הכרות

A לוןA

New member
גנבת לי ת'רעיון

מי - A לון
מה- המממ... מנהל הפורום, זה מספיק?
מו-
מדיום, בבקשה

מה מושך אותך בעולם הbdsm?-
שאלה מסובכת. כמו לשאול מה מושך אותי באוכל טוב, נגיד. אני יכול בלי? כנראה. זה יהיה לי חסר מאוד? בהחלט. זה פשוט עושה לי טוב ונכון להיות פה.

איך קרה הצעד הראשון-
שיחת פנטזיות וקצת (טוב, הרבה) אלכוהול ביני לבין שותפה לדירה אי שם בגיל 22 די שיחררה את השד מהבקבוק (תרתי משמע)

לאלו שכבר שם, מה השתנה אצלכם בעולם הונילי?-
די הרבה האמת. נחשפתי לצורת חיים שהעזתי רק לדמיין אותה, הכרתי המון חברים חדשים ויקרים. קהילה (עם הטוב והרע שבה) ו... הפורום כמובן.

מי האדון\ שפחה האולטימטיבים, כיצד אתם\ן רואים אותם בדימיון?
מורכב. זה תלוי אינטראקציה כמובן, אבל תיאורטית, הנשלטת שתעשה לי את זה צריכה להיות חזקה, חכמה, דעתנית, מצחיקה ולהרגיש בנוח עם מי שהיא.

אני אמשיך - נעים מאוד...

1. קוראים לי ירון בן 31. חדש בעולם ה bdsm, כרגע, בעיקר בתור מתבונן פסיבי.
2. מושכים אותי הפתיחות בעולם הbdsm , ההקשבה לרצונות וליצרים הכי עמוקים והחיפוש העצמי וההדדי המתמשכים. אני אוהב להתמסר לרצון ולעונג של בת הזוג שלי, תחושת הביטול העצמי וההתמסרות הטוטלית , הרגעית הזאת, מביאה אותי לסוג של אורגזמה נפשית.
3. הצעד הראשון (והיחיד בנתיים) - הכרות מקרית עם מלכה שנמצאת הרבה זמן בתחום ומוכרת בקהילה ואוהבת שאני מגיע מדי פעם להתמסר ולפנק אותה - כך נחשפתי לקהילה.
4. את העולם הונילי המורכב שלי אני מעדיף כרגע להשאיר מחוץ לפורום זה.
5. (אדון/שפחה? מה עם מלכה/עבד...) ה״מלכה״ האולטימטיבית (המרכאות הן בגלל שהיא לאו דווקא צריכה להגדיר את עצמה כמלכה) - הדוניסטית, ראש פתוח, טוב לב, אצילות נפש .

UltraL

New member
הינה אני שוב

1. אני Ultra, בו 48, נשוי, דומיננטי.

2. BDSM זה עולם של השראה, נותן לפתח את הדימיון ולממש אותו. וזה גם עולם של נתינה כלפי נשלטת.
ולהיות דום זה מה שאני מרגיש באופן טבעי, לא צריך לחשוב על זה.

3. סיפור שונה מרובם, אני הגעתי ב 2008 דרך פלטפורמה למשחקי תפקידים וכיוון שהיה לי כל כך טבעי
התחלתי לקרוא וללמוד מאחרים ואז שכבר התנסתי בסשון זה היה פשוט כמו לרכב על אופניים.
גם גיליתי שאני סאדיסט כאשר השפחה מזוכיסטית בשילוב של כאב ועונג. ואני מאוד נהנה מזה.
לאחר מכן היו לי הרבה סשונים בחו"ל וגם בארץ.
גם היו לי קשרים מרחוק שזה יותר כמו חיים ב מאה ה 21
אני יצאתי מהארון בשתי רמות.
1. ב 2008 אמרתי לאישתי איך אני מרגיש ומה אני אוהב ונתתי לה לקרוא חומר כתוב על BDSM
במשך ה 5 שנים האלה הרבה שיחקנו אבל בסופו של דבר היא הייתה תמונה של נשלטת ולא ממש.

2. לפני 3 ימים שמתי דברים של השולחן לגבי הצורך העז שלי לנשלטת אמיתית.
סיכמנו שני מסלולים, אחד חיפוש עצמי של הנשלטת בתוכה (ש נראה כמו לשבור קיר ענק) ושני
אפשרות שלי לקחת נשלטת מי בלי לשבור את מסגרת המשפחתית.

4. הסקס ואפילו ברמה של נשיקה הוא תמיד בשליטה שלי.
יתר חלקי החיים שלי נשארו כמו שהיו.
הכרתי המון אנשים בכל העולם. ועכשיו מתחיל להכיר אנשים בארץ.
למדתי הרבה. ואני מאוד אוהב בפרט את עולם ה GOR.

5. כנועה מתוך רצון פנימי, מינית וסקרנית לנסות את הדברים שהדימיון שלי מייצר, אינטליגנטית ומתורבתת לדבר על כל דבר
, יכול להיות מסוכיסטית אבל לא שפחת כאב נטו (pain slut)

אייבורי

New member
סובייטים

1.מי - אייבורי
מה- חובבן
מו- מושלם
נעים להכיר...

