הכרזה דלק BYRON שוב בארץ

הכרזה דלק BYRON שוב בארץ

שלום רב, למי שהתגעגע לדלק BYRON אני שמח להודיע כי קיבלתי את הנציגות של חברת הדלקים BYRON והבאתי לארץ מבחר דלקים. כחלק מהסכם הנציגות, תרגמתי את כל האתר של BYRON לעיברית, שווה לקרוא. במלאי דלקים לטיסנים, מסוקים, מכוניות ממגוון סוגים. הכנסו לאתר שלי לפרטים נוספים, מחירים ומפיצים. בשלב זה ניתן להשיג את הדלק במודיעין, ירושלים, באר שבע והוד השרון. מעוניינים להפיץ דלק BYRON באיזורכם? צרו קשר. בברכה אבי ורטהיימר

dsadsa

New member
ורטהיימר ???

אני קניתי ממך דלק של טיסן חיפה מה ההבדל בינו לביירון הזה ?? יראו הבדל משמעותי בכלל במנועי קוקס ? ומה המחיר של 5 אחוז ו30 אחוז ? תודה

הבדל בן הדלקים ומחירים

היי, המחירים של הדלק מופיעים באתר לעניין השוואת הדלקים: השקעתי שעות רבות בתרגום האתר של ביירון ויש את כל המידע בצורה הכי מלאה ומפורטת שאפשר. בכל אופן אני חושב שבגלל פער המחירים בן הדלק של טיסן חיפה לזה של ביירון אני ממשיך למכור גם את הדלק של טיסן חיפה למרות שאני מייבא בעצמי את הביירון. לא כל אחד מוכן לשלם 50 שקל יותר על דלק מסוקים המשובח ביותר. מי שרוצה לקנות דלק סביר במחיר זול יקנה דלק תוצרת הארץ. ומי שמחפש את הכי טוב או מי שכבר יודע מה זה ביירון ישלם קצת יותר. מבלי להכנס לכל התורה אומר שעיקר ההשפעה היא בעבודה חלקה ונקייה ושמירת חיי המנוע לטווח ארוך. בברכה אבי ורטהיימר

עופר צור קשר

היי, נעלמתם לעין יהב ומאז לא שמעתי מכם. ובכלל מה שמעתי שכבר אי אפשר להטיס בעין שמר??? בברכה אבי ורטהיימר

Y99

New member
חשבתי שרק לאריה יש בעיה בשיווק....

1. בעבר הלא רחוק קניתי את הדלק הזה ב75 ש"ח ל5% גלון בודד ו 65 ש"ח ל4 גלונים אז למה אתה דורש 95 ש"ח. 2.המחיר עלה ב יותר מ 25% למה????????? 3. נכון אתר יפה + פרוט לפי דעתי האישית עדיין לא מצדיק את המחיר. 4. אני הטסתי עם הדלק הנ"ל באמת דלק מצוין אך אני לא מוצא הבדל בינו לבין אומגה. (המעבר היה בגלל חוסר דלק בארץ). 5. תכנסו לאתר ותראו נתונים. 6. אני כנראה נישאר עם האומגה עד להורדת המחירים. 7. אני עוסק בקידום מכירות פרסום ושיווק ובזה אני מצטיין..
אתה עושה בדיוק את אותה הטעות שאריה פישמן עשה .תוריד מחיר = תמכור הרבה בסוף המשוואה הזאת תשאר עם לקוחות רבים ומרוצים. 8.תחשוב על זה. בכל אופן בהצלחה.

Y99

New member
http://www.morganfuel.com/modelfuel

http://www.morganfuel.com/modelfuel.htm

jeblesh

New member
הממממ

מאיפה לך אים אפשר להוריד תמחיר או לא תגיד לי? תפסיק לימתוח ביקורת אל אנשים בלי להחניס את עצמך לנעליים שלהם... אתה לא יודעה כמה עולה ליצר את הדלק ומה מעורב בו אז אתה בטוח לא יודעה כמה הם יחולים לרדת אים ביכלל...!!!

