הכרות

• פותח הנושא ERCV
  • פורסם בתאריך

ERCV

New member
הכרות

אני אלמנה בגיל 52 , מעוניינת ליצור קשר עם גבר בגילאי 55-59 אלמן שיש לנו את הכאב המשותף אסון שקרה לנו בעל כורחנו לידידות וחברות .

מאיר פז1

New member
../images/Emo45.gif איזה יופי // אחחחח .

תשימו לב חברים יקרים // זה פורום הכרויות... כל הכבוד לך גבירתי // ואני מאחל לך למצוא מהר ככל האפשר את החבר // ידיד המתאים.

ERCV

New member
פז

באמת צר לי עליך לדעתי אתה צריך פסיכולוג או מעבר לזה ולא את אתר תפוז.

למה את תוקפת, יקירה?

אנא, קראי שוב את דבריו של מאיר פז. כפי שהבנתי את דבריו הוא התכוון רק לטוב.

מאיר פז1

New member
../images/Emo2.gif גבירתי היקרה

באמת ובתמים פירגנתי להודעה המקורית שלך ואת איכשהו // החלטת שדברי נועדו ליפגוע אין לי יותר מה להוסיף // ואני עדיין מאחל לך לימצוא את החבר // הידיד המתאים.

היי לך ercv פז ממש לא התכוון למה

שאת הבינות. אצא מהנחה שזה בגלל שהעצבים של כולנו קצת מתוחים מדי. הפורום נועד להיכרויות אבל גם לחלק מחשבות, רגשות, לשתף בדברים שקורים לנו וכו' אנחנו משתדלים שהאוירה תהיה חיובית ולא התקפות. מקווה שתתשתלבי ואם בן זוג לא תמצאי לכל הפחות חברים וזה הרבה......

ברוכה הבאה ../images/Emo45.gif

שמחה שהגעת לכאן. אני מקווה שתצטרפי אלינו גם לשיחות ולדיונים ואולי, בין השורות, תמצאי לך גם בן זוג. שיהיה לך יום נעים ושקט.

magy

New member
הייי

איזה יופי // אחחחח . מאיר פז1 09:50 | 27/07/06 תשימו לב חברים יקרים // זה פורום הכרויות... כל הכבוד לך גבירתי // ואני מאחל לך למצוא מהר ככל האפשר את החבר // ידיד המתאים. אני מתאמצת למצוא דופי בתגובתו של מאיר אבל חרף כל המאמצים, אני לא מוצאת. ואם הוא זקוק, בגלל הודעה נורמלית, לפסיכולוג אז כולנו זקוקים לאישפוז דחוף............ הלו,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, "כולם" להרגע ...............מלחמה האדמה שותה דם.............. את דם בנינו.............. כולה, האיש עשה לך קבלת פנים, ראשון לפני כולם. מה רע בזה?

סימפתי

New member
הסבר לאי ההבנה בין ERCV למאיר פז

ERCV מדגישה בעצבות רגשית, את היותה אלמנה, ואת רצונה למצא בן זוג אלמן, שעבר חוויה טרגית דומה. מאיר פז, בכותרת "איזה יופי, אחחחח" יכול להתפרש כהתעמרות במר גורלה של ERCV וה "אחחחח" מתפרש כ- חה, חה, חה... כלעג ושמחה לאיד. גם סימן הבוהן למעלה עשוי להתפרש כ "כן ירבו". מכאן נובעת אי ההבנה. מאיר פז אינו זקוק לפסיכולוג, עליו להיות בהיר ומובן יותר.

magy

New member
מה שמתפרש על ידי אחרים

אינו מה שמאיר התכוון ......... גם את המילה "נח" אפשר לפרש באלף פרושים.......... פסיכואנליסטיים, פילוסופים, הגותיים. לא רלוונטי סף הרגישות שלנו.........במשבר.......... זה הכל....... במקום למצוא דופי בכל מילה ...........עדיף לחפש את הקבלה והחברות......... ובכלל, למה לנתח כל הזמן את כולם........ואישיותם? זה לא פורום פסיכיאטריה...............!!!!! יש להתייחס לגופן של הודעות ולא לגופם/נפשם של אנשים........ כולם פסיכולוגים בגרוש...........פתאום.................... לא להתפס לקטנות.................כל הזמן............ המצב לא מאפשר קטנוניות (אני לא פונה אלייך בכלל........סתם בכללי) אתה, אולי באמת...................פסיכולוג/פסיכיאטר............ אני שמה לב לדקויות............שבאבחנותיך....

