הכרות

היי,אני חדשה:)

שם:קרן עיר:ראשל"צ גיל:19 תחנה התנדבות: מד"א חולון צבע אהוב:סגול תחביבים:too much אוכל אהוב:ספגטי ברוטב שמנת עם בשר
(יאממ!!) סרט אהוב:מוצאים את נמו..חחח תוכנית טלויזיה אהובה:משחק מכור איי סי קיו: 146946611 מסנג’ר: [email protected] תמונה:

meijin007

New member
זה התמונה? ציפיתי לתמונה אחרת מאותו

אירוע שבה צולמה בתמונה הזאת: )

ליהוש3

New member
ואני....

שם:ליהי עיר:ראשלצ' גיל:17 תחנה התנדבות:מד"א ראשון צבע אהוב:כחול תחביבים:מד"א, מחשב,כדורעף,שופינג.... אוכל אהוב:אוכל של אמא סרט אהוב: יומן האקסיות תוכנית טלויזיה אהובה: אני בקושי רואה ספורט מועדף: ריצה איי סי קיו: 202550311 מסנג’ר: [email protected] תמונה:

meijin007

New member
נו בסדר

שם:אסף ספיר עיר:כפר מימון גיל:19 תחנה התנדבות: מד"א שדרות צבע אהוב:בורדו תחביבים: לא מחבב כלום ואף אחד |פרצוףקשוח| אוכל אהוב:מרק כתום סרט אהוב: ממנטו תוכנית טלויזיה אהובה: לא יוצא לי לראות ספורט מועדף: לישון איי סי קיו: 68596208 מסנג’ר: [email protected] תמונה:

amitp

New member
טוב, למי שעוד לא מכיר אותי..

שם: עמית עיר: פתח-תקווה / באר-שבע גיל: 25 תחנה התנדבות: מד"א פ"ת/קראון צבע אהוב: בז' תחביבים: טיולים, מוסיקה, צלילה אוכל אהוב: כל מה שיש בו בשר.. סרט אהוב: שר הטבעות (בעיקר ספר אהוב..) תוכנית טלויזיה אהובה: משחק מכור ספורט מועדף: כדורסל איי סי קיו: 5796092 מסנג’ר: [email protected]

גם אני פה...

שם:מיה רוזנפלד עיר:ראשל"צ גיל:18 תחנה התנדבות:ראשל"צ צבע אהוב:אדום, תחביבים" שירה (פיתוח קול). סרט אהוב: מה נשים רוצות. תוכנית טלויזיה אהובה:השיר שלנו (למרות שכבר נגמרה העונה) ספורט מועדף:א"ג בוקר בבסיס... איי סי קיו: 125842546 מסנג’ר: [email protected]

EMT D

New member
אני

שם:שמעון בלום עיר:חולון גיל:33 תחנה התנדבות:ראשל"צ צבע אהוב:ירוק תחביבים" בישול ומוזיקה סרט אהוב: מלחמת העולמות. תוכנית טלויזיה אהובה:טלביזיה?? מה זה? ספורט מועדף:סלסה נחשב? איי סי קיו: 227969026 מסנג’ר: [email protected]

אהלן

שם- רועי גבאי עיר ראשל"צ תחנות התנדבות- אק"מ ראשל"צ- השפלה+ תחנת יפו עג'מי מרחב יפת"ח- זק"א יחידת חילוץ והצלה וחיפוש נעדרים. תחביבים- ירי מעשי בכל הכלי נשק-כדור יד עוזר מאמן שוער פה ושם. תוכנית הסרטים בערות הסרטים וAXM צוות לעניין. עבודה- קב"ט בשופר סל באיזור תעשיה הישן בראשל"צ במשרדים- משגיח על התווי קניה בטעות לא "יעלימו" אותם. ענייני משפחה- אחות בסיאטל ארה"ב נשואה +ילדה ג'נגית מדהימה. בת 29 אח בן 35 גר בגבעת עדה ישוב על יד נתניה שם אם אני לא טועה- נשוי + ילדה. יצירת קשר. מסנג'ר [email protected] ICQ 239067303

עידן כץ

New member
סתם מעניין

מי זה אח שלך? אני גר בגבעת עדה...מבחינה גיאוגרפית זה הרבה יותר קרוב לחדרה..ועוד יותר קרוב לבינימינה ולזכרון יעקב...

d d s s

New member
חח יפה יפה עידן

גם פה ניפגש הא? גם דאונוב פה אבל היא לא עונה לנו אלא לחברים שלה מהמדריכים.

roslook

New member
גם אני...

שם: רותם סלוק עיר: לא הייתי קוראת לזה עיר...מצפה טל אל {ליד עכו כרמיאל} גיל:19 תחנת התנדבות: מד"א עכו צבע אהוב: גווני כחול סגול... תחביבים: מחשב טלוויזיה ריצה ים אוכל האהוב: אוכל של אימא סרט אהוב: אין אחד ספציפי תוכנית טלוויזיה אהובה: אין ספציפי {לא יוצא לי לראות טלוויזיה} ספורט מעודף: ריצה אייסקיו : 325139354 איימל : [email protected] תמונה....אם הייתי יודעת איך להקטין אותה, הייתי יכולה לעלות אותה

nikonit

New member
מה שלומך? ../images/Emo24.gif ברוכה השבה../images/Emo70.gif

מצטערת על הנסיבות, מאחלת לך שמצב הקרסול ישתפר בקרוב. אגב, מה קרה שהחלפת יוזר?

roslook

New member
מממ...