Y99

New member
תגובה

הריי הדלק נמכר בעבר בארץ במחירים נמוכים הרבה יותר... והאומגה להזכירך גם כן ביבוא... ועדיין לא מגיע ל 95 ש"ח לגלון אני קונה אותו ב 65 ש"ח אני מוכן לבדוק מחירים בעולם ולפרסם אותם כאן.

jeblesh

New member
תישמה

אתה יודעה כמה עולה לבחור הגלון? אני מניח שלא! אתה יודעה כמה עולה להאביר חומרים כמו דלק מנתול בדוער \ באוניה \ במתוס? אני מניח שגם לא! אתה יודעה כמה הו משלם סחר דירה על המחסן שבו הו מחזיק את הדלק? אני מניח שגם לא! אתה יודעה כמה שעות הו מבזבז בברורים העברות מישלוחים ביטוחים על המישלוחים וכוליי? וגם את זה אני מניח שלא בקיצור אתה לא יודעה כמה עולה לו אז למה אתה מאשים אותו ביקרנות עייך לך מוסג אים הו לוקח 3% לעצמו או 300% אבל אתה "מאשים" אותו בזה שהו זה שאחראי למחיר גבוהה של הדלק בלי לדעת ביכלל ועגב מלבורו עלו ליפנה כמה שנים טובות 7 שקל והיום זה נירעה לי לא פחות מי 14 שקל זמנים מישתנים וגם המחירים וזה כימעת ולא קשור למוחרים זה יותר קשור למדינה שלנו....

ofersi

New member
דלק ביירון

בעבר שווק הדלק ע"י אחד מהתחמנים הגדולים של הענף (בלי להזכיר שמות), הדלק לא היה נקי לחלוטין ובמילים אחרות לא הדלק שיובא לארץ הוא הדלק שנמכר, כדאי לבדור בחברת האם את האמיתויות. לא חשוב איזה דלק תבחרו, העיקר שתבחרו מה שבאמת שמתאים לכם,ולא מה שמספרים לכם שמתאים. לכל התמהים על מחירי הדלק, ובכן ידידי יש שוק, קונה מוכר, תרצו איכות, תקנו יותר יקר, תרצו פחות איכות תקנו יותר זול. את הארנק שלכם אתם מוצאים מהכיס, אז בואו נהיה פחות אגרסיבים למוכרים, הם צריכים להתפרנס ואנחנו לקנות. מה לעשות אלו חוקי השוק, אפשר להתמרד, אבל לא להתלכלך אני ממליץ לשרון פירס ידידנו להפיץ טבלאות השוואה לגבי סוגי הדלק הקיימים בארץ, משמעותם, לאיזה סוג מנועים הם מתאימים, מי היצרנים (אפשר גם קצת מידע על היצרנים), מי המשווקים המורשים ואולי חשוב אבל לא הכיכמה זה עולה לנו שאו ברכה לכולם ולכל הנעלבים אתכם הסליחה מראש עופר סיננסקי ג´ט קלאב

מחירים ושות

אורן Y99 , יש דלקים זולים יותר ובאיכות סבירה בהחלט וזה באמת בסדר להשתמש בהם. אבל ביירון נחשב כדלק הטוב ביותר בעולם וכך גם עלותו. גם אלו שנוסעים בביואיק לא תמיד ממלאים אוקטן 98 כהמלצת היצרן ונוסעים עם דלק 95 אוקטן- זה לגיטימי וזו בחירה חופשית של כל צרכן וזה לא אומר שבגלל שאוקטן 98 יקר יותר צריך להפסיק להציע אותו. אתה יודע שאוקטן 98 רק מאפשר נסיעה נעימה יותר ושומר יותר על נקיון המנוע אבל לא כל אחד מוכן לשלם את הפער וכך יהיה גם עם הביירון. אני מזמין אותך לקרוא בעיון את האתר של ביירון בעברית ותנסה לדמיין האם יש בכלל בסיס להשוואה עם דלקים תוצרת הארץ. ספקי סחורה סבירה, יש מספיק ואני באופן אישי בחרתי להכנס לנישה אחרת, של יבוא דברים אקסלוסיבים ויוקרתיים. הדלק ביירון יחד עם המנועים של רוסי היוקרתיים, המסוקים החשמליים היוקרתיים ועוד כמה דברים שטרם נחשפו. בברכה אבי ורטהיימר

