההסכם במלואו , חתומים עליך נציגי ממשלת ישראל ארה"ב והרש"פ ! הוא מאוד מחייב ! הוא הסכם מוכר ע"י כל גוף בעולם ! ומפה שהוא מחייב ! אם אתה אומר שהוא "הסכם אישי" , אז אתה יכול להגיד בעצם שגם כל מה שעובר באו"ם הוא אישי משום שרק המדינות החברות בו מחליטות. אתה לא שאלת איך ישראל הפרה את ההסכם (אע"פ שאני כבר אמרתי לך בעבר). זה לא משנה , אם הם הודיעו 15-20 דקות לפני , זה לא מספיק זמן לפנות מאות של בני אדם ממלון , מה עוד שזו הייתה תקופה שהיו המון התרעות ... אתה יודע כמה פעמים הייתי יוצא לנסיעות במד"א אם על כל "התרעה" היינו יוצאים ? פיגוע הוא פיגוע , גם אם הודיעו עליו מראש. בנוסף , אני בספק רב אם הבריטים אסרו על האנשים במלון לעזוב ! תביא לזה הוכחה. ההפצצה על האלטלנה הייתה מוצדקת מאוד ! היה אסור שיהיו בישראל מחתרות לפי חוק יסוד צה"ל ! והם עדיין התעקשו שיעבירו את הנשק רק ליחידות האצ"ל בתוך צה"ל ! דבר שלא מקובל ! בשביל להראות שלא יפרו את פי הממשלה הנבחרת בישראל הפציצו את האלטלנה ! חצי מהאוכלוסיה בישראל בזמנו היו ניצולי שואה ... וכל אוניה הייתה עם מעפילים ... אנשי האצ"ל קיבלו אזהרות רבות בנוגע להפצצה , הם העדיפו להוריד את הנשק. מה עוד שהקטע שרבין הלך לישון בקרב על שער הגיא נשמע כמו השקר הכי גס והכי טיפשי ששמעתי בחיים. תביאי לזה עובדות (ולא מ"מקור ראשון"). לאצ"ל היה "מותר" לפעול בשטח ירושלים ויש"ע משום שזה לא היה שטח ישראל , זה היה שטח ערבי/בינלאומי. לכן ממשל ישראל לא יכול לכפות על אנשים (שאז עוד לא הייתה להם אזרחות) משהו שלא בשטחו. האצ"ל לא הציל את ירושלים , אלא צה"ל , האצ"ל לחם במזרח ירושלים , לא במערב העיר ששוחרר. האצ"ל היה חלק אינטגרלי מצה"ל , ואינו לו את הקרדיט על השחרור. האצ"ל והלח"י היו אירגוני טרור שפעלו בכל הדרכים מלבד מתאבדי פצצות שכיום פועלים כל המחתרות והאלה בעולם.

.המוסד

New member
החוק מונע מערבים להתגייס

ליחידות מסוימות, ולא ראיתי אף אחד מתנגד לו, אתה בוודאי דורש להתיר לערבים השתתפות בכ-ל הקורסים והתפקידים בצה"ל? אחרת, לפי ההגיון הזה, אתה גזעני וחושב שכל ערבי הוא מחבל אפשרי 2)ישנם יישובים ערביים בלבד, ודתיים בלבד, וזה לא במסגרת חקיקה אלא במסגרת החלטות בג"ץ עצמו, החוק לא יביא להפיכת ערים ליהודים בלבד, כיוון שהוא נועד להגן על מטרות יהודיות, כמו שינוי דמוגרפי בגליל, אם מחר הערבים יתחילו להתיישב ביישובים שנועדו לייהד הגליל, כל המפעל יקרוס, על כן נחקק החוק אגב, בטוחני שמדינת ישראל מוכנה להחזיר את המצב לקדמותו, בו יש יישובים ליוצאי צה"ל בלבד 3)שלטון המנדט הפך ללא חוקי כשממשל המנדט הפר את כתב המנדט, יש כאן יחס של מסמיך מוסמך, בו למסמיך(האו"ם על גילגוליו) ישנה יכולת לבטל את זכויות המוסמך, כלומר, המנדט הוסמך ע"י האו"ם, אין למוסמכים(הבריטים) זכות לשנות את חוקיו ותקנותיו, אלא לכל היותר לעזוב את הארץ דוגמה נוספת, האו"ם לא יכול לבטל קיומן של מדינות, כיוון שהמדינות הן מקור הסמכות שלו, האו"ם איננו אירגון עצמאי, הוא כפוך למקורות הסמכות, שהן האומות אוסלו-ישראל, אוסלו לא היה מקור הזכות לקיומה של ישראל, להפך, אש"ף היה מוסמך מטעם ישראל להקים ממשל עצמי ביש"ע, על כן ישראל יכולה לבטל את אוסלו, ואילו המנדט הבריטי לא יכל לבטל עצמו(כי בכך היה מוציא את ארץ האם מהמשחק) מלבד ההבדלים הללו ישנם הבדלים נוספים, בה היישוב איננו שווה ערך ל"עם" הפלסתינאי, הצגת עניין זהה(רטוריקה) ומטרות מראה אינן אומרות שהצדדים זהעם ושווים בצדקתם הפיצוץ במלון, התרעה של רבע-חצי שעה זוהי התרעה מספקת בהחלט, בבתי הספר שנפרסים על שטחים נרחבים בהרבה מאגף הדרום במלון הפינוי נעשה מהר דיו, אז באגף הדרומי של המלון אין זה מספיק הפיצוץ לא נועד לפגוע באזרחים, על כן איננו פיגוע טרור, גם ההגנה ביצעה "פיגועים" בליל הגשרים הם הרסו שלוש עשרה גשרים, ובתוכם נהרגו 13 מחבלים בתאונת עבודה(הגשר התפוצץ לפני שהספיקו לסגת) אז לא נהרגו אזרחים, אבל "פיגוע הוא פיגוע" אלטלנה- הפצצת אלטלנה הייתה מעשה בלתי חוקי בעליל, מלבד שהאצ"ל לא באמת הפר חוק כלשהו, בוודאי שלא במזיד, ובקשותיו היו להעביר חלק מהנשק ללוחמים בירושלים, והשאר לידי *גדודי צה"ל* בהם שירתו לוחמי אצ"ל, כל זה נראה לי הוגן ביותר אבל לנושא ה"בעליל", הייתה זו פתיחה באש על אנייה יהודית, ללא כוונות עוינות, שהפרה או לא הפרה חוק, על פי תקדים הטבח בכפר קאסם, שגם שם הפרו הערבים את החוק(עוצר לפי תקנות ההגנה) ונורו למוות, זוהי פקודה בלתי חוקית בעליל האצ"ל ולח"י לא פעלו כאירגוני טרור, אלא כאירגוני שחרור לאומי, הם פעלו כנגד שלטון בלתי חוקי, והיו נכונים להפסיק את הפעילות ברגע שתשוחרר ארצנו, והשתדלו בכל יכולתם למנוע מות אזרחים(ההפך הגמור מפעולות אש"ף-חמאס-ג´יהאד) בקשר לרבין, בהודעה ההיא ניתן קישור למאמרו של אורי מילשטיין(היסטוריון) אתה מוזמן לשאול אותו שאלות בפורום

למעלה