2.מה מושך אותך בעולם הbdsm?
מעולם לא הבנתי את הביטוי עולם הבדס"מ
אני אוהב סקס אגרסיבי, נטיה רומנית לסאדיזם החפצה ומציצות.

3.איך קרה הצעד הראשון ואם עדיין לא קרה - אני עדיין עובד על זה

מה יגרום לך ל"צאת מן הארון"? אהה אני מניח שאני צריך קודם להכנס לארון בכדי לצאת ממנו.

4. לאלו שכבר שם, מה השתנה אצלכם בעולם הונילי? (מחשבות, לבוש, דיבור וכו'...) - שום דבר, עולם כמנהגו נוהג

5. מי האדון\ שפחה האולטימטיבים, כיצד אתם\ן רואים אותם בדימיון? (ונא להיות הגיוניים:))
מורן אטיטס היא סאבית מושלם.

ברק1ברק

New member
נעים ומאוד

1. ברק. גרוש. בן 54 . איש של ניגודים פנימיים. איש של חושים. מכור למגע והרבה. מזל אדמה אך מורכב מהרבה אוויר, מים ואש.

2. הנאה צרופה מהמגע העמוק/עדין המשתנה. המגוון . השונות. החיבור הטוטאלי בין גוף-נפש, לצד היעדר העכבות המחולט הכרוך
בשחרור מכבלים (איזה פרדוכס נפלא). מחפש מובילה ודומיננטית אך לא נעול קטיגורית לאבחנות של שחור/לבן. כל ששני הצדדים
נהנים מההרפתקה הזו של הרוח החופשית.

3. נחשפתי להיבטים באקראי, בשלבים, באמצעות מערכות יחסים בהם למדתי באקראי מדי פעם עוד ועוד על גופי ועצמי.

4. לא השתנה דבר למעט העובדה, שביחסים רגילים יש פחות ריגוש ונוטים לממצות עצמם.

5. האוליטמטיבי באמת יהיה תלמיד בלתי מוגדר ותחום ממש כאלוהות
... ומערכת היחסים האולטימטיבית היא זו השמיימית.

ברק1ברק

New member
תיקון הגהה ותודה לפרפר אדום

אופססס, ב-5 צ"ל : האולטימטיבי באמת יהיה תמיד בלתי מוגדר ולא תחום ממש כאלוהות ...

ותודה לפרפר אדום על המעוף .

nerissa

New member
אני חדשה פה

1.מי, מה, מו, נעים להכיר...
נריסה (בעשור וקצת האחרונים), עשור וקצת בעולם הזה בפועל, נשואה בת 49, אמא, ביסקסואלית, כנועה (שלבים שונים בבדסמ של שפחה/סאבית/ונילית קינקית עם נגיעות קלות, משמימות ובלתי ממצות כשולטת - נגיעות עליהן ויתרתי לחלוטין)
נו.. לעולם הזה יש טוסיק חמוד, הוא שרמנטי ורומנטי וסקסי להדהים.. יש לו חוש הומור, ראש פתוח ותפיסת חיים מעמיקה, יודע לעשות סקס טוב המניאק, אוהב שחור בדיוק כמוני, אחלה פסיכולוג לפעמים.. איך אפשר שלא להתאהב?!
3.איך קרה הצעד הראשון ואם עדיין לא קרה
הצעד הראשון היה מאוד עיוני. הרבה קריאה שהיתה קריעת תחת כי הכל היה באנגלית (לא לשכוח שאני מאלה שגרו במערות..) ובליווי חבר טוב ויקר שלא נתן לי להתנסות עד שלא אהיה לגמרי שלמה עם עצמי.. עד ששידכו לי את המאסטר הראשון שלי, ירום הודו.
מה יגרום לך ל"צאת מן הארון"?
אני בחוצה כבר מזמן. משפחה, עבודה..
4. לאלו שכבר שם, מה השתנה אצלכם בעולם הונילי? (מחשבות, לבוש, דיבור וכו'...)
המוןןןן.. הכל. אפילו את האורגזמה האמיתית הראשונה שלי חוויתי רק לאחר שניכנסתי לעולם הזה עם המאסטר הראשון שלי. זה השפיע בבית, בזוגיות, עם הילדים, בחיי המקצועיים, והכי חשוב - ביני לבין עצמי. המודעות העצמית, הביטחון העצמי, האהבה העצמית
5. מי האדון\ שפחה האולטימטיבים, כיצד אתם\ן רואים אותם בדימיון? (ונא להיות הגיוניים:))
אוי

קצרים

.מי, מה, מו, נעים להכיר...
מי? תמונה כפרית, או טוויטי או אפרוטידי ב fetlife
לרוב נשלטת, בעיקר ציפור צהובה תמימה למראה, אך שובבה שאוהבת לשחק עם חתול.
בסביבה כבר כמה וכמה שנים טובות

