הכרזת חרם

EverMan

New member
למעשה זו כבר טעות

החוק לא מאפשר לערבים להתגייס נקודה. הם חייבים להתנדב , ובנוסף לכך הם לא יכולים להיות ביחידות מודיעין או קרביות מה נותר בדיוק ? לא הרבה ... אין חוקים של ערבים בלבד או דתיים בלבד. זה אסור בתכלית האיסור ויש תקדימים נגד זה. אתה יכול להגיד : החוק מיועד לבניה עתידית של עתידית של ערים יהודיות ,אך הוא מאפשר גם הפיכת ערים ליהודיות בלבד ! אין דבר המונע זאת ! זה מה שאתה לא מבין פה ... הוא מאפשר הפיכת ערים ליהודיות בלבד ... מי זו מדינת ישראל שמוכנה להמציא ישובים רק ליוצאי צה"ל ? להזכירך , הבריטים הביעו נכונות לתת ליהודים מדינה לכן קיימו את כתב המנדט , אך לא את כל הארץ , דבר שלא סותר את כתב המנדט ! לפי המנדט הם נשארים פה כמה זמן שהם מוצאים לנכון כל עוד המדינה לא מוכנה לעצמאות. ישראל לא יכולה להפר הסכמים שהיא חתומה עליהם , כי היא חתומה על הסכם , אלו טיבם של הסכמים , אי אפשר לקרוע אותם ברגע שמתחשק. מה עוד שהיא הפרה אותו בעצמה. מי אתה שתקבע מי צודק ומי לא ? מי שמך לשר ושופט ? אני לא חושב שאתה מספיק אובייקטיבי בשביל לקבוע אם היה מגיע להם או לא מדינה ב48. אין לך את הנכונות האובייקטיבית לקבוע אם מגיעה להם מדינה או לא. להזכירך שזו תקופה שמלאה בהתראות , בדיוק כמו שלא מפנים את ירושלים כל יום , לא מפנים כל בניין שיש עליו איום. מה עוד שבתי הספר מפונים בתרגילים , לא על אמת. הפיצוץ נועד לפגוע באנשים , בדיוק כמו מכוניות התופת , הירי הממוקד , ההתקפות על המקומות בילוי בריטיים. ליל הגשרים לא היה שם ההגנה , הוא היה של תנועת המרי העברי , שכללה בתוכה את האצ"ל הלח"י וההגנה , אני לא סגור על כך שהיא ביצעה את העבודה הזו ואני גם לא בטוח שהעובדה הזו נכונה. שאתה מפוצץ בניין במטרה לזרוע פחד בלב השלטון - זהו טרור. אלטלנה לא הקשיבה לחוקי המדינה לאחר שהבהירו לה אותם , גם שאסור שיהיה נשק בידיים חופשיות , גם שאסור מחתרות בגבולות ישראל , גם שלא מקובל שחייליות מסויימים יקבלו נשק. לפי חוק צה"ל , הנשק עובר לצה"ל וצהל מחליט ! בדיוק כמו היום ! אתה לא תתרום נשק לצה"ל ותגיד שאתה נותן אותו לחייל X או לחייל Y , הצבא יקבל אותו וייתן אותו לכל מי שעולה בראשו. מה עוד הוא סירב פקודה ברורה מצבא ישראל וממשלתו החוקית. זה לא הוגן , לא חוקי ולא מקובל שהם יפרו פקודה של הצבא והממשלה! זו הייתה פגיעה בספינה יהודית שחתרה תחת השלטון בישראל , הפרה את חוק יסוד צה"ל , והמשיכה את המחתרות בתוך ישראל למרות האזהרות , ובנוסף על כך לא הקשיבה לממשלה הנבחרת ולחוקיה , דבר שלא מקובל לכל הדעות. עד כמה שזכור לי (והשעה מאוחר כך שלא זכור לי עד כדי כך טוב ...) הטבח בקאסם היה ממש לא של ההגנה אלא כמה וכמה שנים מאוחר יותר על ידי צה"ל ... כמה וכמה הרבה שנים מאוחר יותר... גם כל האירגוני טרור הפלשתינאים מביעים נכונות להפסיק שתהיה מדינה , רק שהם לא מונעים הרג אזרחי ובזה אני מסכים , ההבדל הוא שהכוח שלנו להבדל מהבריטים הרבה יותר גדול , אנחנו הרבה יותר קרובים פיזית אליהם , והם רבים על עצמאות 30 שנה , להבדל מאיתנו שרבנו מאז 30 בקושי 20 שנה ... לצערי אין לי את הזמן לשאול אותו בפורום , אני אשמח אם תשאל אותו , (בצורה אובייקטיבית!) את השאלה , כך שלא רואים שאתה מתכוון לצד זה או אחר , ויביא את המקור שלו ... ותתן לי קישור אני אודה לך מאוד על זה.