סימפתי

New member
בא לברך ויצא מקלל - תשובה ל magy

כולנו מסכימים עם עובדה אחת. שמאיר פז התכוון לברך, והובן כמקלל... החובה מוטלת על כולנו, לחדד מסרים, כדי שיובנו חד משמעית ובוודאות. ההרג ב "פרשת כפר-קסם" וגם הפשלה ב "צאלים" לגבי האחריות של הפרויקטור? נבעו כתוצאה מאי דיוק במסרים. "אללה ירחמו" הובן אחרת על ידי צמרת הפיקוד. את מוזמנת לעיין בפסק הדין של בית המשפט העליון. אגב, כאן נקבע לראשונה, המונח של "פקודה בלתי חוקית בעליל"!

grace5

New member
ERCV

שלום לך, ERCV אני חייבת לציין שיש לך חושים ממש בריאים. פה בפורום הם אינם אוהבים חדשים והצינה נושבת מכל תגובה אל חדש. , אני אדם שוחר שלום ואפילו החמאתי לשני שירים שהובאו לכאן ע"י אחת מהכותבות ששלפה אותן ממגירת העבר, את חושבת שהייתה מילת נימוס? חלילה וחוס? עד שלא רמזתי ברמז של פיל שיגידו לי שלום התנהגו אליי כאילו ירדתי מאיזה חלום, אומנם זה הכרויות, אך מזמן הפכו זאת לקליקה בבעלות אחת עם התנצחויות של כל יום וגם של שבת.

Yaara77

New member
לא נורא יקרה

הבה נביט על החיוב בהגדלה, ועל השלילה בהקטנה הבה ניתן לתקווה לגבור על האכזבה בהצלחה גם לך, גם לפותחת הרשימה ונמשיך לנסות.
יערה

צהריים לכולם וברוכים הבאים לחדשים.

כנראה סף הרגישות גבוה אצל כולנו. אל לך לקחת דברים באופן אישי ביחוד בוירטואליה......כי זה ממש לא אישי. אגב.....אני בכלל לא חושבת שמישהו צריך אישור ממישהו אחר להתקבל בפורום.זה פורום ציבורי וככזה כל אחד מורשה להביע את דעתו[כמובן בשמירה על כללי נימוס בסיסיים]להביע את דעתו לבקש הבהרות אם נפגע ממישהו או משהו. ככה אני נוהגת להיכנס לפורומים--לא מבקשת רשות מאף אחד. אז תרגישי חופשי לכתוב. בהצלחה

יערה מתוקה....אם תראי איך אני כותבת

עכשיו....אז תצחקי. באמצע נקיון הבית.......המים על הרצפה......וממהרת לסיים את המשימה .אחרת אצטרך את עזרתם של הקטנים שישמחו להתרטב..ואני אתקע עם העבודה. אז רצה לסיים..........מעדיפה לשיר לקטנה שירים בבית נקי חחחחחח.

ERCV

New member
תודה

תודה על התייחסותך וחבל מאד שזה כך כפי שתארת, לא נורא הם ישלימו עם המציאות ביי

צלליתה

New member
שלום גרייס, ברוכה הבאה ERCV

את יודעת גרייס ההודעה שלך ממש עשתה לי לא נעים כי לא נעים שככה חושבים עלי אז נכון, אני לא ממש זוכרת שאת אי פעם זרקת לי מילה טובה או התיחסת אלי מה שלא אומר שלא הייתי אמורה להתיחס אליך ולכן עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום הודעה שנכתבה על ידך, תחת השם הזה, בפורום (כמובן, יש אפשרות להאשים את מנוע החיפוש של תפוז שכידוע לכל הוא לא משהו) בכל מקרה אני מתנצלת אם פגעתי בך קחי בחשבון שהימים ימים קשים אנשים נעשים מאוד רגישים לעצמם, פחות רגישים לזולת אגב אני משוכנעת שאין כאן קליקות ואם יש, שמישהו יספר לי על כך מהר, כדי שגם אני אוכל להעלב אני מעולם לא פגשתי איש מכותבי הפורום התכתבי מעט מאוד במסרים אישיים מעולם לא שוחחתי בטלפון אז סלחי לי על חוסר הנמוס, ואנא, תני הזדמנות נוספת

סימפטי יקר...אי ההבנה....

כך הבנתי את הדברים, ואין לי שום ספק שמאיר פז שמח שסוף סוף מדברים כאן על הכרויות והפתיח שלו כוון לזה ולא חס וחלילה שמחה לאיד. מצד שני......כדאי היה לפני שקובעים קביעות ולהתקיף[מתוך מגננה]לשול שאלה קטנטונת:למה התכוון המשורר. בקיצור.......תקשורת טובה. אגב....שלא יהיה ספק-----התגובה של ercv נבעה מכאב עמוק --חיבוק גדול [האייקונים לא עוברים] יום טוב

magy

New member
שמישהו יסביר לי

למה מגיעים לפה חדשים כדי לריב במקום להשתלב.... ? לא מובן לי אבל אני עוד קטנה כשאהיה גדולה אולי אבין........

למעלה