לשד

New member
דלק, שיווק ושאר ירקות

רבותי - כל מוצר והשוק שלו. Y99, בתור מבין בתחום השיווק ומכירות אתה ודאי מכיר את המושג עלות\תועלת. במשוואה הנדונה העלות נתונה. לגיטימי וחובה לנהל משא ומתן ולהוריד מחיר ככל הניתן. אני אישית מעדיף לקנות מספק אמין. מה הכוונה, כמוך אני עוסק בשיווק ומכירות בחום ההיטק כבר למעלה מ 20 שנה וזו המומחיות שלי. בסיום המשא ומתן שני הצדדים צריכים להיות מרוצים - קרי אם יכולתך הביאה לכך שנהלת משא ומתן והורדת מחיר באפן שהספקמפסיד יש לו שתי אפשרויות: או להגיד לך עד כאן, אין אפשרות! ואו להסכים למחיר לא משתלם לו, אך לפתור את הבעיה שנוצרה לו (רווח) בדרך אחרת. אני אישית מעדיף לבחור ספק הפועל מתוך האופציה 1. כיוון שכך נותר הארגומנט של התועלת: לדעתי זה עניין אישי ולא לכלל. כל אחד וטעמו הוא. יש טיסנאים שלא מבינים ולא רוצים להבין. שליש מזמנם בשטח הם "מבלים" במלחמה בלתי פוסקת בכייון הסיכה, הסרק ומה לו. אם הם נהנים מזה, מי אנו שנלין. אם התועלת בין שני סוגי דלקים לא משמעותית עבורך - לך על המחיר. אני אישית לא אוהב את הדרך הפופולארית כל כך בפורום להפעיל לחץ קבוצתי על ספק. אני מניח שעל כל לקוח לא מרוצה מספק X, יש אחד מרוצה. כוחות השוק יעשו את שלהם: אם דלק X יקר ותועלתו לא מורגשת, אזי מחירו ירד. אם מחירו ירד כתוצאה מ"שיפורו" על ידי הספק, אזי טיבו ירד וזה יתגלה מהר, ואו שהספק יבין שאין שוק בארץ לדלק שלו, ויחפש פתרון אחר. אגב: מצאתי לדלק ה BYRON תכונה נוספת טובה: הצלחתי להצית איתו בקלות בתנאי רוח חזקה את הטיסן שלי לאחר שזה נפח את נישמתו בעין-יהב בשבת שעברה. בטיסן הבא אנסה להצית עם דלק אומגה ונראה את ההבדל.
בברכה עמרם

אסף ו

New member
עם כל הכבוד לדלק טיסנים...

ההשוואה לדלק מכוניות מטופשת ומיותרת, ממש אין קשר. דבר ראשון הבחירה בין סוגי הדלק למכוניות (אוקטן 89 נטול 95 וכל השאר) היא של הנהג במגבלות הוראות היצרן, אם הנהג רוצה דלק שיטיב עם המנוע שלו הוא ישלם יותר כמובן, אבל - וזה אבל גדול (כמה אבלים למען האמת) מחיר הדלק הטוב יותר וכל שאר הדלקים כמובן ק ב ו ע!! בכל תחנות הדלק (למעט הבדלים של מספר אגורות שמשנים רק אם אתה מתדלק מטוסי סילון
). אין יצרנים שונים (לפחות אתה לא יכול לדעת של איזה יצרן הדלק כשאתה מתדלק) הכל אותו דבר אם תתדלק 98 בפז בדלק או בדור תקבל אותו מוצר בדיוק! אני רוצה לראות מה יקרה אם פז יחליטו להכריז שהם מעלים את מחירי הדלק בעשרות אחוזים ויצאו בהכרזה שהדלק שלהם יותר איכותי, אני מבטיח לך שתוך שבוע אין להם לקוחות (חוץ מאלה שיתקעו לידם בלי דלק). אני לא מבין בזה הרבה אבל אני מאמין שטיסן חיפה משתמשים באותם חומרים כמו ביירון ושאיכות החומרים שלהם לא ירודה (ותקן אותי אם אני טועה) ואם ביירון מוסיפים עוד איזה חומר שעולה דולר לחמש ליטר(ושוב- תקן אותי אם אני טועה) אין סיבה שהדלק שלהם יהיה יקר בעשרות אחוזים מזה של טיסן חיפה. שוב- אני מסכים שאם אכן הדלק איכותי יותר הוא ימכר יותר יקר, אבל כל עוד שניהם פועלים טוב אין סיבה להגזמה מופרזת במחירים.

