"הכרויות לגילאי 50+"?

שירקאן12

New member
"הכרויות לגילאי 50+"?

ערב טוב למי שעדיין קיים בפורום. על מנת שהפורום יהיה לו המשכיות כמו שאר הפורומים צריך לשנות את השם מה זה הכרויות... קצת נדוש לא? זה שם קצת מחייב ואם לא מכירים...אז רק כותבים ..ולעיתים בשתי שפות...עברית ושטויות אז היכן ההכרויות? מתי יצאו מכאן זוג..... צריך לחפש שם אחר ןלבקש זאת מהנהלת תפוז. השם הנוכחי קצת מגביל ומהביל.... יום טוב לכולם ושקט

שירקאן12

New member
אני מציע שהפורום...

הזה ישאר כשר לקראת פסח מטוקבקים נשואים!......

בוקר טוב שירקאו..מסכימה אתךשצריך לתת לפורום

שם יותר משווק על מנת שגם יצאו אולי זוגות....מה אתה מציע???אולי לסימפטי ידידנו יש איזשהו רעיון?

ערדי,משווק נשמע לי קר../images/Emo186.gif

כי לא ניראה לי שיצאו מפה אהבות גדולות(אולי כן ואני לא יודעת?)מהמילה היכריוות, אם כבר הזכרת את סימפטי אז אולי,"אהבה סימפטית" או "אהבה מאוחרת"? המילה אהבה תמיד הולכת טוב
ומאוחרת שירמוז שלא מדובר בזאטוטים, נו טוב את המועמדת העיקרית לניהול אז תחליטי את, אני סתמניקית שזורקת הצעות,

ש ר ה לה

New member
אם שוב תגידי שאת סתםניקית שושי, אני מאיימת במ

אני מאיימת במכות...!!!

uuuuu../images/Emo6.gif שרל'ה איזה פלאפל עתיק וטעים,,,,,

זה נהדר איך שאת מזרימה חיים לפורום שמאיים להיכחד,,,,,תבורכי
ומה המשותף לדני
והפלאפל
?
שניהם משנות החמישים,,

ש ר ה לה

New member
מי זה דני? אהההההה דני של אלביס? שאני היכרתי

בכלל בביצוע של קליף ריצ'ארד?
. . . . . . . . .את זה האחד אני באמת אוהבת במיוחד. ממש הייתי מאושרת למצוא אותו בנט.

יש לי רעיון עבורך

איך השם : לההתחיל מחדש בגיל 50 פלוס , מצלצל באוזנייך כתחליף להיכירות

ובכל אתרי ההיכרויות מצאת חתן ?

דווקא בפורומים כשכותבים על כל מיני דברים ולא רק גיל , מקום מגורים, מס ילדים וכו"... אפשר להכיר את האנשים מבפנים ולפעמים להתחבר לאדם שבמקום אחר לא הייתי מתחברת מסיבות שונות. מאחלת לך למצוא את המיועד לך בכל מקום שהוא נמצא בו , אפילו בקנייה במכולת .

ברוכה הבאה פנוי לקשר..

השארי עמנו...ספרי קצת על עצמך. הביעי דעה\ העלי רעיון, השתתפי ברב שיח...ומי יודע????אולי חתנך מצפה לך אי שם בין השורות? ברוכה הבאה..

למעלה