הדמיון המגוון והחיבור לעצמך ולרצונות העמוקים

התחלתי כאן, קראתי המון הכרתי אנשים מדהימים, ואת מי שהפך ברבבות הזמן לאדון שלי

מה יגרום לך ל"צאת מן הארון"?
מי שיודע יודע וזהו

4. לאלו שכבר שם, מה השתנה אצלכם בעולם הונילי? (מחשבות, לבוש, דיבור וכו'...)
מודעות יותר גבוהה וטובה למי ומה שאני

אין דבר כזה אולטימטיבי
בעיני שולט אמור להיות אדם כנה, פתוח, שיודע מה הוא רוצה אך גם מכיר במגבלות שלו
שלא נותן לכוח שיש בשליטה לסחוף אותו
שמחובר לקרקע המציאות ויודע להודות כשהוא לא יודע ושקשה לו
ושתלות הדדית זה דווקא מבורך

MOI

1.מי, מה, מו, נעים להכיר- צועניה. נעים :)
2.מה מושך אותך בעולם הbdsm? מכות בישבן, כאב, אגרסיביות ושות'.
מה יגרום לך ל"צאת מן הארון"? בחור מכה בבחורה, זה מה שקרה.
4. לאלו שכבר שם, מה השתנה אצלכם בעולם הונילי? (מחשבות, לבוש, דיבור וכו'...) גורנישט.
5. מי האדון\ שפחה האולטימטיבים, כיצד אתם\ן רואים אותם בדימיון?
אדוארד נורטון
(עם הגוף של אמריקה X)

הכרות

שמי ....
אני שפחה כבר 29 שנים
4 שנים אם האדון הראשון שלי שקראו לו יניב
ו 25 שנה נשואה לאדון שלי
אני שפחה מאד ציתנית ודי מאושרת
כמו אצל כול זוג נורמלי יש עליות וירידות
אני גרה באיטליה
ובאה לארץ מידי פעם לטיול
אנחנו רשומים כאן למועדון חבריים סגור של סאדו
כול החברים שלנו זה אדונים אם שפחות
אין לנו חבדים שבו האשה היא האדון
זה לא מקובל אצלינו בקבוצה
האדונים שלנו מאד מכובדים
מה עוד רוצים לדעת ?

לולה 123

New member
כמה תהיות

תהיה מס' 1
ברור שאין לכם חברים שם האישה היא האדון
כי אישה שהיא אדון היא בכלל גיברת...
תהיה מס' 2
אדונים מאד מכובדים
ואין אישה שהיא אדון
כך שאין נשים שהן מכובדים
כי נשים הן בכלל מכובדות...

gaya36

New member
טפח באישיות

1. גאיה נשואה ואמא
2. מבחינתי העולם הזה שנחשפתי אליו באופן חלקי היינו צוהר למשהו אפל, מרתק, מרגש , מעצים, מקום לתת דרור ליצרים, למאוויים, לדמיון היצירתי.

כבר כמה חודשים טובים בלי מי שהיה העבד , בחרתי בשלמות התא המשפחתי.
בעלי היקר רוצה לעשות לי טוב אז מדי פעם הוא נכנס לקטע אבל מהצד השולט.(שלא בדיוק עושה לי את זה
)

לא חושבת בכלל בכיוון של לצאת ולחפש .
כאן בפורום מרגישה בכיף ובנוח כי כולנו בעצם חולקים את אותה "הסירה"

sapirac

New member
שלום לום

1.מי, מה, מו, נעים להכיר... אכן נעים , לא הייתי כאן שנים .
2.מה מושך אותך בעולם הbdsm? - תחושת הריחוף , אנדרנלין ... השייכות ...
3.איך קרה הצעד הראשון ואם עדיין לא קרה - קרה עם מישהי מבוגרת ממני , אצלה בסלון , קשורה לשולחן , מפוסקת .....
מה יגרום לך ל"צאת מן הארון"? - לא הייתי שם אף פעם .
4. לאלו שכבר שם, מה השתנה אצלכם בעולם הונילי? (מחשבות, לבוש, דיבור וכו'...) - NA
5. מי האדון\ שפחה האולטימטיבים, כיצד אתם\ן רואים אותם בדימיון? (ונא להיות הגיוניים:))- השפחה האולטימטיבית - נשואה, כנה, אמיתית ובעלת רצון ללמוד ואם אפשר אוהבת הצלפות על החזה והישבן .

מקווה שעניתי להכול .

נעים להכיר

1.מי, מה, מו, נעים להכיר...עוגי עוגיה
2.מה מושך אותך בעולם הbdsm? אובדן שליטה מוחלט שאני עם שותף ראוי
3.איך קרה הצעד הראשון ואם עדיין לא קרה את הכלוב הוליד בי את פנטזיות הרבה שהגשמתי
מה יגרום לך ל"צאת מן הארון"?מי שיודע יודע ומי שלא טוב שכך

4. לאלו שכבר שם, מה השתנה אצלכם בעולם הונילי? (מחשבות, לבוש, דיבור וכו'...) שום דבר לא השתנה
5. מי האדון\ שפחה האולטימטיבים, כיצד אתם\ן רואים אותם בדימיון? (ונא להיות הגיוניים:)) הבן זוג שלי
שנון מצחיק,סוער ומחבק

למעלה