*הכנס כאן כותרת*

rocket

New member
*הכנס כאן כותרת*

אני רוצה לכתוב הרבה דברים, ספק שאזכור לכתוב את כולם אבל אשתדל. אני רוצה להתחיל בכך שאני מתנצלת על זה שלא הגעתי למפגש קוספליי שנערך בחנוכה. האמת שדיי ציפיתי לזה, אומנם לא היה לי קוספליי חדש, אבל הייתי בכייף משפצת משהו ישן ופשוט מגיעה, אבל ממספר סיבות פשוט לא יצא לי להגיע ומאוד חבל לי כל כך (בעיקר אחרי שראיתי את כל התמונות מהמפגש וראיתי מה הפסדתי). כשראיתי את התמונות, זה עשה לי ממש טוב על הלב, כי סוף סוף ראיתי תמונות קוספליי שלא מצולמות בתוך אולם סגור, עם מליון אנשים ברקע אלה על דשא, ביום שמשי ובמקום שלא היה צריך לשלם כסף כדי להגיע אליו. בכנות - קצת נמאס לי מכנסים. זה תמיד אותו הדבר, זה תמיד לחץ ובלגן ועמוס ... ואני אף פעם לא מספיקה גם לפגוש אנשים גם להיכנס לפעילויות, גם להצטלם וגם איפה שהוא בין כל זה - להנות. אני חושבת שהייתי נהנת אם היתי מגיעה למפגש קוספליי , זאת עוד סיבה למה חבל לי שלא יכולתי להגיע בסוף. אני מרגישה מעט מרוחקת מהקהילה לאחרונה. אני מרגישה שנותרתי מעט מאחורה בגלל חוסר הזמן התמידי שלי וחוסר היכולת לעקוב אחרי הוצאות חדשות של אנימה, רשימת הצפיה שלי מתעדכנת מאוד לאט לעומת רוב האנשים שרואים במקביל כמה וכמה סדרות. גם בנושא הקוספליי אני מרגישה שאני הרבה מאחורי כולם - לצערי הרב, אין לי ידע בתפירה והתחפושות הבאמת יפות שלי נעשו על ידי תופרות עם הדרכה צמודה שלי. אני עשיתי רק את האביזרים והתוספות. אם כל הרצון שלי לתפור לבד אני יודעת שאין לי עכשיו זמן להתחיל ללמוד, וגם אם אתחיל - עד שאגיע לר, הכבר דיי גבוה שיש פה בארץ בשנה האחרונה בעיקר, אהיה כבר בת 40 והרף יעלה עוד יותר XD. בכל מקרה, אני לא כותבת את זה סתם בשביל לשפוך את הלב (טוב, אוליי קצת כן). סך הכל אני רוצה להגיד 2 דברים עיקריים. הראשון, הוא שאחרי שצפיתי בתמונות מהמפגש, אני חייבת לומר לכל מי שהיה שם ולקהילת הקוספליי בארץ בכלל - כל הכבוד. זה מרגש אותי כמעט עד דמעות כשאני רואה את הזינוק האדיר בכמות הקוספליי ורמת הקוספליי. הייתי רוצה להאמין שיש לי חלק בזה. הייתי רוצה להאמין שלמפגש קוספליי הראשון והמאולתר ההוא בשנת 2003 בפארק הירקון היה חלק בהתפתחות תרבות הקוספליי בארץ, אני רוצה להאמין שלא לשווא שכנעתי את תפוז בזמנו שכן צריך פורום נפרד למנגה ואנימה ושפורום פוקמון כבר לא מספיק, אני רוצה להאמין שעשיתי בשכל כשלא ויתרתי על הפורום בשנה הראשונה שלו כשהדברים לא הלכו כפי שציפיתי. הדבר השני הוא, שאחרי תקופה של יובש, של מחשבות שאולי מיציתי את התחביב ... כי כבר אין לי זמן ואין לי כוח ... אחרי שצפיתי באלבומים מהמפגש הלהט ניצת מחדש. אז רציתי להגיד לכולכם תודה על זה.

BomberBY

New member
יש בעוד כחודש מפגש בירקון

זמן טוב להוציא את הקוספליי הטובים שלך(ויש לך הרבה) מהארון ולהצטלם איתם בירקון באווירה טובה. אז תבואי בכיף! אולי זה גם יעזור להצית לך עוד קצת את ההנאה מהתחביב, כי זה התחביב הכי מהנה בעולם!

pokegirl

New member
אני כבר לא מצליחה לעקוב

אחרי מה את עושה כרגע בחייך, אבל שיהיה בהצלחה במה שזה לא יהיה
ואם הלהט ניצת מחדש, תמיד יש זמן לאיזו הצצה :> ואני רוצה להצטרף למה שעומר אמר, על המפגש בירקון שמתוכנן לחודש הבא. מפגש כמו בימים עברו, רק אנחנו והדשא. ואפילו ניסיון קל לדרבן אנשים לבוא עם קוספליי ולארגן איזושהי תחרות לא פורמלית
ובתכלס, אני אשמח אם תפרסמי אותו בפורום מנגה ואנימה, כמו שאורה עשתה פה.

