הכרות

הכרות

אז נראה שיש איזו שהיא רוח חדשה וכמה וכמה
חברים חדשים. (גם אני למען האמת):)
אז קדימה בואו נפתח שירשור הכרות לחדשים ואשמח אם
גם ותיקי הפורום יצטרפו...

1.מי, מה, מו, נעים להכיר...
2.מה מושך אותך בעולם הbdsm?
3.איך קרה הצעד הראשון ואם עדיין לא קרה
מה יגרום לך ל"צאת מן הארון"?
4. לאלו שכבר שם, מה השתנה אצלכם בעולם הונילי? (מחשבות, לבוש, דיבור וכו'...)
5. מי האדון\ שפחה האולטימטיבים, כיצד אתם\ן רואים אותם בדימיון? (ונא להיות הגיוניים:))

קדימה מי מרים\מה את הכפפה?

אני אתחיל...

1. נעים מאד פרפר אדום, פרפר כי אני הכי חופשיה דווקא כשאני לא ואדום הוא הצבע שלי, אני נשלטת
בפועל אחרי שנים של חלומות, עדיין לומדת להכיר את העולם וכל שביליו ונראה שאין שלעולם לא אדע את הכל...
2. מושך אותי הרב גוניות ושבירת המוסכמות. מושך אותי הכוח שמעלי.
3.שנים קראתי , גם כאן בפורום. שנים פינטזתי איך זה יהיה אם אעז ובבוקר אחד פשוט החלטתי שהנה אני קופצת למים
ומנסה ומאז הכל השתנה...עניין כנראה של בשלות.
4. פתאום אני שומעת שירים והמילים מתחברות לי לקונוטציות של שליטה וזה יכול להיות גם השירים הכי הכי
לא בעולם. אני הרבה יותר מאושרת ומחייכת וכבר העירו לי לא פעם שקצת השתניתי.
5. אדון אולטימטיבי: רגיש, מכיל, חזק, יודע מתי די לי מבלי שאומר, יודע להרחיב גבולות גם אם נראה שהם יצוקים בבטון,
יודע לדרוש וגם לוותר לפעמים.

dolly15

New member
בנוגע לסעיף 4-

לאחרונה אני שומעת הרבה את השיר הזה

UltraL

New member
יפה, אם בשירים עסקינן

אם נתחיל בכיוון Leonard Cohen, בעיני שיר שה יכול לקבל גוון D/s
חזק ואני נותן אותו מתנה לנשלטת שתבוא:

http://youtu.be/hNfNdflTs5E

A לוןA

New member
לאונרד...

אהבה ישנה.
יש נגיעות בדסמיות בהרבה מהשירים שלו, למשל בהללויה:
She tied you to a kitchen chair
She broke your throne, and she cut your hair
And from your lips she drew the Hallelujah

או בשיר הזה, אחד מהיותר חדשים שלו, שנקרא Show me the place ונפתח במילים "...Show me the place, where you want your slave to go" ויש שם נגיעות כמובן ש כאב ושל הולכה למשך כל השיר

אישית, תן לי שעה של השירים שלו עם הקול הצרוד והאיטי הזה, וזה יכול להרגיע אותי מהרבה מאוד דברים...

dolly15

New member
השיר ששמת מקסים

לא הכרתי אותו. ממש שיר נוגע ויפה.

האמת, את הצורה שבה הוא שר אני לא אוהבת, אבל השירים שלו מופלאים. לכן אני אוהבת ביצועים של אחרים לשירים שלו.
יש הרבה שירים שאפשר למצוא בהם משהו בדס"מי, אבל בשיר שאתה שמת ובשיר הראשון שאני שמתי ממש מדובר על כניעה, על התמסרות מלאה. אמירה כזו של: מה שתגידי אני עושה, אני פה כדי למלא אחר הוראותיך. זה פשוט כל כך יפה בעיני.
לעומת זאת בהללויה וshowme the place אני רואה את זה יותר כמשהו אחר, מטאפורי. בהלוליה הוא שר המלחמה של האהבה, על צמיחה בתוכה. אני לא רואה את זה כמשהו בדס"מי, אלא כמשהו כללי. כמובן, קשירה וכו' זה מן הסתם מאוד בדס"מי, אבל אני רואה את השיר הזה כבנוי כולו ממטאפורות ולא באמת כמשהו אמיתי שקורה.

A לוןA

New member
זה נכון אבל

כשאתה כותב מתוך עולם הדימויים שלך, עולם הדימויים שלך יכול להיות מורכב מפרחים פרפרים וציפורים או משוטים הצלפות וקשירות. גם הדימויים הם חלק מהעולם שלך שאתה משקף החוצה, והוא בחר לשקף קשירות, כניעה הולכה וכו'. אולי זה לא בדסמי פיזי, אבל זה בטח הלך רוח בדסמי מובהק :)

dolly15

New member
נכון :)

האמת, שניה אחרי שכתבתי את ההודעה חשבתי גם על מה שאתה כתבת. וזה בהחלט נכון. גם כשלא כותבים על משהו ואליו מתכוונים הדרך להעביר את המסר מראה על העולם של הכותב.
אז מגניב, מסתבר שלאונרד כהן הוא בדס"מי, עכשיו רק נותר לנחש לאיזה צד הוא משתייך

A לוןA

New member
אהה, בזה אין ספק

תשמעי שוב את השירים האלו, את סוזן וכל היתר- האיש נשלט מובהק.

כבוד למגזר ;)

dolly15

New member
סוזן- לגמרי

תכלס, היית שמחה להזדמנות לקשור את לאונרד כהן ולגרום לו לעשות עבורי מגוון מטלות.
רובן כנראה היו מסתכמות בלכתוב לי שירים וסרנדות, ולקרוא לרופוס ווינרייט לשיר לי אותן

A לוןA

New member
לא מספיק עמוק לי

הרופוס הזה שלך :)

אבל אם את מחפשת ביצוע מטלטל, תקשיבי להללויה של K.D. LANG

ביצוע מהמם, ללא שום ספק

תקשיב גם לביצוע של ג'פרי גטס' מהתוכנית : x factor אמנם קצת מתאמץ אבל עדיין טוב בעיניי:)

Dan_Kap_

Active member
אם כבר יש תחרות על ביצוע של הללויה

לטעמי, ג'ון קייל לוקח את האליפות.

טוב, הוא והביצוע המאויר בסוף של שרק...

dolly15

New member
אני אוהבת את ג'ף באקלי, אבל

ופעם אהבתי את הביצוע שלו לזה ממש, אבל עכשיו הוא גורם לי לפהק קשות

A לוןA

New member
מה שמדהים בהללויה

שיש לו כל כך הרבה גרסאות (בויקי כתוב שכהן כתב לו 80 טיוטות, ושהוא בהופעות שונות שר בתים שונים מכל הגרסאות) כך שיש שם גם איזכורים לדוד המלך, שמשון הגיבור וכו'

למעלה