הכרות

הכרות

אני מזמן לא נכנסתי לפה אז יש פה חלק גדול של חדשים שאני רוצה להכיר אותכם תמלאו את ההכרות בתודה מראש שם:אבנר עיר:רמת גן גיל:23 תחנה התנדבות:כבאות והצלה רמת-גן צבע אהוב:כתום תחביבים:כיבוי אש, מחשב, טלויזה. אוכל אהוב:מילקי סרט אהוב: תחנה 49 תוכנית טלויזיה אהובה: אמיצים ספורט מועדף: לישון איי סי קיו: 307065881 מסנג’ר: [email protected] תמונה:

plasTc

New member
אני...../images/Emo153.gif

שם: ליאב ביטון עיר: דימונה גיל: 17 וחצי תחנה התנדבות: דימונה צבע אהוב: כחול (כמה נדוש) אבל גם ירוק תחביבים: מד"א, טניס, ריצה למרחקים ארוכים, גיטרה, מחשב, חברים, מועצת נוער ועוד אוכל אהוב: צ'יפס סרט אהוב: אין משהו ספציפי, אוהב סרטים תוכנית טלויזיה אהובה: מכושפות, חברים וכאלה. ספורט מועדף: טניס איי סי קיו: 178400556 מסנג’ר: [email protected] תמונה: מצ"ב

חיש מהר ../images/Emo26.gif

שם: אריאל עיר:קדימה גיל:18 וחצי תחנה התנדבות:מד"א נתניה צבע אהוב: כחול, שחור וכד'... תחביבים: התנדבות, הדרכה ושטויות שאסור לכתוב עליהן בפורום הנכבד
אוכל אהוב: חומוס, פלאפל סרט אהוב: ליאון תוכנית טלויזיה אהובה: הסימפסונס ספורט מועדף: כדורסל איי סי קיו: 156787420 מסנג’ר: [email protected] תמונה:

Post War Dream

New member
דלת #3

שם: רומן עיר: אסור לקרוא לזה עיר יישוב: מצפה רמון גיל: 17 תחנה: מגן דוד אדום - מצפה רמון צבע אהוב: כתום ואחריו כחול תחביבות: מד"א, מוסיקה, רכיבה על אפניים, ריצות, טיולים וקמפינג, ועוד הרבה.... אוכל אהוב: אכיל...סתם אממ שווארמה ספורט מועדף: הוקי איסייקיו: 320642135 מסנג'ר: [email protected] תמונה: מצורפת בזאת

התמונה אתמול לא הצלחתי לעלות אותה

אז עכשיו אני מעלה תמונה שלי תרגיל חילוץ לכוד מרכב

אללה נעשה גם

שם:חן עיר: מודיעין גיל:20 תחנת התנדבות: מודיעין/ראשון אוכל אהוב:סושי סרט אהוב:משתנה כל יומים בערך ככה שאין אחד תוכנית טלויזיה:סימפסונס ספורט מועדף: כדורסל איציק: 86945768 מסנג'ר: [email protected] תמונה: לא בנמצא

ambu

New member
לא מפחד ולא מפחד......

נה נה בננה.... תיזהרי אני עוד יעלה תמונה...כשאני אהיה בבית....אני עכשיו אצל חבר

ambu

New member
איזה תמונה את מעדיפה.....

שלך בתור די ג'יי או בתור זמרת בהצגה של המדריכים....

את התמונות האלה אני רוצה לראות

חן..באמת..איך נתת שיצלמו אותך? בתחנה אף פעם לא הצלחנו (מלבד פעמים בודדות)

Seidman

New member
הפורום הזה זכור לי מאיפשהו

שם:זיידמן. גיא זיידמן. עיר:חיפה גיל:19 תחנה התנדבות:חיפה צבע אהוב:כחול ים תחביבים:אם אספר עוד עלולים לעצור אותי. אוכל אהוב:אוכל צבאי.
סרט אהוב: לב אמיץ. תוכנית טלויזיה אהובה: מזה טלוויזיה? כשאני יכול אז משחק מכור. ספורט מועדף: כדורגל וכדורעף איי סי קיו: *237047641* מסנג’ר: *[email protected]* תמונה:

למעלה