akane

New member

טוב, קודם כל, אין על מה להתנצל שלא הגעת. אנשים לא מגיעים כל הזמן לכל מיני מפגשים ולא חלה עלייך חובה להגיע לכל ארוע מכל סיבה שרק תרצי. אישית, גם לי טיפה נמאס מכנסים עמוסי אדם. פשוט כי גם כשפוגשים חברים אי אפשר ממש לשבת לשוחח איתם ~_~ הרעש, ההמולה והבלאגן פשוט מונעים את זה, ואם הגעת בקוספליי אז בכלל אבדת כל זכות לתקשר - לא אם אתה רוצה להיות יפה בתמונה שההיא ממרחק 10 מטר מנסה לצלם עם 80 עוברי אורח ברקע. לא שאני מתלוננת על זה חלילה, זאת התמורה עבור התחפושת~ הרבה תצלומים ותגובות. אבל לפחות אני יודעת שכנס =/= שיחת נפש עם חברים. אלא הווי של הקהילה שלנו. שמחה לשמוע שהבאנו לך חשק מחודש לקוספליי~ D: הידד לכל מי שהיה מחופש במתנ"ס! מה שאני לא אסכים איתך- זה עיניין התפירה שלא צריכה להיות משתנה מול אנשים אחרים או מקור להשוואה. יש אנשים שתפרו שנים ותופרים סביר ויש כאלה שתופרים שנה ומייצרים דברים מדהימים, אז באמת שאם את רוצה לשבת להכין את התחפושות שלך לבד- לכי על זה. תבחרי משהו נוח וניתן להכנה כמשהו ראשוני ותשקיעי בו. אבל אל תגידי "לעולם לא" כי זה באמת לא נותן שום דבר~ :פ אז.... מי בעד לעשות מפגש מדורה של פורום 2009? נצית את כל המדינה באש שהלהיטה את סבטה D;<

akane

New member
זה היה בצחוק בגלל ההגדרה של סבטה P:

"הלהט ניצת מחדש"~

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo13.gif

אני דיי בטוחה שהיה לו מקום משמעותי בהתפתחות הקוספליי בארץ, הרבה מקהילת המנגה והאנימה הישראלית צמחה מתוך הפורום בתפוז, או הייתה קשורה אליה באופן כזה או אחר. וזה רק הולך ומשתפר, תמיד שווה לך לחדד את כישורי התפירה שלך, ^^ לימים יבואו. ותשמרי על עצמך שם!

Serf SaN

New member
נמנמנמנממ

אמ. אני כבר לא זוכר מה רציתי להגיב.. אבל רק רציתי להגיד שאני דיי מרגיש כמוך לגבי הרבה דברים. דיי, נמאס כבר מכנסים. הם לא מוצלחים אף פעם, לא מהנים, אף אחד לא באמת נכנס להרצות והקרנות (כי הכל כבר היה ורק ממוחזר אלף פעם בצורות שונות, ואין שום חידוש), והכי גרוע - התמונות רקע באמת באמת גרועות. או שצריך לעשות יותר כנסים ליד גינות ודברים בסגנון, כמו בגאקקון ובחנוכה, או שפשוט...לא. XD כי זה תמיד מסובך ללבוש קוספליי שוב, זה לא תמיד אותו דבר. עדיף לי ביום של הכנס ללכת לפינה שקטה ולהצטלם מלא, וככה שיהיו לי מלא תמונות איכותיות. כמו שעשינו עם קאסט אוטנה ואאוריקה. D: קיצר, אני בעד לחזור למפגשי ירקון!!!
אה, ואני שמח, סבטה, שזה ניצת בך מחדש. ;}

akane

New member
לדעתי אלו פשוט שתי מטרות שונות לחלוטין בתכלית

שלהן ואף פעם לא יוכלו להתקיים ביחד. כל מאפיין של כנס מונע צילום נאה ויפה של התחפושות וניצול מרבי שלה מבחינת מראה (הרבה אנשים, אוירה לחוצה בזמן ובמקום, חום, מחסור ברקעים מתאימים וכו). בשביל זה בכל ארץ שבה יש הרבה קוספליירים מחלקים את זה - אנשים באים עם קוספליי מושקע כדי להנות בכנס ולהיות חלק מהאוירה, אבל בשביל לקבל תמונות טובות יש מפגשי קוספליי או פוטושוטס. אני ממש לא באה בשביל כנס כדי לקבל תמונות טובות, זה כבר ברור ממזמן שזה פשוט *לא* הולך לקרות. לא חושבת אבל שמפגשי פארק הירקון צריכים לבוא על חשבון כנסים. אפשרי בהחלט לקיים את שניהם.

למעלה