jeblesh

New member
אתם הורגים אותי אחד אחד

תגידו מישהו היתעצבן שהו ראה בחנות אגבניה מרובעת שאולה בערך פי 4 מי אגבניה רגילה ? מה הקתה אני לא מבין טוב לכולם אים הדלק שאתם מישתמשים בו? סבבה למה כול פעם שמישהו יוצה אים דלק כולם מראים סלידה ואומרים "יקר"\"עובדים אליינו" וכול מינה דברים בלי להישתמש וליראות ביכלל אני אישית לא מישתמש בדלק אבל ראיתי אייך נירעה מנועה שעובד אים דלק לא אייחותי המנועה מזוהם ודורש תיפול וגם נהרס מהר יותר אני מניח... וראיתי אייך נירעה מנוע על דלק טוב במיקרה הזה הדלק של אריה מי תחביב צפוני שמוצי שמן שקוף מהאגזוז סמתי את היד שלי בפתח האגזוז לכמה שניות והי היתה אים קצת שמן שקוף לגמרה והפליתה אפילו לא לבנה נירעה יותר כמו אדים שיוצעים מהאגזוז לעומת זות פליתה של דלק אחר שהיה מעוד פופולרי מיזמן מי מנועה של בננה הוצי עשן לבן וסמיך ממש מחניק בקיצור עולם אחר מי שלא צריך לא טודה אבל למה להחלית ולהגיד שזה לא טוב?? אסף אף אחד לא מפסיק ליצר את הדלק שאתה מישמש בו ביגלל שמיבאים דלק חדש סחקול זה אוסה רק טוב שיש תחרות...!!!

מותר לאנשים להביע דעה

היי, יש יבואנים שמביאים לארץ סחורה ולא מצטיידים בחלקים, לא נותנים שרות ולא מספקים שום מידע ואף מטעים את הלקוחות עם מידע שגוי, מספקים סחורה באיכות ירודה, משקרים, ובכל זאת ממשיכים לקנות מהם, העיקר שהם מוכרים בזול. ככה אנחנו הצרכנים הישראלים, נותנים שידפקו אותנו העיקר שיהיה בזול. לעומת אותם יבואנים, אני משקיע ימים רבים בהכנת חומר בעברית על כל מוצר שאני מייבא, אלפים רבים של שקלים בהצטיידות בחלקי חילוף עבור הציוד הנ"ל ועוד מאות שעות בהכנת האתר שיכלול את כל המידע שיקל על האנשים להחליט ולבחור (ראה דוגמת המידע על הפיקולו, מנועי רוסי, שלטים והדלק). את הדלק ביירון כבר הבאתי לפני שבועיים ולא פרסמתי ברבים כי חשבתי שמן הראוי שתרגום האתר יהיה מוכן לפני שאני מוכר את הגלון הראשון. הכל כדי לכבד את הלקוחות. אני אמנם זוכה על כך להערכה מרבים אבל הם כפי שידוע, הרוב הדומם ולמרות שהביקורת השלילית מעטה היא צורמת לי כי לא משנה שאני עושה מאמצים כבירים לתת ללקוחות שרות מעל ומעבר בסגנון זה, אני מקבל את ביקורות הנ"ל. ולעניין הסגנון. זה באמת לא נעים שמישהו אומר שדעתך מטופשת - יש כאלו שמכבדים אותך יותר ויש שכבוד הדדי פחות חשוב להם, אבל זו אופייה של דמוקרטיה ומותר לכל אחד לומר הכל. ולמרות הכל אני דווקא שמח שמגיבים לעניין, אפילו שזה לא מחמיא. תאר לעצמך שכל מי שלא היה מרוצה היה שותק, אז איך הינו יודעים מה דעתם של הלקוחות הפוטנצייאלים. אז אדרבא, כל מי שיש לו דעה שיכתוב אותה ולא משנה כמה מנומס ומכובד הסגנון שלו. אני לא מצפה מאף אחד שיתאמץ להשתנות ומספיק לי שהוא מביע דעה ואפילו אם היא כוללת סגנון לא מכובד דיו. לעניין המחיר - זה לא שאני מרוויח הון, זה פשוט עלות היבוא שיקרה יותר ממה שעלות היבוא של הדלקים של המתחרים. (וזאת מבלי להזכיר את הקומבינות של חלקם) אני מצידי אמשיך לשרת אתכם הטיסנאים, ובזכות הביקורת שלכם אשתדל גם תמיד לשפר, ותודיך נתונה לכם על כך. בברכה אבי ורטהיימר

