הכנת קפה בלי להתרושש

ורדש

New member
הכנת קפה בלי להתרושש

שלום רב, אני חובבת קפה מושבעת שקפה סטנדרטי קנוי כבר לא מספיק לה, ולכן מבזבזת כסף רב בבתי קפה. הייתי רוצה לקבל מהמומחים שבפורום המלצה מה אני צריכה לרכוש כדי להכין קפה איכותי בבית שיהיה ברמה טובה של בתי קפה ועם זאת בעלויות סבירות וללא יותר מידי מאמץ. תודה

carmonle

New member
שלום, ראשית צריך לשמוע את הגדרותייך

לעלויות סבירות. כללית יש מספר אפשרויות אולם לא כולן לדעתי באיכות של בית קפה ויש החולקים עלי. להלן האפשרויות להכנת קפה: 1. מקינטה שלדעתי לא נותנת איכות של מכונה אולם כמו שאמרתי בוויכוחים העיקר הוא מבחן הטעם ורק את יכולה להחליט. יש חומר רב בפורום בנושא עלות מעשרות ועד מאות שקלים. 2. מכונת אספרסו , הפשוטות לא נותנות איכות טובה (בלי משאבה) אבל לדעתי עדיפות על מקינטה כי גם ניתן להקציף בהן. הטובות הן המכונות בעלות משאבה, העלות למכונה באיכות סבירה לדעתי מכ- 1000 ש"ח ומעלה. לשתי האפשרויות עדיפה טחינה עצמית של קפה והעלות עוד מספר מאות ש"ח כ-400. ממליץ שתכנסי לקישור החום בכותרת דף הפורום, תכנסי למאמרי הפורום וכן תבצעי חיפוש בפורום בעזרת מנוע החיפוש. בהצלחה ערן

1rexi

New member
עידכון מחירים

רק רציתי להגיד או לכתוב ליתר דיוק שהמקינטה לא עולה הרבה ניתן למצוא דגמים ב75 שקל ל 3 כוסות אספרסו ומנירוסטה ב 120 שקל ל 3 כוסות אספרסו האיכות מעולה וההבדל בין 3 ל 6 כוסות הוא 20 שקל בערך עם קפה טחון 300 גרם זה יוצא בין 100 ל170 שקל קנייה כוללת אני לוקח בחשבון שאלה הכמויות שאת צורכת ליום יום ו300 גרם אם מחלקים אותו ל 3 שקיות הוא נשמר במקרר יופי לאורך זמן (קירור לא הקפאה) סתם לעדכן אילן דהן

carmonle

New member
תוצר המקינטה לא זהה לתוצרהמתקבל

ממכונת אספרסו ולכן היא לא מהווה תחליף למי שרוצה תוצר של מכונה. קפה טחון לא נשמר לאורך זמן מה שנשמר לאורך זמן הם פולי קפה ירוקים. ערן

למעלה