הכנפיים של מיכאל

Zברע

New member
חשבתי וחזרתי

אל תתחסד ואל תתנשא. זה נכון, יופי של גאווה משרדית, וכן מיתוג אבל מה שהתייחסו אליו פה הוא יותר מזה. לא כל מאפרה שולחנית שמודפס עליה לוגו צריכה לקבל ספוט בבלוג באינטרנט. אורנג' לא המציאו את קונספט לוח השנה המשרדי, גם שלמור לא. זה משהו מאוד טריוויאלי שעושה כל מותג זניח, מי יותר ומי פחות טוב. זה שאחרים לא דיברו על זה בבלוגים שלהם, לא אומר שהם לא עשו את זה או שהם שכחו מה זה מיתוג. פעם בשנה יוצאים מאות (אם לא אלפי) לוחות שנה ממותגים, עם תמונות כאלה או אחרות. עובדים על הדברים האלה מאות אנשים, כולל טובי הצלמים, אנשי קונספט, מעצבים גראפיים וכו'... הרבה לקוחות בטוחים שהם ממציאים את הגלגל בכל שנה מחדש, אבל האמת היא שבסופו של היום, אף אחד כמעט לא צריך יותר לוח שנה על השולחן בעידן האאוטלוק והסלולאר. (בדיוק כמו שלאנשים מספיקה מאפרה אחת וכו'...) בגלל זה, היה קצת תמוה לגלות שהוקדש לזה פוסט. מה גם שהפוסט הזה נשמע מתלהב בחוסר פרופורציה לחדשנות הרעיון. כולם פה זוכרים ויודעים מהו כוחו של מיתוג. פשוט הדבר הזה כל-כך בסיסי, שגרם לנו להרים גבה.

תודה לך Zברע!

הסברת אותי טוב יותר ממה שיכולתי להסביר את עצמי. אלף תודות. חמישים ושש

פספסתם נקודה חשובה

אם לא שמתם לב, לא מדובר בעוד לוח שנה עם תמונות. זה לוח שנה אינטראקטיבי, מאחורי התמונות יש הוראות קיפול והרבה דפים דקים שמאפשרים להתנסות באוריגמי. מבחינתי מדובר בעבודה מאוד מיוחדת וכמובן קריאטיבית מאוד. אני באופן אישי עדיין לא ראיתי לוח שנה כזה, אני גאה להיות בין יוצריו. מקווה שתשיגו אחד כזה ותקפלו גם לכם מזכרות חמודות. אני בטוח שיהיה קשה להשיג אותם.

כמי שפרגנה לכם לאורך כל השירשור

אני חושבת שמגיע לי איזה לוח שנה כזה על חשבון הבית, לא?

קולמוס

New member
אתה רציני?

לוח יפה, אסתטי ומעוצב בקפידה, מן הסתם גדעון לא יתן אחרת... אבל מכאן ועד הציפיה שהמוני בית ישראל ופרסומאים משועממים יקפלו אוריגמי? נתערב שמנכ"ל אורנג' לא יקפל קיפול אחד ולו הפשוט ביותר. קשה להבין התלהבות כזו מלוח שנה...אה כן בזמנו אפילו ערמוני הצליחו לצור יותר עניין עם לוח שנה.

אורז

New member
היש רעיון יותר משומש מאוריגמי בפרסום?

אה כן, טייק אוף על סיפורי התנ"ך...

אורז

New member
Z היום אני מבסוט ממך

חותם על כל מילה שאתה כותב. גם בהודעה הקודמת שלך שהיית גם מדוייקת וגם מנוסחת מאוד נחמד וגם בביקורת הזו. אכן אין שום קשר בין יטבתה לבין פסטיבל כדורים פורחים. הם היו יכולים באותה מידה לקחת חסות על, אני יודע, פסטיבל כדורים פורחים במדבר. לא רק שאין קשר בין המשקה לבין האירוע, גם אין קשר בין הפרסומת לבין השוקו. באמת שלא ברור למה אירוע כזה מצריך סרט כל כך גדול, זה לא שהרעיון של הסרט היה כל כך מפיל עד שהחליטו להגדיל את התקציב (מסכים עם Z שאם לשפוט על פי השוק של מיכאל מתנגש בעץ, כנראה שהתקציב לא היה כל כך גדול באמת. נראה כמו הפקה של החינוכית).התסריט מופרך, לא קשור לכלום והכי גרוע שהוא לא מעניין או מחדש או קריאיטיבי. סתם. פשוט סרט סתם.

shadow writer

New member
לא אוהב את כל הסדרה הזו אבל...

הסרט הספציפי הזה יותר טוב מהאחרים. באופן כללי, כל הקונספט של הבחור שייעשה הכל כדי להשיג את המוצר שבפרסומת שחוק לעייפה וספציפית בסדרה הזו הוא עוד יותר פשטני. אין כאן טענות לאנשי הקריאיטיב, השטחיות כאן היא בילד אין בבריף אבל בכל זאת החדש מצליח להיות משעשע.

יטבתה החדש של שלמור

קרדיטים: קופי: צח פלדמן. ארט: תומר ענבר. תקציבאיות: מיטל קאופמן ולינה בן צור. סופרוייזרית: יעל טויסטר. מנהל קריאטיב: ניר ליבני. מנהל קריאטיב ראשי: ג. עמיחי. פלנר: יהורם דוידי. מנהל מחלקת פלנינג: נעם מנלה. מפיקת משרד: סיגל נוגסי. במאי: שחר סגל. חברת הפקה: POV.

למעלה