Y99

New member
היי...

כמו שאמרתי בהתחלה אני חושב שהדלק מ ע ו ל ה והמתחרה היחידי שיש לו בארץ זה האומגה. אני אישית לא נוגע בדלק של טיסן חיפה ולא בדלק של אריה. גם ככה כל החלקים והאביזרים של הטיסנים יקרים מאוד וכן אני מנסה לחסוך ולשמור על פרופורציות בענף. אני חושב שאף אחד לא עובד בחינם וכן אתה צריך להרוויח כדיי שתוכל להמשיך לשרת אותנו ושני הצדדים צריכים להיות מרוצים. תוריד מחיר תקבל יותר לקוחות (כולל אותי ) יותר לקוחות יותר כסף וכך כולם מרוצים.משוואה בדוקה תאמין לי. החשיפה שלך ללקוחות חדשים שיגיעו בעקבות הדלק תהיה גדולה יותר אז יש רווח כפול.וכדור השלג רק יגדל. אתה בכיוון הנכון יש לך אתר נפלא למכירות און ליין (היחידי בארץ) אז קדימה צא לדרך. אני יהיה מוכן אפילו להעביר את הדלק לעמותה שלנו בצפון ללא כל רווח ולעשות עבורם קניה מרוכזת(כולנו חברים). אני לפחות פעמיים בשבוע נמצא במרכז.

בכמה באמת נמכר היום הדלק

היי, תודה על תשובתך ואשמח לספק לחברה שלך דלק. עקרונית הייתי מעדיף אם תיצור עימי קשר טלפוני כדי לברר איך אוכל להוזיל עבורכם את הדלק. יש לי מפיץ באיזור קרוב לחדרה ואני מקווה שבאמצעותו נוכל להוזיל לכם את הדלק לכמות מרוכזת. בהודעה קודמת רשמת שקנית דלק אומגה ב65 שקלים- האם מדובר ברכישה בשבועות האחרונים או לפני מספר חודשים (זה נתון חשוב כי שער הדולר השתנה דרמטית. דבר נוסף, הייתי שמח אם יש למישהו ידע לגבי מחירי ביירון מול אומגה בעולם. הייתי מבקש ממי שמוכן לרשום כאן בכמה הוא קונה את הדלק שלו בזמן האחרון כי נתונים אלו שעשויים לאפשר לי להוזיל את העלויות שלי אצל הספק בחו"ל. הוא מעוניין לא פחות ממני לחזור ולמכור את הביירון בארץ ובגדול. נכון להיום הדרך היחידה להוזיל משמעותית את הדלק זה למכור את הדלק בהפצה ישירה ולא באמצעות מפיצים, בשלב זה אני מעדיף לנסות לעבוד עם מפיצים למרות שזה מייקר (בגלל פער התיווך) כי כך אני חושב שהטיסנאים יוכלו לקבל שרות טוב יותר באיזור מגוריהם. תעזרו לי במידע זה ובסופו של דבר זה יחזור אליכם עם מחירים טובים יותר (כך אני מקווה בכל אופן). בברכה אבי ורטהיימר

למעלה