הכרות

• פותח הנושא ERCV
  • פורסם בתאריך
../images/Emo45.gif להשתלב....זה מה שצריך לעשות.

לא חושבת שבאים לריב .אלא נפגעים במהירות-ולא רואה סיבה לכך-----כי אין כוונה מכוונת לפגוע. לי מפריעה הביקורת בפתיחה.זה כמו שיכנס אלי אורח וכבר יהיה לו מה להעיר ולבקר.....לא מנומס לדעתי. מגי...את רואה....כל החיים לומדים.

סימפתי

New member
צרכים של חברים חדשים, תשובה ל grace

grace יקרה את צודקת שהפורום הנוכחי אינו עומד מייד בצפיות של החברים החדשים. יש הרבה מה לעשות כדי לענות על הצרכים. עד כמה שידוע לי, אין כל קליקות בפורום. כל חבר חדש מתקבל בברכה אמיתית. בהצלחה לכולנו!

גאיה ק

New member
עצוב היום

ולא ברור לי למה ואין לי כח לחשוב על זה אך הצחיקה אותי תגובתך.. את גם אשה מצחיקה. (דברים שרואים מפה)

חבר'ה לא הייתי כל היום בבית אבל אני

רואה שכלום לא משתנה. תמיד יש את אלה שנעלבים מכלום, תמיד יש את אלה שיורדים על אחרים בקלות. לא מספיק? נהרגים לנו נפצעים לנו והכל בוער. מה קורה? אי אפשר להרגע? לפרגן? להיות יותר סבלניים? אם לא יהיה כלל ברזל בפורום של שמירה על כבוד הכותבים הפורום פשוט יתמוטט וחבל. יש די אנשים כדי להעלות את הפורום........ או אולי הפתרון לא להתיחס לאנשים חדשים שנכנסים והורסים מלכתחילה כל חלקה טובה אנא בואו נגלה יותר חמלה, אמפטיה וסימפטיה זה לזה

מאיר פז1

New member
../images/Emo45.gif צפורת // אחחחחח

איך שאני אוהב // את ההודעות הענייניות שלך
אגב // זה --->
ביטוי לסולידריות // מקוה שלא יתפרש כפי שאחרת כאן פירשה // כתנועה מגונה.

בקר טוב מאיר. אני מפרשת את היד

ששלחת כהושטת יד. תודה . אני מקווה שעוד אחדים יסכימו...... שתהיה לנו שבת שקטה ומשעממת........

מאיר פז1

New member
אגב // צפורת // היכן הסתובבת אתמול?

נכון // שתהה שבת משעממת לכל מה שקשור // לאזרחינו // אחינו // בצפון.

מאיר פז1

New member
מגי // ../images/Emo24.gif

כשמלאכתם של
נעשית כל כך טוב. לא נותר לי // אלא לשבת בצד // לחייך // ולהיתמוגג מאושר

magy

New member
קול קול קול קול קול קול ../images/Emo3.gif

השמעתי קול.......
איזה מטורף זורק טילים לפני שמונה בבוקר? דפקטים..... לפני שבוע עשו לי השכמה בחמש בבוקר...... אני עוד אלמד אותם שלפני 12 בצהריים אין עם מי לדבר........ וחבל על הזמן..... זה לא נחשב ולא נספר. אחר הצהריים על כוס קפה.........מילא. אבל בבוקר? ככה קובעים איתי פגישה? לפני שהתרחצתי? מאיר, איזה צדיקים, מה צדיקים.......מי צדיק? צדקה תציל ממות.........

למה לא אמרת קודם??? ../images/Emo2.gif

היינו בטוחים שאת רוצה להשכים - לעבודת הבורא, לניקוי פנלים, לסריגת כובעי צמר ואפיית עוגות לייקעך... תירגעי, מגי, אנחנו עובדים על זה. תוך שבוע שבועיים (עד שנה) לא תהיה השכמת-אזעקה בבקרים... בוקר טוב לך ולכוווווווווווווולם.

magy

New member
בוקרררררררררררררררררררררר טוב

אשה מההרים.................... קחי בדיחה..........מהמייל אולי את שלחת לי.........חחחח כבר לא זוכרתתתתתתתת אבל את התמונה...... את שלחת. זה בטוח.
אחמדינג'ד מצלצל לבוש ומספר לו: "אדוני הנשיא, אני מצלצל לך מאחר והיה לי חלום" "איזה חלום, אחמדינג'ד?" "אני חלמתי כי ארה"ב נבנתה מחדש, ועל כל בית היה דגל" "ומה היה כתוב על אותו דגל?" "אללה הוא גדול, אללה הוא אדיר!" בוש: "אתה יודע, אחמדינג'ד, טוב שצלצלת אלי כי גם לי היה חלום. בחלום שלי טהרן נבנתה מחדש, וגם שם על כל בית היה דגל." "ומה היה כתוב על דגלים אלה?" התעניין אחמדינג'ד. "אינני יודע" משיב בוש: "אינני קורא עברית "

למעלה