החלפתי יוזר כי אלוהים יודע מה היה היוזר הקודם שלי, בכל זאת שנים לא הייתי פה... שלומי סדר....אומרים שאני יחייה:) מה קורה איתך?!

nikonit

New member
אני בסיידר ../images/Emo13.gif

שאני אזכיר לך? זה היה 'רותמתם' לגבי הקרסול, אם זה מה שהמע' הצבאית יודעת להצע לך, יש סיכוי שאין ברירה אלא לפתוח את הארנק של ההורים... מהעיתונות הבנתי שיש איזה עניין עם העברת חלק מהמערך לעבוד דרך קופות החולים, תבדקי אם יש אופציה לקבל הפניה לאורטופד אזרחי בקופ"ח. חוץ מזה, אני מציעה לך להתחיל להתעניין בשיטות לא תרופתיות לשיכוך כאב, תתפלאי אבל יש כל מיני כאלה, חלקן עובדות בצורה לא רעה בכלל. בתור התחלה תנשמי עמוק ותירגעי, כאב היא חוויה מאוד סובייקטיבית, וככל שתהיי יותר לחוצה, תחווי את הכאב יותר חזק. חוץ מזה, אם את כל הזמן מזיזה את הקרסול כדי לראות אם "עכשיו כואב" - אז תפסיקי! זה הכי גרוע. גם תפסיקי ללחוץ בכל מיני מקומות, לבדוק "איפה הכי כואב"! ועוד ואם כבר, אז מניסיון שלי ושל חברים, לא מידע רפואי בדוק - קודם כל, מניסיון של ידיד שנקע את הרגל בכדורסל, נקע חמור יכול להיראות רע מאוד, להישאר נפוח לאורך זמן ולכאוב מאוד, ועדיין זה "רק" נקע. דבר שני, בשלב הזה, כשהרגל כבר נפוחה, קרח מאוד לא אפקטיבי. עכשיו מתאימים דווקא קומפרסים חמימים, שירחיבו את כלי הדם, ויזרזו את ניקוז הנוזלים שהצטברו באזור (הקרח מצמצם את כלי הדם, ונועד למנוע את הופעת הנפיחות. הוא אפקטיבי מייד לאחר הפגיעה ובמהלך 24 השעות הראשונות פחות או יותר. המון בריאות

d d s s

New member
טוב נו... גם אני ארשום פרטים

שם-אנה שוסטר עיר-חדרה גיל-עוד מאט חוקית תחנת התנדבות-מדא חדרה צבע אהוב-כחול! תחביבים-חוץ ממדא יש לי גם... אני יודעת לסרוג, אוהבת ספרים טובים וסרטים מעניינים, לטייל ולבלות. הכי טוב! אוכל אהוב- זה בעצם מטבח אהוב, כל המטבח האיטלקי! וגם קצת מיפני וסיני. סרט אהוב- לא משנה, הסרט ברוסית. תוכנית טלוויזיה אהובה- אהבה או כסף. ספורט מועדף- אני בכלל לא ספורטאית אבל אם כבר אז כדורגל! אייסיקיו או מסנג'ר- אין! נעים מאוד!

afiksambol

New member
ואם כולם יקפצו מהגג, אני לא אקפוץ ?

שם: אפיק עיר (מושב, ליתר דיוק): ניר צבי (אי שם באיזור איילון) גיל: 27 וקצת (טוב, קצת יותר, אבל עדיין לא 28...) תחנה התנדבות: מד"א לוד (מה לעשות ? מישהו צריך לעשות את העבודה השחורה) צבע אהוב: סגול זה מספיק טוב ? (אחרי שהכתום והכחול הפכו פוליטים, הירוק שוייך לאוהבי הסביבה והורוד לפקאצות כמעט ולא נשארו צבעים...) תחביבים: כבר לא זוכר מה זה.... אוכל אהוב: שוארמה בלאפה (הדבר היחיד שאפשר לקחת ביד ומיד ובמקרה הכי גרוע לסיים תוך כדי המשך העבודה / הנסיעה....) סרט אהוב: שרק 2 (אחרי שראיתי אותו 3 פעמים רצופות במטוס בדרך מניו-יורק לארץ, גם אני מכור...) תוכנית טלויזיה אהובה: כל אחת שלא מופרעת באמצע ע"י המשפט הידוע "לוד - נסיעה לאמבולנס XX..." ספורט מועדף: פיתוח שרירי האצבעות בכף היד ע"י הקלדת שטויות בלתי פוסקת בפורומים שונים באתרי אינטרנט... איי סי קיו: 224334586 מסנג’ר: מי שצריך לדעת - יודע (ומי שמרגיש שהוא צריך לדעת ולא יודע יכול להגיש בקשה רשמית במסר אישי...) תמונה:

בעקבות כולם...

שם: תומר תורגמן. גיל: 18 עיר: רחובות. תחנת התנדבות: מד"א רחובות (שולטים!!!) צבע: אדום. תחביבים: כמובן מד"א, שעות על גבי שעות על המחשב,שיט+צלילה ,נהיגה-מוטוריקה בכללי. סרט: כל דבר שקשור בים צלילות ואקשן. סידרת טלויזיה: צוות לעניין. ספורט: לדחוף ג'יפים תקועים בזמני הפנוי... איסיי: 159857664. מדריכים 2005-שולטים!!! תמונה: (אני מימין)

למעלה