.המוסד

New member
אם כך, זהו חוק גזעני שאומר שכל

ערבי הוא מחבל אפשרי חוק דרוקמן, מדוע קיבוץ יכול להחליט מי יגיע אליו ומי לא? האם הוא יושב על אדמה פרטית? לא, הוא יושב על אדמה לאומית, אז למה לקיבוץ מותר וליישוב לא? החוק נוגע ליישובים קהילתיים בלבד, אם יעשה בו שימוש לערים, בג"ץ יפסול את החלת החוק על העיר מדינת ישראל שמוכנה להמציא יישובים ליוצאי צה"ל, זוהי המדינה שלך עד לפסיקת בג"ץ האחרונה הבריטים לא קיימו את כתב המנדט בכך ש...לא סייעו בידי יהודים לעלות לארץ, לא סייעו ליהודים לרכוש קרקעות, על כן, הם הפרו את המנדט, ועל כן היו שלטון בלתי חוקי ישראל יכולה להפר כל הסכם, כיוון שהיא מקור הסמכות לכולם, ישראל יכולה להפר את הסכם השלום עם מצרים, ולהכריז מלחמה מחר, יכולה גם יכולה יכולה להכריז על ביטול הסכמי אוסלו בכנסת? יכולה ישראל יכולה לבטל כל דבר הנובע ממנה, ברור שיהיה לזה מחיר מדיני ביחסים עם מדינות ערב, אך אם זאת, אין זה משנה את העובדה הפשוטה שניתן, ולעיתים רצוי לבטל הסכמים מי שם אותי לשופט, ועל פי המדיע שברשותי, אין כאן עניין רב לספק, לערביי הארץ אין ייחוד לאומי, ייחוד אתני(ואתניות לבדה איננה גורם מלאים) או תרבותי ערביי הארץ הם ערבים שהחלו להגיע לכאן בעידוד התורכים והבריטים ישר לאחר עליות היהודים, לא הייתה אוכלוסייה קבועה באמת בארץ עד אז הפלסתינאים בתחילת דרכם ראו עצמם חלק מסוריה הגדולה(נתון שאתה עדיין מתכחש אליו) ולאחר מכן חלק מהעם הירדני, והעם הפאן ערבי בגלל שכל אלו לא נכון, ונופל בהחלט מול זכותם של היהודים, ושאפילו הקוראן עצמו מצטט את משה באומרו ליהודים, "אל תיסוגו מארץ הקודש..." על כן בבירור זכויתיו של ישראל(שהוכרו ע"י מנהיגים ערבים דאז) גדולים מזכויתיהם של הערבים חסרי הלאום(או הסורים עם תרצה) על חלק זה של סוריה-ארץ ישראל אצ"ל, הסתבכת, אצ"ל נתן התרעה על בניין מסוים, בתל אביב פינו שכונה שלמה בגלל התרעת סרק, פינו מלון (אם אינני טועה, היה זה "מלך דוד" בעצמו) בגלל שניתנה התרעה ש"כדי חלב ממולכדים" הוכנסו אליו, כמובן שזה חיקוי למעשה האצ"ל, וככל הנראה היה זה שקר, אך בכל זאת פונה האזור כולו בכל קניון שישנה התרעה מוצאים החוצה כל האנשים, אז להגיד שמחר בבית הספר שלך יש התרעה, ולא יפנו אותו, זהו בוז למציאות לכוחות הביטחון ליל הגשרים, בוצע ע"י כוחות הפלמ"ח של ההגנה, במהלכו נהרגו 13 לוחמי פלמ"ח(או מחבלים כפי שאתה אוהב לומר) אתה עדיין לא מכנה את ההגנה אירגון טרור, כי אם כך גם רבין טרוריסט אלטלנה אולי לא הקשיבה לחוקי המדינה, בהנחה שהיו ברורים לה, אך היא עדיין הייתה אנייה מלאה במתנדבים יהודים, חמושה בציוד רב למדינת ישראל, ולכוחות הלוחמים בירושלים, והושמדה בפקודה בלתי חוקית בעליל, בקשותיו של האצ"ל היו הוגנות לחלוטין, אך, לישראל הייתה זכות לסרב להם ולהשתמש בנשק לצרכיה זאת לא עשתה, את הטבח בכפר קאסם ביצע צה"ל, והם הפרו את העוצר, לא רק שהם הפרו את העוצר, הם לא הביאו נשק, ולא הביאו מתנדבים למען ישראל, בניגוד לאלטלנה, כמובן שלא היו צריכים, אבל רציחתם הייתה עדיין בחזקת פקודה בלתי חוקית בעליל בדיוק כמו הפקודה להשמיד את אלטלנה, אלטלנה אולי הפרה חוק, גם הערבים בכפר קאסם הפרו, אבל לכפר קאסמים לא היו כוונות זדון, ואילו ליהודי אלטלנה, היו כוונות טובות ועל כן, אם רצח הכפר קאסמים הוא מעשה בלתי חוקי ופשע מוסרי, בטח ובטח שהשמדת אלטלנה היא פשע מוסרי ומילוי פקודה בלתי חוקית בעליל

Ouri_s

New member
אני כבר ממזמן החלטתי כך..

לא בגלל שמירה על תרבות הדיון וכד´...אלא בגלל שאין טעם להתווכח עם אנשים מסוגו...שלא מסוגלים לנהל דיון ענייני..

drakonit

New member
ילדותי

מה אתם ילדים בכיתה ב´, אתם אנשים בוגרים. תפתרו את זה בדיבור, במיוחד ממך ענבר ציפיתי שדיבור יהיה לפני בניית גדר מסיבית מסביב לצד השני. הפרדה ולחימה אף פעם לא יהיו פיתרון צריך לדבר (מי אמר את זה?). אז תדברו, ועדיף שלא תעשו את זה דרך הפורום (שהוא פורום אקטואליה דרך אגב) אתם יכולים לעשות זאת דרך ICQ או MIRC או ODIGO מצידי. בכל מקרה תפתרו את הבעיה בינכם. שאר הפורום לא צריך להיות שדה הקרב שלכם.

EverMan

New member
ניסיתי כבר ...

כל מה שהוא מסוגל להגיד לי באי סי קיו או במירק זה : אתה תעמולן אתה שמאלני אתה ממציא עובדות (לאחר שאני ממש מחפש בשבילו בספרים). אתה משקר (למרות שאני מביא לו עובדות). אני מאסתי בשטויות שלו. ושכל אחד יעשה את הבחירה שלו , לא צריך להכריז על זה , צריך פשוט לא להתייחס.

למעלה