הכרות עם הגוף שלנו

BellA עלמה

New member
הכרות עם הגוף שלנו

עד כמה אנחנו מכירים את הגוף שלנו. יודעים לזהות את הרצונות שלו את הכאבים שלו (למשל לזהות אם כאב ראש הוא בגלל סטרס או בגלל שלא שתיתם מספיק) איך אתם מטפלים בכאבים ?(לוקחים כדור כדי להשתיק) או מנסים דברים אחרים

thankful

New member
לא יודע בדיוק ... איזה צירוף מקרים

אתמול היה לי כאב ראש במהלך הבחינה . לא יודע אם זה היה בגלל סוג מסויים של לחץ זמן / שליטה לא מוחלטת בחומר / המיזוג לא הורגש מספיק . בכל אופן , לפני הבחינה (גם-כן במהלך אתמול) לא היה לי כאב ראש , תוך-כדי הבחינה הוא הלך וגבר . איך טיפלתי בזה ? אחרי 3 שעות בחינה , באתי הביתה (לאחר כשעה נסיעה) ושמתי קרח על הראש . זה פתרון מצויין :) ליאור .

2blikeangel

New member
הכרות- כל החיים

כל פעם שקורה משהו עם הגוף שלי אני שואלת אותו מה קרה, מה הוא מנסה לומר לי ולפעמים צצה תשובה למשל כאב ראש יכול להיות כי לקחתי דברים יותר מדי ברצינות או כי נלחצתי ממשהו. אף פעם לא מקבלת אותה תשובה עבור אותו כאב. תהליך מעניין של שיחה עם הגוף. איך מטפלת בכאבים? לא אוהבת לרוץ לרופא. אלא אם זה נמשך כבר כמה ימים. בעיקר פשוט נושמת לתוך הכאב, מדברת איתו, נותנת לו מקום ומקשיבה למה שיש לו לומר. לרוב זה עוזר ויש תחושת הקלה. ענת

גוף וכאב ../images/Emo13.gif

האמת שמכירה את הגוף שלי ובד"כ יודעת מה אומר כאב מסוים בבטן אם הוא חזק וחלש ומדוע- ככה כי אכלתי יותר מידי, ככה כי זה בגלל מחזור... נדיר שאני אקח כדור כי זה מבחינתי פסולת לגוף, אז משתדלת פשוט לנשום עמוק וזה בד"כ מרגיע את זה...

BellA עלמה

New member
אני יכולה להגיד

שאני בשנים האחרונות לומדת את הגוף שלי. לומדת להכיר את הגבולות שלו לזהואת את הכאבים שלו ולהתחבר אליו עדיין קשה אבל לומדת את זה

peewee

New member
אני די מנסה להמנע מכדורים כמה שאפשר

כי רוב הכדורים מזיקים לגוף. במקרים של כאב זמני (ראש, בטן), אני מוותר על הכדור ומחכה שיעבור. אם באמת זה לא עובר, אני לוקח כדור אחד ומשתדל לתת לגוף נוזלים יותר מהרגיל. כשהבטן מקרקרת ואני מרגיש רעב, אני אוכל משהו קטן כדי להעסיק את הגוף בשריפה. כשאני מגיע הביתה ומרגי עייפות כשאני נשכב, אני שוכב לישון כמה שעות כי זה מעין סימן בעיני שהגוף צריך את זה.

מכירה מאוד

אני משתדלת לא לקחת תרופות אלא אם כן המצב ממש חמור, וזה קורה בערך פעם בשנה... בדרך כלל אני משתדלת לספוג את הכאב, ואני הולכת לרופא רק אחרי המון זמן שזה נמשך ..

למעלה