הכרזה דלק BYRON שוב בארץ

Y99

New member
מחירי דלק.

לבקשתך..... 5% 75 ש"ח יח´ קרטון (4 יח´) 65 ש"ח ליח´ %10 85 ש"ח" " " " 75 ש"ח ליח´ 10% למנועי 4 פעימות 95 יח 4 יח בקרטון לפי 85 ליח´ המחירים הם לדלק אומגה. אני לא רוצה לפרסם את שם החנות מכיוון שלא קבלתי את אישורו לכך ואיני יודע אם הוא מעונין לפרסם מחירים באינטרנט. חלק גדול מהמטיסים בצפון יודעים במי מדובר...כך שהמחירים הינם נכונים המחירים נכונים לתאריך 22/4/02 תאריך קניה אחרון שלי. תן לי מחיר לקניה מרוכזת עבור העמותה ואני יעביר לחברה את הנתונים [email protected]

תודה על המידע

היי, אני מאוד מעריך את עזרתך ותודה על המידע. אני חושב שכולם יודעים ממילא באיזה חנות מדובר אבל בהחלט אכבד את בקשתך. בכל אופן דלק הביירון יקר באופן משמעותי ממורגן ואין מקום לתחרות על מחיר. אם דלק מורגן עונה לך על הצרכים, אז תשאר עם המורגן בשלב זה. אני מעריך שהדלק של מורגן פחות טוב מהביירון רק בניואנסים כך שלרוב הצרכים הוא יהיה מספיק טוב. דרך אגב, דיברתי עם מורגן בארצות הברית ושאלתי לגבי תכולת השמנים: גם האומגה וגם הקול פאואר מכילים 17 אחוז שמן ביחס של 60 אחוז שמן סינטטי ו40 אחוז שמן קיק (שלא עבר תהליך Degumm - כפי שגם מוצהר אצליהם באתר). כאשר הקול פאואר הוא על טהרת השמן הסינטטי. לא שזה ממש נורא אבל מי שמבין את המשמעות יבין גם את המקור לפערי המחיר והאיכות. (קריאת כל החומר באתר ביירון העברי יעזור להבין את העיניינים טוב יותר - www.tisan.co.il/byron.htm בברכה אבי ורטהיימר

למעלה