הכרויות

ציפייפה

New member
הכרויות

איזה שם הייתם מציעות(הרוב פה נשים-כי לפי הדקדוק צריך לומר בשם זכר אבל הפעם בלי צדק)לפורום הזה.

ציפייפה

New member
את/ה מאד פופולרי

מה השאלה?הרי יש כבר שם.אולי את`ה חושב שהשם לא מתאים?!לידיעתך יש כאן הכרויות סמויות כמו שאמרת- דיסקרטי.אבל מה רע בשם הזה.תשאל את הבוסית-magik.

ציפייפה

New member
כן,זו שיטה עתיקת-יומין

שיטת השאלה ותשובה נהוגה כיום בכל בתי-הספר בארץ ובעולם כולו.זה התחיל בתקופת גירוש- ספרד(מקוה שלא יגרשו אותי מכאן)וכך התלמידים מקבלים גירו אינטלקטואלי וחבל שזה חסר כאן ! גב מאגי,זה גובל באפלייה כאשר אני מותקף את שותקת, אז אני מבקש איזון ! תודה.

magy

New member
גיברת? אני?

תגיד במילים של יום חול בדיוק לאיזה איזון אתה מצפה ממני כדי שאדע. עו"ד כבר הבטחתי לספק לך...... איפה האפליה? מה אתה רוצה שאני אעשה? רק תגיד!!!!!!!!! ואני מיד אוריד את הכפפות ואתן נוקאאוט למי שתגיד....... איפון גם הולך? רק אל תקרא לי גיברת..........מאגי

משעמם לך מה?

או זאת איזה תסמונת חורף חדשה. חבוב, אתה מטריד ומעצבן את הנוכחים.

ציפייפה

New member
אני מבקש סליחה

אבל אני לא רואה את כולם.הפורום נכנס לתרדמת-נוסח שרון ;להבדיל!? תסביר לי מה בדיוק מרגיז כאן. אני משתוממממ...

אלמרה

New member
הצלחת להרגיז לי אפילו את הדגדן של

העצבים. אתה לא תגיד שלא הוזהרת או שלא נרמז לך בעדינות שעצבנת כמעט את כולם פה. לכל החברים אני מציע להתעלם ממך עד שתלך לרעות בשדה אחר. לא! אל תענה! ממש מיותר, כי לא אגיב.

למעלה